- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
7/24 full time isssHakikaten zordur ya insanla ugrasmak, ben de bir sure ugrastim, sinir hastasi oldum, bir de borc ode diye aradigim icin, isitmedigim kufur kalmadi
Haftada 7 gun mu calisiyorsun?
Uff ne pis isler bunlar ya, micicam ha, en guzel zamanlarimizi gelecek kaygisiyla, kici kurtarma sevdasiyla geciriyoruz...
Neyse yavrum zamani gelince her sey oluyor emin ol, hep cok daralinca derim, dermansiz derdim olmasin da gerisini ben hallederim diye... Baska dermansiz problemlerimiz olmasin nazim salla...
Never nerde ya?
Icme su zikkimi
Ben gelinlik alirken cok uysaldim ya, ama kadinlar zordur eminim7/24 full time issskendi isim oldugu icin evde de calisiyorum cogu zaman :)
Özellikle kadinlarla ugrasmak amaan allahim diyeyim sen anla
Ben 19 yasinda cozdum naz ya, sen gec kalmisinorası öyle canım, şükür ki dermansız derdim yok. ama işte hiç beklemedigim bir anda ters gidince bişeyler, afallıyorum55 yaşına geldim hala hayatın kazıklarına alışamadım
Ben 19 yasinda cozdum naz ya, sen gec kalmisin
Daha 5 senesi var o zamanBen 19 yasinda cozdum naz ya, sen gec kalmisin
Daha 5 senesi var o zaman
Evde isleme yapiyorum.Icme su zikkimi
Ben gelinlik alirken cok uysaldim ya, ama kadinlar zordur eminim
Yeri gelince evde calisman iyiymis ya...
Evde isleme yapiyorum.
Ya tabii ki de özel olmak isteyecekler anliyorum. Omurde bir kere olacak tamam ama karsidakini biktirmadan soyleseler...
Bazen oyle cinnete geliyorum ki uzerlerine kizgin yag dokesim geliyor
Mesela anlatayim. Bugun bir kiz geldi 50 beden. Afedersin yemis yemis tuvalete gitmemisneyse elinizde var mi bana gore? Dedi,vardi. Giydirdik bir guzel. Bu defa demez mi bu gelinlik beni kilolu gösterdi, igrenc dikmissiniz   dunyadaki hicbir gelinlik onu zayif göstermez haberi yok bana niye çamur atiyosun ki? Zor bacim,zorr...
Evde isleme yapiyorum.
Ya tabii ki de özel olmak isteyecekler anliyorum. Omurde bir kere olacak tamam ama karsidakini biktirmadan soyleseler...
Mesela anlatayim. Bugun bir kiz geldi 50 beden. Afedersin yemis yemis tuvalete gitmemisneyse elinizde var mi bana gore? Dedi,vardi. Giydirdik bir guzel. Bu defa demez mi bu gelinlik beni kilolu gösterdi, igrenc dikmissiniz   dunyadaki hicbir gelinlik onu zayif göstermez haberi yok bana niye çamur atiyosun ki? Zor bacim,zorr...
Olsun, napakgeç olgunlaştım ben biraz
Ennee, 14luk di mi o?Daha 5 senesi var o zaman
Sen de az fena degilsin ya, betimlemelere bak...Evde isleme yapiyorum.
Sen bi o aşamaya gel de ben sana kendi ellerimle dikicemkesin gelinlik bakarken böyle olacam bende
Ben cok sorunsuzdum ya, 10 tane falan yerden randevu aldim, gittim 3-4 denedim, sonra birine bayildim, aldim geldimkesin gelinlik bakarken böyle olacam bende
Anasina kufur etmis sayiyorum su andaSen bi o aşamaya gel de ben sana kendi ellerimle dikicem
Sen bi o aşamaya gel de ben sana kendi ellerimle dikicem
Sakin yapmakesin gelinlik bakarken böyle olacam bende
Olsun, napak
Ennee, 14luk di mi o?
Sen de az fena degilsin ya, betimlemelere bak...
Ya simariklik baska bir sey degil, bir de senin iscilige laf edince kizmissin tabi
Ay zor ya, ben olsam kalayi basar yollardim kesin dukkandan
Ben cok sorunsuzdum ya, 10 tane falan yerden randevu aldim, gittim 3-4 denedim, sonra birine bayildim, aldim geldim
Anasina kufur etmis sayiyorum su anda
Görüntünle çok zıtsın naz, ben bu lafın üstüne ağzımı kırarsın diye bekliyodumgelirsem görürsün
Görüntünle çok zıtsın naz, ben bu lafın üstüne ağzımı kırarsın diye bekliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?