Sahibinden full+full yapili geyik!!

Yorum yazdım şimdi akıştan baksana

senle alakası yokki bunun la, bu kız yalnızlıktan sitelerde ilgi gösterecek birini arıyormuş, üstelik ders çalışması, yapması gereken işler varken vs. senin şu an yapman gereken hiç bişey yokken bile böyle bir arayış içerisinde degilsin.. kesinlikle aynı konu degil beybi

Yok ya kpssye girmiş ders dediği oymuş yaşımız tutuyo Aynı değil de benziyoruz bence

boşlukta oldugunuz benziyordur ancak, da o boşlukları farklı dolduruyor sen farklı
Tamam ben de öyle dedim farkımız o Benim korktuğum her şey başıma geldi şimdiye kadar şimdi de 40 yaşında hala yalnız olmaktan korkuyorum sanırım öyle olacak

Vur da gerçek bu, asla istemem dediği her şey olur korktuğum her şey başıma gelir. Bahtsız bedevi gibiyim.

osho diye bi yazar varmış, onun kitabından bahsettiydi dün arkadaş. birazına da göz attım da sen de bi al oku istersen. bu ara ihtiyacımız olan şeyler o kitapta var sanki :)

Daha alısamadım tam anlamıyla ugrasıp duruyorum ıste ...
bırde calısınca bırseylerle mesgul olunca psıkolojım duzelıyor sankı evde olunca kendı kendımı bıtırıyorum dusunmekten

Evet öyle çalışmak en güzeli ya darısı başıma işsizlik çok zor

Evet öyle çalışmak en güzeli ya darısı başıma işsizlik çok zor
insallah tez zamanda sende ıstedıgın gbı bır ıs bulursun cnm
ben artık ıs ayırmıyorum calıstgım yer koca bır depo ılk gunler boya kokusundan mıgrenım tutmustu ama evde bos durup napım dedım geldım ıyımı ettım kotumu ettım bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…