Sen giyersin de ben giyememdamardan girdi ya dimi hex
ben bir kot pantalon için bile çıldırtıyorum insanları, hayal edemiyorum kendimi gelinlik seçerkengerçi bazı arkadaşlara göre zaten ben hiç giymeyecekmişim o gelinliği
ne varmış la benim görüntümdeonu da mı begenemedin
belli olmaz o işler beybiSen giyersin de ben giyemem
yok la ne alıngan çıkacam geyik yapıyorumKorkuyorum ben sendenNeyse lan boka sardı iyice sen bugün alıngan çıktın
Ya bak insani asil cildirtan ne biliyo musun canim? Karsidakini asagilar nitelikte davranmak. Tamam begenmemis olabilirsin,begenmek zorunda da degilsin. Ama igrenc dikmissiniz nedir yaa?? O el emegi,göz nuru. Kolay mi dikimi. Ne kadar ugrasiyoruz bir bilsen... İstedigim sadece saygi :) dese ki; begenmedim,hosuma gitmedi amenna ama kalkipta hakaret edince insanin zoruna gidiyo...damardan girdi ya dimi hex
ben bir kot pantalon için bile çıldırtıyorum insanları, hayal edemiyorum kendimi gelinlik seçerkengerçi bazı arkadaşlara göre zaten ben hiç giymeyecekmişim o gelinliği
Ya turlu turlusu var, tahmin edebiliyorum... Ben bir kere yasli bir amcayi borcu icin aradim, kizi mi gelini mi aldi telefonu seni bilmem kim arattiriyor di mi, ben bilmiyorum sanki irissppiii diye bana nasi bagiriyor, adamin da uzerine bir dolu hat acmis baskalari, magdur olcak, hala onu anlatmaya calisiyorum, bana paso irispii diye bagirdi durdu, seninki gene iyiymisSakin yapma
O kiz haketti amanormalde kimsenin arkasindan konusmam musterilerimden. Ama bende insanim tahammül sinirlarimi zorluyolar. Ona ragmen hic bisey demedim. Musteri daima hakliymis ya güya ne gerek sidik yarışı yapayim? Ben soyluycem o soyluycek gereksiz agiz dalasi... Aman oyle iste,dert bende,cile bende
Saka bapiyor canisi, sevimsiz bir sey zaten biliyorsun, hos gordamardan girdi ya dimi hex
Bir gunumuz bir gunumuzu tutmadi arkadasKorkuyorum ben sendenNeyse lan boka sardı iyice sen bugün alıngan çıktın
Ya turlu turlusu var, tahmin edebiliyorum... Ben bir kere yasli bir amcayi borcu icin aradim, kizi mi gelini mi aldi telefonu seni bilmem kim arattiriyor di mi, ben bilmiyorum sanki irissppiii diye bana nasi bagiriyor, adamin da uzerine bir dolu hat acmis baskalari, magdur olcak, hala onu anlatmaya calisiyorum, bana paso irispii diye bagirdi durdu, seninki gene iyiymis
Bandini lan bu sözlerine dikkat et alırım ayağımın altına
Ya bak insani asil cildirtan ne biliyo musun canim? Karsidakini asagilar nitelikte davranmak. Tamam begenmemis olabilirsin,begenmek zorunda da degilsin. Ama igrenc dikmissiniz nedir yaa?? O el emegi,göz nuru. Kolay mi dikimi. Ne kadar ugrasiyoruz bir bilsen... İstedigim sadece saygi :) dese ki; begenmedim,hosuma gitmedi amenna ama kalkipta hakaret edince insanin zoruna gidiyo...
Saka bapiyor canisi, sevimsiz bir sey zaten biliyorsun, hos gor
Bir gunumuz bir gunumuzu tutmadi arkadas
Oooo sen ne diyorsun, ne annem kaldi, ne dogmamis cocugum, neler neler dediler, basta sinir oluyorsun ama sonra artik arsiz oluyorsunOwww cok sertneyseki kimse bana `` ne bicim dikmissin irispii`` demedi
Bir sey dedim la minyak, nietzsche okuyunca insan ya aydinlanir, ya kafayi yer ya da bir pok anlamaz, o anlamis anlasilan... Fante zaten azicik ayarsizdir, ben de severim...Bandini lan bu sözlerine dikkat et alırım ayağımın altınaFante candır
Sen Fante de mi okuyosun ağzını yidiğimOooo sen ne diyorsun, ne annem kaldi, ne dogmamis cocugum, neler neler dediler, basta sinir oluyorsun ama sonra artik arsiz oluyorsun
Bir sey dedim la minyak, nietzsche okuyunca insan ya aydinlanir, ya kafayi yer ya da bir pok anlamaz, o anlamis anlasilan... Fante zaten azicik ayarsizdir, ben de severim...
O da degil de ben yeni kahvalti yapiyorum ya, tatil olunca ne yapcagimi nereye saracagimi sasiriyorum
Yi beni, okurum cicegem, sadece bir tane okudum o ayriSen Fante de mi okuyosun ağzını yidiğim
Yi beni, okurum cicegem, sadece bir tane okudum o ayri"Gencligin sarabi" okudun mu yavru ceylanim?
Dönünce dibine vururuz beraberNeverOne Agzina tukureyim, gene kitap okuma ozlemimi kabarttin, mictin agzima, iki yildir ben burda kitap okuyamadim biliyor musun? Asla bu kadar ozleyecegimi dusunemezdim
Aa onu bilmiyorum, siralamayi soylesene kuzum, bana ev hediyesi kitap alin lanDaha okumadım onu, Toza Sor'u oku bebek hatta o Los Angeles yolu ile başlıyor bu 3. kitap ama oku yani filmi de çekildi hatta onun.
Aa onu bilmiyorum, siralamayi soylesene kuzum, bana ev hediyesi kitap alin lan
O hediyeyi illa aldiracagim
Ya ben lise 2 ye kadar kitap okumadan uyuyamazdim, okudugum kitabin haddi hesabi yok, daha ilkokulda kitap yetistiremezlerdi, annemden bir dinlesenDönünce dibine vururuz beraberKitap özlenmez mi ya
Oha hic bir yerde mi yokBu seriyi alırdım ama satışı yok artıkBasmıyorlar ya şaka gibi Fante okunmuyormuş Türkiye'de anca fifty shades okusunlar Alırız kuzu ben güzel tercihler yaparım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?