Hala sansin var, olmus bitmis bir sey icin sikma canini...Sagol canim ... zaten bn burayada yazmistim sigortami baslatmiyor diye belliki kafasi karisikti adamin bn hissetmistim ama ne bileyim belki adamin huyudur filan dedim ama adamin niyeti belliymis bari baştan almasaydi beni baska bi fabrika vardi sekreter ariyordu o ise gderdim
Naptin deli?Bugün sevap işleyip günahımı telafi ettim
Sikildim artik bu durumdan is basvurusu yapmaya korkuyorumHala sansin var, olmus bitmis bir sey icin sikma canini...
Sen gene basla islere basvurmaya...
Adam beni isten cikardi okudunmuBugün sevap işleyip günahımı telafi ettim
Okudum canım ya pislik adamAdam beni isten cikardi okudunmu
Ben sana ne demistim ama adam sigortayi baslatmayinca suphelenmistim zaten kokusu cikti bugun yine issizler kervanina katıldım cok mutsuzumOkudum canım ya pislik adamNeyse hayırlısı olsun daha iyisi olur inşallah sıkma canını
Yerim seni vicdanli kuzum benimTeyzenin birine refakat ettim
Dur hemen karamsar karamsar konusma, ben 28 yasindayim hala duzenimi kuramadim...Sikildim artik bu durumdan is basvurusu yapmaya korkuyorum
Sanki kismetim kapandi bu ara cok sanssiz gdiyor bu son islerim bundan oncede 1 ay calistim adam sapik ciktiYerim seni vicdanli kuzum benim
Bana da refakat et gelince, elleim ayaklaim tutmuyor, yolun yarisi malum
Dur hemen karamsar karamsar konusma, ben 28 yasindayim hala duzenimi kuramadim...
Yerim seni vicdanli kuzum benim
Bana da refakat et gelince, elleim ayaklaim tutmuyor, yolun yarisi malum
Dur hemen karamsar karamsar konusma, ben 28 yasindayim hala duzenimi kuramadim...
Ben sana ne demistim ama adam sigortayi baslatmayinca suphelenmistim zaten kokusu cikti bugun yine issizler kervanina katıldım cok mutsuzum
Zoruma giden ne bliyomusun ben bayan halimle boya tiner kokusu sarmia biyerde calismayi kabul ediyorum issiz kalmayayim die adam dalga gecer gbi bn artik erkek eleman calistrmayi dsunuyorum diyor e almasaydin beni o zmn baska bi is vardi o da gitti smdi ara ki is bulİş meselesi zor bu ülkede lorin herkesin kabul ettiği bir gerçek sıkma canını yapacak bir şey yok
Biraz secici ol o zaman lorincim, anliyorum para biriktermeye calisiyorsun ama onune son iki calistigin yerde problem oldu iste...Sanki kismetim kapandi bu ara cok sanssiz gdiyor bu son islerim bundan oncede 1 ay calistim adam sapik cikti
Kal bebisim, tetikodu yaparukSana refakat ederim ben refakatçi olarak yatıya bile kalırım
Su an bunlari dusunme bosver, sen onune bak, tanidigin kizi falandir ne bileyim, ya da daha az para veriyorlardir...Su son ciktigim iste benden once bi tane kiz calisiyordu kendisi cikti bnm bildigim kdr bilgisi yok adam 3 ay calistrmis onu ve halada cikarmaya niyeti yoktu kiz kendi cikti
Benim bolumde de cok var o, arazi isleri falan var ya...Ay o erkek eleman istiyoruz durumuna ben de deli oluyorum kaç yerden döndüm bu yüzden
Sansima hep kotu isler denk geliyor galiba hayatta en cok istedgim şey hayatimi kazanabilmek kendi ayaklarim uzerinde durmak oda olmuyorBiraz secici ol o zaman lorincim, anliyorum para biriktermeye calisiyorsun ama onune son iki calistigin yerde problem oldu iste...
Kal bebisim, tetikodu yaparuk
Su an bunlari dusunme bosver, sen onune bak, tanidigin kizi falandir ne bileyim, ya da daha az para veriyorlardir...
Benim bolumde de cok var o, arazi isleri falan var ya...
Hatta doguda petrol kulelerine kadin muhendis cikmasin, ugursuzluk diyen bile var...
Nelerini duydum
Erkek eleman her ise yarayacak sankiAy o erkek eleman istiyoruz durumuna ben de deli oluyorum kaç yerden döndüm bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?