Sahibinden full+full yapili geyik!!

damardan girdi ya dimi hex
ben bir kot pantalon için bile çıldırtıyorum insanları, hayal edemiyorum kendimi gelinlik seçerken gerçi bazı arkadaşlara göre zaten ben hiç giymeyecekmişim o gelinliği
Sen giyersin de ben giyemem

ben bir kot pantalon için bile çıldırtıyorum insanları, hayal edemiyorum kendimi gelinlik seçerken gerçi bazı arkadaşlara göre zaten ben hiç giymeyecekmişim o gelinliği
Ya bak insani asil cildirtan ne biliyo musun canim? Karsidakini asagilar nitelikte davranmak. Tamam begenmemis olabilirsin,begenmek zorunda da degilsin. Ama igrenc dikmissiniz nedir yaa?? O el emegi,göz nuru. Kolay mi dikimi. Ne kadar ugrasiyoruz bir bilsen... İstedigim sadece saygi :) dese ki; begenmedim,hosuma gitmedi amenna ama kalkipta hakaret edince insanin zoruna gidiyo...

Ya turlu turlusu var, tahmin edebiliyorum... Ben bir kere yasli bir amcayi borcu icin aradim, kizi mi gelini mi aldi telefonu seni bilmem kim arattiriyor di mi, ben bilmiyorum sanki irissppiii diye bana nasi bagiriyor, adamin da uzerine bir dolu hat acmis baskalari, magdur olcak, hala onu anlatmaya calisiyorum, bana paso irispii diye bagirdi durdu, seninki gene iyiymis
Saka bapiyor canisi, sevimsiz bir sey zaten biliyorsun, hos gor
Korkuyorum ben senden Neyse lan boka sardı iyice sen bugün alıngan çıktın
Bir gunumuz bir gunumuzu tutmadi arkadas

Owww cok sert neyseki kimse bana `` ne bicim dikmissin irispii`` demedi

o yapılan şey hayvanlık zaten canım, begenmemenin de bi adabı var sonuçta. öyle diyenin vur ağzına kürekle
Saka bapiyor canisi, sevimsiz bir sey zaten biliyorsun, hos gor
Bir gunumuz bir gunumuzu tutmadi arkadas

hee şakaysa tamam yaa ben anlayışlı bir insanım zaten biliyorsun

Owww cok sert neyseki kimse bana `` ne bicim dikmissin irispii`` demedi
Oooo sen ne diyorsun, ne annem kaldi, ne dogmamis cocugum, neler neler dediler, basta sinir oluyorsun ama sonra artik arsiz oluyorsun
Bandini lan bu sözlerine dikkat et alırım ayağımın altına Fante candır
Bir sey dedim la minyak, nietzsche okuyunca insan ya aydinlanir, ya kafayi yer ya da bir pok anlamaz, o anlamis anlasilan... Fante zaten azicik ayarsizdir, ben de severim...
O da degil de ben yeni kahvalti yapiyorum ya, tatil olunca ne yapcagimi nereye saracagimi sasiriyorum

Sen Fante de mi okuyosun ağzını yidiğim

Yi beni, okurum cicegem, sadece bir tane okudum o ayri "Gencligin sarabi" okudun mu yavru ceylanim?

Daha okumadım onu, Toza Sor'u oku bebek hatta o Los Angeles yolu ile başlıyor bu 3. kitap ama oku yani filmi de çekildi hatta onun.

NeverOne Agzina tukureyim, gene kitap okuma ozlemimi kabarttin, mictin agzima, iki yildir ben burda kitap okuyamadim biliyor musun? Asla bu kadar ozleyecegimi dusunemezdim

Aa onu bilmiyorum, siralamayi soylesene kuzum, bana ev hediyesi kitap alin lan
O hediyeyi illa aldiracagim

Bu seriyi alırdım ama satışı yok artık Basmıyorlar ya şaka gibi Fante okunmuyormuş Türkiye'de anca fifty shades okusunlar Alırız kuzu ben güzel tercihler yaparım senin için

Dönünce dibine vururuz beraber Kitap özlenmez mi ya
Ya ben lise 2 ye kadar kitap okumadan uyuyamazdim, okudugum kitabin haddi hesabi yok, daha ilkokulda kitap yetistiremezlerdi, annemden bir dinlesen Sonra universitede sinavlardan zaman kaldikca sardim ayi gibi okudum, ama burda perte ciktim, anca buranin gunluk gazetesini okuyorum, kafam baskasini kaldirmiyor... Ay evet ayi gibi okuyalim, degiselim hem neverim, gerci bazisi kitabini vermeyi sevmez, oyleyse soyle

Bu seriyi alırdım ama satışı yok artık Basmıyorlar ya şaka gibi Fante okunmuyormuş Türkiye'de anca fifty shades okusunlar Alırız kuzu ben güzel tercihler yaparım senin için
Oha hic bir yerde mi yok Adamdan millet ilah diye bahseder ama bizde okunmaz, ama su twitter fenomeni bebe satis rekorlari kirar
Erotikli seyler al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…