Sahibinden full+full yapili geyik!!

görme zaten boşver gerek yok
Vay arkadas bir kisiyi bile ikna edemedim su skype isine
Su mesajlarimi kiblesin simdiye gitmistim yemin ederim
özelden yazdıklarınızı okudum birazda çok da anlamadım
Kizim ozelimizi desifre etmesene!!
Bb diyor ki ben norvecte yasayan, 23 yasinda, norvecli sevgilisi olan, diyetisyenlik okuyan, bir kizcagizim... Ve instagramdan italyan bir kizin fotolarini kullaniyorum bu benim diye...
Millet bulusmalara gelmeyip sacma sapan bahaneler uretince ve soyledikleri celiski olunca supheleniyorlar, topikten biri google gorsellerde kizin benim diye yolladigi fotolari aratiyor ve bakiyor ki italyan bir kizin fotolari, neyse bunu koseye sikistirip itiraf ettiriyorlar, en son soyledigi anne ve babasi ayri, 18 yasind abir kizim, mutsuzum, beni kabul edin,s evin diye boyle yalanlar soyledim vs. Mune de ucuruyor tabi suresiz olarak, millet de kesin erkekti diyor falan filan dumur olmustum...
Ilk siteye geldiginde deli gibi benim mesajlari begeniyordu ama yiginla bende bildigin kanka olaya calisiyor diyordum, allahtan just cikti da yirttim
Soz mu?

bizim dedikodu yaptıgımızı bilmeyen mi var
ohaa ben mevzuyu tam da anlamamışım valla ee başka üyelik alıp gene gelecek siteye, sanki uzaklaştırıldı diye ne değişecek ki
yazık la kimse de bu kadar yalnız kalmasın valla, üzüldüm şimdi bb nin yerine

Söz gel

Ben de uzuldum eger soyledikleri dogruysa, ama diger boyutu da var bilemiyorum...
Giderken acmayin uyeligimi istemiyorum diyordu ama tabi ki gene gelebilir, tikkatli olmak lazim

Ben de uzuldum eger soyledikleri dogruysa, ama diger boyutu da var bilemiyorum...
Giderken acmayin uyeligimi istemiyorum diyordu ama tabi ki gene gelebilir, tikkatli olmak lazim

yeni gelenlere şüpheyle yaklaşalım o zaman

Ben azicik uzanam ya, omzum catliyor, yarin da geri donuyorum teze zaten
Gelirim gene kuzularim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…