Ya ben lise 2 ye kadar kitap okumadan uyuyamazdim, okudugum kitabin haddi hesabi yok, daha ilkokulda kitap yetistiremezlerdi, annemden bir dinlesenSonra universitede sinavlardan zaman kaldikca sardim ayi gibi okudum, ama burda perte ciktim, anca buranin gunluk gazetesini okuyorum, kafam baskasini kaldirmiyor... Ay evet ayi gibi okuyalim, degiselim hem neverim, gerci bazisi kitabini vermeyi sevmez, oyleyse soyle
Aa onu bilmiyorum, siralamayi soylesene kuzum, bana ev hediyesi kitap alin lan
O hediyeyi illa aldiracagim
Naz allahını seversen değiştir şu cengiziekler alacaktık, ondan vaz mı geçtin
Oha hic bir yerde mi yokAdamdan millet ilah diye bahseder ama bizde okunmaz, ama su twitter fenomeni bebe satis rekorlari kirar
Erotikli seyler al
Naz allahını seversen değiştir şu cengizi
Ha pardon 14.cengiz degil o ilhan, hem ona aşığım ben
Ha pardon 14.
Yok ya bende emanete hiyanet olmazAynı bensin senBenimkiler de az oku biraz yemek ye derler hep Bu aralar ben de çok okuyamıyorum psikolojik sanırım. Ya kitabı verince 3 sene sonra alacaksam vermek istemem tabi bazıları öyle yapıyor kimisi hiç vermiyor yazık yani ben duygusal olarak bağlanıyorum neticede onlara. O yüzden artık yalnızca gözden çıkarabildiğim kitapları paylaşıyorum ama sana veririm problem değil senden yola yola alırım
Illa tek bir sey mi alinacak yaniekler alacaktık, ondan vaz mı geçtin
Naz allahını seversen değiştir şu cengizi
Yok ya ben sevmiyorum onlariErorikli de alırım istersen ama güzel yokEn son okudum bi tane erotik sayılmaz da cinsellik vardı yani ama konusu güzeldi beğendim ben onu alırım istersen
Illa tek bir sey mi alinacak yani
Ayyyhhh karnim
Ha pardon 14.
Ben de bakam mi?hadi la seni mi kıracam, bana avatar bul değiştireyim
Ayh aklima neler geldiiiisenni zevkine bırakıyorum
Ben de bakam mi?
Ayh aklima neler geldiiii
o zamna kadar iş bulamamış olursak sana hediye yok, daha bide senin üstünden geçiniriz yalnız onu da düşünPok tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?