Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hala sansin var, olmus bitmis bir sey icin sikma canini...
Sen gene basla islere basvurmaya...

Okudum canım ya pislik adam Neyse hayırlısı olsun daha iyisi olur inşallah sıkma canını
Ben sana ne demistim ama adam sigortayi baslatmayinca suphelenmistim zaten kokusu cikti bugun yine issizler kervanina katıldım cok mutsuzum

Yerim seni vicdanli kuzum benim
Bana da refakat et gelince, elleim ayaklaim tutmuyor, yolun yarisi malum
Dur hemen karamsar karamsar konusma, ben 28 yasindayim hala duzenimi kuramadim...
Sanki kismetim kapandi bu ara cok sanssiz gdiyor bu son islerim bundan oncede 1 ay calistim adam sapik cikti

Yerim seni vicdanli kuzum benim
Bana da refakat et gelince, elleim ayaklaim tutmuyor, yolun yarisi malum
Dur hemen karamsar karamsar konusma, ben 28 yasindayim hala duzenimi kuramadim...

Sana refakat ederim ben refakatçi olarak yatıya bile kalırım

Su son ciktigim iste benden once bi tane kiz calisiyordu kendisi cikti bnm bildigim kdr bilgisi yok adam 3 ay calistrmis onu ve halada cikarmaya niyeti yoktu kiz kendi cikti

İş meselesi zor bu ülkede lorin herkesin kabul ettiği bir gerçek sıkma canını yapacak bir şey yok
Zoruma giden ne bliyomusun ben bayan halimle boya tiner kokusu sarmia biyerde calismayi kabul ediyorum issiz kalmayayim die adam dalga gecer gbi bn artik erkek eleman calistrmayi dsunuyorum diyor e almasaydin beni o zmn baska bi is vardi o da gitti smdi ara ki is bul

Sanki kismetim kapandi bu ara cok sanssiz gdiyor bu son islerim bundan oncede 1 ay calistim adam sapik cikti
Biraz secici ol o zaman lorincim, anliyorum para biriktermeye calisiyorsun ama onune son iki calistigin yerde problem oldu iste...
Sana refakat ederim ben refakatçi olarak yatıya bile kalırım
Kal bebisim, tetikodu yaparuk

Su son ciktigim iste benden once bi tane kiz calisiyordu kendisi cikti bnm bildigim kdr bilgisi yok adam 3 ay calistrmis onu ve halada cikarmaya niyeti yoktu kiz kendi cikti
Su an bunlari dusunme bosver, sen onune bak, tanidigin kizi falandir ne bileyim, ya da daha az para veriyorlardir...

Ay o erkek eleman istiyoruz durumuna ben de deli oluyorum kaç yerden döndüm bu yüzden

Ay o erkek eleman istiyoruz durumuna ben de deli oluyorum kaç yerden döndüm bu yüzden
Benim bolumde de cok var o, arazi isleri falan var ya...
Hatta doguda petrol kulelerine kadin muhendis cikmasin, ugursuzluk diyen bile var...
Nelerini duydum

Sansima hep kotu isler denk geliyor galiba hayatta en cok istedgim şey hayatimi kazanabilmek kendi ayaklarim uzerinde durmak oda olmuyor

Benim bolumde de cok var o, arazi isleri falan var ya...
Hatta doguda petrol kulelerine kadin muhendis cikmasin, ugursuzluk diyen bile var...
Nelerini duydum

Aynen erkek işçilerin yanına kadın mühendis gönderemezlermiş Ulan o kadar staj yaptık biz o işçilerin arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…