Sahibinden full+full yapili geyik!!

Aynı bensin sen Benimkiler de az oku biraz yemek ye derler hep Bu aralar ben de çok okuyamıyorum psikolojik sanırım. Ya kitabı verince 3 sene sonra alacaksam vermek istemem tabi bazıları öyle yapıyor kimisi hiç vermiyor yazık yani ben duygusal olarak bağlanıyorum neticede onlara. O yüzden artık yalnızca gözden çıkarabildiğim kitapları paylaşıyorum ama sana veririm problem değil senden yola yola alırım

Oha hic bir yerde mi yok Adamdan millet ilah diye bahseder ama bizde okunmaz, ama su twitter fenomeni bebe satis rekorlari kirar
Erotikli seyler al

Erorikli de alırım istersen ama güzel yok En son okudum bi tane erotik sayılmaz da cinsellik vardı yani ama konusu güzeldi beğendim ben onu alırım istersen

Yok ya bende emanete hiyanet olmaz Yok yok veririm kuzum, unutursam falan da de dana gibi ver artik diye ciddiyim, asla alinmam, kitap para verdin aldin bir sey degil ki, onemli oluyor, bag oluyor...
ekler alacaktık, ondan vaz mı geçtin
Illa tek bir sey mi alinacak yani
Naz allahını seversen değiştir şu cengizi
Ayyyhhh karnim
Erorikli de alırım istersen ama güzel yok En son okudum bi tane erotik sayılmaz da cinsellik vardı yani ama konusu güzeldi beğendim ben onu alırım istersen
Yok ya ben sevmiyorum onlari, benim tek okudugum salak kitap kategorisindeki polisiyedir, manyak gibi okurum, ona engel olamiyorum, butun coollugumu supuruyor ama yapacak bir sey yok, citir cerez gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…