Sahip cik bana never, bana kalsa agzi acik birini bile kapamayacagimTamam tutucam ben sana onu
Tamam 10000i senin için rezerve edicemSahip cik bana never, bana kalsa agzi acik birini bile kapamayacagim
Vay yavsak!!Tamam 10000i senin için rezerve edicem
Ben bu ara sigara icmeyi ozledim ya
Ya icmiycem zaten de pifff yani
Al bu da özeldeki çıkışın için
Komik mi?Ya icmiycem zaten de pifff yani
Ozelde gomiklik olsun diye yaptim
Misilleme haKomik mi?
Misilleme haBen kapali kapilar arkasinda yapiyorum, fark var...
Fantezi candir kizimKapalı kapılar mı uuYa benim çok değişik fantazilerim var
tavşanları küçümseme benceFantezi candir kizim, oyle kuru kuru tavsan gibi takilmak asil kotu olan
İki ergen bir teyzeulen o testleri ben de yaptımyaşım 14 çıktı ama kişiliğimin derinliklerinde kaybetme korkusu varmış yazık bana
Bir tek benim tek ayagim cukurda cikmis anlasilanulen o testleri ben de yaptımyaşım 14 çıktı ama kişiliğimin derinliklerinde kaybetme korkusu varmış yazık bana
Saygi duymak lazim, haklisin, o kadar efortavşanları küçümseme bence
İki ergen bir teyze
14 ne harbiden, utanmasam doğmamış olacakmışımBir tek benim tek ayagim cukurda cikmis anlasilan
14 ne lan
One and two half womenBir tek benim tek ayagim cukurda cikmis anlasilan
14 ne lan
Ikiniz bir araya gelseniz ben gene daha buyugum, ay icim gecmis yeminle, manti mi acsam?One and two half women
Aç da yiyelimIkiniz bir araya gelseniz ben gene daha buyugum, ay icim gecmis yeminle, manti mi acsam?
aç aç ben yerim acıktımIkiniz bir araya gelseniz ben gene daha buyugum, ay icim gecmis yeminle, manti mi acsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?