Sahibinden full+full yapili geyik!!

Yaa bana niye böyle şeyler çıkıyor

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i ya da Madam Bovary'siniz!

Bir insanın kadın diyince aklına siz gelirsiniz, burası kesin! Alımlısınız bir kere. Zekanızsa cabası. İçgüdülerinizle hareket ediyorsunuz ayrıca! Ancak önünüzde aşamayacağınız öyle duvarlar var ki... Kendinizi kapana kısılmış gibi hissetmekte oldukça haklısınız. Doğduğunuz günden beri hep baskı gördünüz; şimdiyse dilediğinizi yapmak istiyorsunuz: Çünkü içgüdüleriniz öyle diyor. Ama işte duvarlar...

http://onedio.com/haber/yazarlar-bizi-taniyor-peki-siz-hangi-roman-kahramanisiniz--288759

Libido tavan yapmis haci

Normal
Yok hacı yıllar önce fb da bi muhabbet vardı arkadaşınızı tek kelimeyle tanımlayın diye bana hep dişi yazıyolardı
Bana kesin agresif yazarlardi
Hep tavrin kadin kadin mi ya? Ben deli deli gezerim, hic oyle degilimdir

Bana kesin agresif yazarlardi
Hep tavrin kadin kadin mi ya? Ben deli deli gezerim, hic oyle degilimdir
Yoo değil işte ben de neden böyle diyorlar onu anlamıyorum Lan hiç unutmam lisede yemekhanedeyiz tam karşımdaki masada bi arkadaşımın hoşlandığı çocuk oturuyor, kız bana "ya never sen bu tarafa geç nolur çok seksi yiyorsun " dedi

Ay ben seni sevemeyecegim kesin
Yani bazi hatunlar boyle surekli 52 kamera onlari izliyormus gibi dudaklar sisik, goz suze suze, kugu kugu suzule suzule gezerler... Yani herkes ona bakiyormus, hastaymis ama o cok coolmus gibi bir eda nasil anlatsam bilemedim... benim kuzenim oyle hatta... Tiksinti geliyor yemin ederim... Ben de dogallik takintiliyimdir... Hatta azicik ayiyiyimdir
Seninki bence seyden cok naifsin, narinsin ve guzelsin, o citkirildim halin alimli duruyor bence

Kahkaha attım lan son yazdığına naif kırılgan falan. Nevrin dönecek beni görünce
Ayi gibi konustum, kibar olmaya calisiyorum
Ya yok bence oylesin ya naif bir hatunsun sen bence, ben guresek mi diye gelince "litfin mesafemizi koruyalim" diyeceksin

Ins senin dedigin gibi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…