İyi günde kötü gündeBen konusmalardan anliyorum, hep tutuyor
Evlenelim cicegem de su an beni 10 saniye cekmezsin
Hahahha, alakasi yok be, dot etme hemen, surda iki cikarim yaptikAyrıca buna mestrüasyon diyorlar tıp dilinde
Naz yapma bana diye kalayladin ya sabah sevimsiz, kotu gundeymis peehh!!İyi günde kötü günde
Hahahha, alakasi yok be, dot etme hemen, surda iki cikarim yaptik
Ya yok ayda bir kere falan olmuyor ki
Naz yapma bana diye kalayladin ya sabah sevimsiz, kotu gundeymis peehh!!
Ben de oyleyim git gel akilli bir sey olmazHa hep böylesin diyosun yani daha evlenmeden şikayetler başladı
Hoh, nankor!Napıyım benim nazımı çeken olmadı hiç
Ben de oyleyim git gel akilli bir sey olmaz
Hoh, nankor!
Materyalist bebe seni, galbimi verdim ben sana yetmedi mi?!!!Komşunun kızına bilezik almışlar, kurbanda koç gelmiş sen ne yaptın?
Aşk mı para mı sorusuna hiç düşünmeden para diyen kızım benMateryalist bebe seni, galbimi verdim ben sana yetmedi mi?!!!
De hayvan!!Aşk mı para mı sorusuna hiç düşünmeden para diyen kızım ben
Yaş yanlış ama yorum doğru sankiMiktir ordan!!
35 yaşındasın!
35 yaşındasın ve Dante gibi ortasındasın ömrün. Senin şu anda düşündüğün tek şey kariyerin. Hırslısın, çalışkansın ve önündeki fırsatları asla kaçırmayıp, değerlendirenlerdensin. Şu ana kadar birçok tecrübe edindin ve önünde yaşayacağın çok güzel yıllar var. Ne güzel bir kombinasyon!
http://onedio.com/haber/gercek-yasini-tahmin-edebilecek-miyiz--383651
Yapsana sen deYaş yanlış ama yorum doğru sanki
14 yaşındasın!Yapsana sen de
14 yaşındasın!
Henüz hayatta hiçbir sorumluluğun yok. Yolun gerçek anlamıyla başındasın. Yani gidilecek daha çok yol; kat edilecek daha çok mesafe ve yenilecek 40 fırın ekmek var. Nacizane sana tavsiyemiz, hayatta olduğun kişi ol, istediğini yap ve en önemlisi "keşke"leri ardında bırak. Hiç şüphesiz birçok saçma sapan şey karşına çıkacak ve zorlanacaksın. Ama böylelikle en azından "keşke" demeyeceksin, ki kendisi çok lanet bir kelimedir!
Ne diyo la bu
Kahkaha attim...
Yarisini cevaplamadin mi lan sorularin?
Bak yavsak basta baska isim secmisSenin adını işaretleyince 18 çıkıyor başka isim işaretleyince 14 çıkıyo
Ay manyak manyak konusma yaHex pedofil misin sen benimle ne işin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?