Dün yazmıştım ben tam o anda beğenecekleri tuttune işin var ki bdv de, insan beni bekler 2000. begeni yapılsın diye
Dün yazmıştım ben tam o anda beğenecekleri tuttuBdvde bana benzeyen bi kız var neler demişler kıza yaa ne kadar acımasız insanlar
Bdv de konusu benziyorsana benzeyen kız ne la? ne demişler, nolmuş orda
Bdv de konusu benziyor
Yorum yazdım şimdi akıştan baksanane demişler ki? konu ne la göndersene bana da
Yorum yazdım şimdi akıştan baksana
senle alakası yokki bunun la, bu kız yalnızlıktan sitelerde ilgi gösterecek birini arıyormuş, üstelik ders çalışması, yapması gereken işler varken vs. senin şu an yapman gereken hiç bişey yokken bile böyle bir arayış içerisinde degilsin.. kesinlikle aynı konu degil beybi
boşlukta oldugunuz benziyordur ancak, da o boşlukları farklı dolduruyor sen farklıYok ya kpssye girmiş ders dediği oymuş yaşımız tutuyoAynı değil de benziyoruz bence
Tamam ben de öyle dedim farkımız oboşlukta oldugunuz benziyordur ancak, da o boşlukları farklı dolduruyor sen farklı
Tamam ben de öyle dedim farkımız oBenim korktuğum her şey başıma geldi şimdiye kadar şimdi de 40 yaşında hala yalnız olmaktan korkuyorum sanırım öyle olacak
şom ağzına kürekle vuracam, hatırlat
IYI DIYELIM IYI OLSUN CNMnaber yavru? alışabildin mi işe ?
IYIYIM CNM SENDEN NBR ...Bilmem senden 2 sn önce bdv de bi yorumumu beğendiler
Naber?
Vur da gerçek bu, asla istemem dediği her şey olur korktuğum her şey başıma gelir. Bahtsız bedevi gibiyim.
Ben de iyiyim tatlım. Nasıl gidiyor iş alıştın mı?IYIYIM CNM SENDEN NBR ...
IYI DIYELIM IYI OLSUN CNM
ALISMAYA CALISIYORUM BAKALIM
SEN NASILSIN
Daha alısamadım tam anlamıyla ugrasıp duruyorum ıste ...Ben de iyiyim tatlım. Nasıl gidiyor iş alıştın mı?
sen unıversıteye gıdıyordun dımı cnm ?iyiyim bende. hocanın yanına gitcem üşeniyorum, takılıyorum işte öyle.
Daha alısamadım tam anlamıyla ugrasıp duruyorum ıste ...
bırde calısınca bırseylerle mesgul olunca psıkolojım duzelıyor sankı evde olunca kendı kendımı bıtırıyorum dusunmekten
insallah tez zamanda sende ıstedıgın gbı bır ıs bulursun cnmEvet öyle çalışmak en güzeli ya darısı başıma işsizlik çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?