ben yatıyorum kızçeler, en yakın zamanda tekrardan görüşürüz, öptüümm
yarın gelirim mutlaka, konuşur anlaşırız beybiEnee çok çabuk oldu bu, hadi iyi gecelerGel yarın, konuşalım da sinemaya gidelim bi gün
Yaptin mi anketi?Tek hayalim francoTipi buna benzeyen bi adam vardı gittiğim kütüphanede yani hala var Geçen sene çok sık gidiyordum nerdeyse 3 günde bir, okumaktan başka bişey yapmadığımdan ötürü. Çok karşılaşıyoduk dolayısıyla, bakıyodu arada ilgileniyor sanmıştım. Bir gün pardon vaktin var mı dedi, öyle baktım boş boş anket yapıyoruz da kütüphane için dedi hhay senin dedim
Iyi geceler kuzumben yatıyorum kızçeler, en yakın zamanda tekrardan görüşürüz, öptüümm
Yaptin mi anketi?Benim de anketim var deseydin
Iyi geceler kuzum
"Koreli" çıktı!
Senin ruhun Güney Kore'ye ait. Senin en öne çıkan ve süper özelliğin, güler yüzün. Binlerce badire atlatmana ve feleğin türlü çemberinden geçmene rağmen o yüzündeki tebessüm asla eksik olmaz; sana bakanın içi açılır yani. Bunun yanında saygılı bir insansın. Başkalarından da aynısı bekliyorsun haliyle. Sınırları asla aşmazsın yani. Çocuk ruhlu ve yardımsever olduğunu söylemek gerek.
artık ıse de gırdım cok fazla gıdemem heralde dr aTekrar git doktora bu ilaç iyi gelmedi de, boşuna çekme acısını
2000. beğenimi yapar mısın naaaazzherkeslere merhabalar canlar cigerler
gunaydınGünaydın
gunaydınherkeslere merhabalar canlar cigerler
gunaydın
kim yaptı lann
gunaydın
Bilmem senden 2 sn önce bdv de bi yorumumu beğendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?