Sen tukkanda misin?İyi ki yokmus
Hoh! Neyse sen oturdugun yerde otur, benim niyetim ciddi, cikeletami alip gelecegim seni istemeyeAkrabamın akrabası
Yok evdeyim. Yan geldim yatiyomSen tukkanda misin?
Benim de tez beni bekliyor, bdv de dana gibi takiliyorumYok evdeyim. Yan geldim yatiyom
Bana kumalığı mı layık görüyosunHoh! Neyse sen oturdugun yerde otur, benim niyetim ciddi, cikeletami alip gelecegim seni istemeye
Ahahah Benim de tez beni bekliyor, bdv de dana gibi takiliyorum
Psikoloji bozuyor beAhahah miktir et bdv candir
Orasini karistirma iste bibigimBana kumalığı mı layık görüyosun
Bir ban yesem de su tezi bitirsemAhahah miktir et bdv candir
Orasini karistirma iste bibigim
Bir ban yesem de su tezi bitirsem
He yaa paranoyak oldum. Kocam uyuyunca facesini,telefonunu karistiriyorm yamuk var mi diyePsikoloji bozuyor be
Oyle deme kiz ban yiyince insanin zoruna gidiyo. Ben kendimi evlatlik gibi hissettim depiği yiyince   Bir ban yesem de su tezi bitirsem
Hee bazen ben de sacma sapan sorular soruyorum, kk da konu vardi di mi diyorHe yaa paranoyak oldum. Kocam uyuyunca facesini,telefonunu karistiriyorm yamuk var mi diye
Ben bir kere yedim, bostum da o donem, ezik gibi butun gun alttan alttan konulara baktimOyle deme kiz ban yiyince insanin zoruna gidiyo. Ben kendimi evlatlik gibi hissettim depiği yiyince   
O kadar zayıf olsaBak bulusma sahnemiz, ne kaa duygusal
Seni bosuna sevmiyorumİmla Hatalarına Alerjin Var!
Cahillerin ölmesini, yarı cahillerin de yaralanması diliyorsun Tanrı'dan. Bilgi, mühim şey ve senin için de çok değerli, orası ayrı! Ancak imla bilgisini, bilgiden bile saymıyorsun; çünkü çok temel ve basit bir şey, bu yüzden bunun bilinmemesi seni sinirden öldürmeye yetiyor da artıyor bile. Bir kere Türkçe ağzında annenin ak sütü gibi ve senin olan şeyi korumanda bir sıkıntı yok. Kısaca bu yolda devam et ve milleti "bağlaç olan de/da ayrı yazılır!" diye darlamakta devam. Ama "tahi anlamındaki te"ye yapacak bir şey yok, onlar Allah'a havale!
http://onedio.com/haber/senin-neye-alerjin-var--376659
Yok onu hiçbir şartta yapmam sanırım kaç tane sevgilim oldu daha bir tanesinin bile telefonunu elime almışlığım yok.He yaa paranoyak oldum. Kocam uyuyunca facesini,telefonunu karistiriyorm yamuk var mi diye

Oyle deme kiz ban yiyince insanin zoruna gidiyo. Ben kendimi evlatlik gibi hissettim depiği yiyince   
Hee bazen ben de sacma sapan sorular soruyorum, kk da konu vardi di mi diyor
Ben bir kere yedim, bostum da o donem, ezik gibi butun gun alttan alttan konulara baktim
Cahillere tahammül edemiyorum cidden ya niye böyleyimSeni bosuna sevmiyorum
Sevgiliykende bakardim,kocam oldu hala bakarimYok onu hiçbir şartta yapmam sanırım kaç tane sevgilim oldu daha bir tanesinin bile telefonunu elime almışlığım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?