sana iyi dinlenmeler beybi, kolay gele, görüşürüzBen azicik uzanam ya, omzum catliyor, yarin da geri donuyorum teze zaten
Gelirim gene kuzularim
Evet öyleydi ama eve almamak için bozdun gözümden kaçmadıMesaji degistirdim, 1+1 cevabi mi bu?
Sirf cevap vermek icin cevap verme baa!!
Görüşürüz bebeğimBen azicik uzanam ya, omzum catliyor, yarin da geri donuyorum teze zaten
Gelirim gene kuzularim
bende ıyıyım cnmDerkeeennn gumlemiss
Evet canim, iyi iste danismanlarin son duzeltmelerinden geciyor tez, az bucuk isi kaldi hala bitmedi ama cogu bitti diyelimSenden naber?
Bagirmasana gizim
Yanlismis ama hosgeldin harbigiz
Uyku tutmadibende ıyıyım cnm
ıse basladım ya caktırmadan yazıyorum buyuk harf olmus
keske gece olsaydı sımdı bende uyusaydımUyku tutmadi
Gece sen totonu yayarken ben tezle ugrasiyor olacagimkeske gece olsaydı sımdı bende uyusaydım
Gitmedim ama simdi gidiyorum canimheexee gıttın mı ?
kolay gelsın cnm ende yrn dıyetısyene gıdıcemGece sen totonu yayarken ben tezle ugrasiyor olacagim
Gitmedim ama simdi gidiyorum canim
gunaydın conemGünaydın bebeler
Moralim cok bozuk isten cikarildim...
Anaa niye?Moralim cok bozuk isten cikarildim...
Bnm yerime erkek eleman alacakmisAnaa niye?
Bnm yerime erkek eleman alacakmisAnaa niye?
Mal bir isletmeymis belli ki salla lorincim, ordan sana hayir gelmeyecegi belliydi...Bnm yerime erkek eleman alacakmis
Sagol canim ... zaten bn burayada yazmistim sigortami baslatmiyor diye belliki kafasi karisikti adamin bn hissetmistim ama ne bileyim belki adamin huyudur filan dedim ama adamin niyeti belliymis bari baştan almasaydi beni baska bi fabrika vardi sekreter ariyordu o ise gderdimMal bir isletmeymis belli ki salla lorincim, ordan sana hayir gelmeyecegi belliydi...
Sigortani bile sundurduler falan...
Gecmis olsun, umarim daha iyisini engellememek icin bu isin boyle bitmistir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?