Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben uzun bir süredir iş ayırmıyorum ama kısmetim yokmuş bulamadım bir türlü

en cok ıs derdı canımı sıkıyor duzenlı bır ısım yok ıstedıgım meslegı tutturamadım ozelden unı ye gıtsem yıne para lazım onun ıcınde suan calısmam lazım ama adam sıgorta gırısımı yaptırmadı soyledım defalarca 4 gun oldu baslatmadı

İş herkes için sıkıntı lorincim ya bu devirde cidden zor bak ben 24 yaşındayım daha 1 gün iş tecrübem yok, bulamıyorum yok yok yaş ilerliyor daha düzenimi kuramadım en iyi ihtimalle 2015 içinde işe girsem düzenimi oturttum diyene kadar 26 olurum. Millet 18 yaşında işe başlıyor okumakla hata ettim galiba

ben 17 yasında basladım ınankı onunda sonu yok
aöf den okurum sandım ama 4 senede ınsan 2 yıllık unıyıde mı bıtıremez yıldım artık
lıseden sonra unıye gıtmek ısterdım ama gıdemedım aılesel ndnlerden dolayı ne bıleyım kafam karmakarısık bazen unıye gıdenlere cok ozenıyorum ama ıcımde kaldı hep

İşte okuyunca da bir şey olmuyor ki görüyorsun. Ne kadar erken işe başlarsan o kadar iyiymiş onu anladım. Biz salak gibi okul peşinde koştuk okul bitsin okul bitsin he bitti işte kıçımın üzerinden kalkamıyorum. Okuyana iş vermiyorlar.
Sen de haklısın, içinde kalmış üniversite daha okursun inşallah. Okusan bir dert okumasan bir der yani.

aynen oyle... bnm suan yapmam gereken tek sey bıraz daha calısıp 2 senelık anestezı ıcın okul parası bırıktırmek ondan sonra ıs bulurum sanırım bn memur olmasamda para edecek gecerlı bı meslegım olsun ıstıyorum muhasebenın sonu yok bnm ıcın nereye kdr on muhasebecı olarak calısıcam dımı ama

Olacak olacak ben sana güveniyorum bu sene iyi hazırlan.

namus belasına mapusa düştüm,alnımın akıyla yattım geldim kızlar

Hoş geldin, bir soluklan çorba yapayım mı sana

Olacak olacak ben sana güveniyorum bu sene iyi hazırlan.

Hoş geldin, bir soluklan çorba yapayım mı sana
bu sene ısemı gıdeyım aöf yımı bıtıreyım sınavamı hazırlanayım bılmıyorum
durumum cok vahım ... belkı ılk tercıhe yazsaydım tutardı anestezı sonucta ozel salak gbı gdıp ısletmeyı ılk tercıh yapmısım

Tamam artık olan oldu üzülmenin anlamı yok. Aöf biter bir yandan sadece sınavlara giriyorsun neticede onu çok dert etme. Senin hayalin anestezi ona yoğunlaş bence. Parasız kazanamaz mısın?

Tamam artık olan oldu üzülmenin anlamı yok. Aöf biter bir yandan sadece sınavlara giriyorsun neticede onu çok dert etme. Senin hayalin anestezi ona yoğunlaş bence. Parasız kazanamaz mısın?
meslek lısesı mezunuyum kazanamam bence
dershaneye gıdersem anca kazanırım ama ısımı sansa bırakmak ıstemıyorum en ıyısı parayı bırıktırıp ıst da ozel de okumak

bi kıza küfür ettim

çok iyi olur içim üşüdü soğuk zindanlarda

ya bana kızmayın ama ben yanlış konuya yazmışım yorumu. zönk diye selamsız sabahsız ortaya atlamış gibi oldum ama
Bence bu bir işaret, allah gönderdi seni tanrı misafiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…