Gısgandın dimi yaşımıBak yavsak basta baska isim secmis
Birak 18de kalsin
Hee 35 dedi bana yaGısgandın dimi yaşımı
Hee 35 dedi bana ya
Icim gecmis la benim
Dana boy neresi ayni, ben siyah beyaz fotograftakini sectim, keske renkli bir seyler secmeymisim, o yuzden yoksa max 19Yemek falan ne alaka ya çok saçma. Bi de o Ajda pekkanlar ne öyle hepsi aynı bence
Aynı benceDana boy neresi ayni, ben siyah beyaz fotograftakini sectim, keske renkli bir seyler secmeymisim, o yuzden yoksa max 19
Sizin bilinçaltınız bilgiye takıntılı!Aynı benceŞunu bi yap bana ne çıktığını sonra sölicem
http://onedio.com/haber/kisiliginizin-derinliklerine-inin-bilincaltiniz-neye-takintili--377253
Sizin bilinçaltınız sekse takıntılı!
Evet evet doğru okudunuz ve bunda utanacak sıkılacak hiçbir şey asla yok! Seçtiğiniz fotoğraflar doğrultusunda sizin zihninizin seksle dolup taştığını söylemek gerek. Cinselliği seviyorsunuz, size ilham veriyor ve hayata tutunmaya motive ediyor. Cinsel olarak da kendinizi tanımlayabiliyorsunuz. Ancak bu asla bir sorun teşkil etmiyor; aksine sağlıklı insanın bilinçaltı sekse takıntılı olur. Sadece fizikselden ziyade, duygusala yönelmeniz tavsiye edilir nacizane..
Ay hakikaten yaBen tam bir ergenim ama senin için geçmiş
Keske bana da zeksli ciksaydi ya
Ay hakikaten ya
Yemin ediyorum kendimden sogudum, yok bilgili, yok kariyer, yok aslan yok kaplan, ya yuru git!!Sen şu an teze yoğunlaştın ya ondan oluyo hep 2 ay sonra çöz bir de bakalım ne çıkcak
Ah be biz niye duymadik foto sinemi
Asagi atarim baakkkNeyse artık bizimkine buraya gideriz
Ben de kendimeLan 6000i de kaçırdın çok üzülüyorum ben sana
Tamam tutucam ben sana onuBen de kendime
Ya 5000 olaydi iyiydi, 6000 tirt zaten, 10000 benim olsun la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?