Sahibinden full+full yapili geyik!!

İmla Hatalarına Alerjin Var!

Cahillerin ölmesini, yarı cahillerin de yaralanması diliyorsun Tanrı'dan. Bilgi, mühim şey ve senin için de çok değerli, orası ayrı! Ancak imla bilgisini, bilgiden bile saymıyorsun; çünkü çok temel ve basit bir şey, bu yüzden bunun bilinmemesi seni sinirden öldürmeye yetiyor da artıyor bile. Bir kere Türkçe ağzında annenin ak sütü gibi ve senin olan şeyi korumanda bir sıkıntı yok. Kısaca bu yolda devam et ve milleti "bağlaç olan de/da ayrı yazılır!" diye darlamakta devam. Ama "tahi anlamındaki te"ye yapacak bir şey yok, onlar Allah'a havale!

http://onedio.com/haber/senin-neye-alerjin-var--376659

He yaa paranoyak oldum. Kocam uyuyunca facesini,telefonunu karistiriyorm yamuk var mi diye
Hee bazen ben de sacma sapan sorular soruyorum, kk da konu vardi di mi diyor
Oyle deme kiz ban yiyince insanin zoruna gidiyo. Ben kendimi evlatlik gibi hissettim depiği yiyince   
Ben bir kere yedim, bostum da o donem, ezik gibi butun gun alttan alttan konulara baktim

Seni bosuna sevmiyorum

He yaa paranoyak oldum. Kocam uyuyunca facesini,telefonunu karistiriyorm yamuk var mi diye

Oyle deme kiz ban yiyince insanin zoruna gidiyo. Ben kendimi evlatlik gibi hissettim depiği yiyince   
Yok onu hiçbir şartta yapmam sanırım kaç tane sevgilim oldu daha bir tanesinin bile telefonunu elime almışlığım yok.

Hee bazen ben de sacma sapan sorular soruyorum, kk da konu vardi di mi diyor

Ben bir kere yedim, bostum da o donem, ezik gibi butun gun alttan alttan konulara baktim

Yazik bu adamlara

Ben normalde gün icinde giremiyorum. İsten pek firsat olmuyr... Ban yedigim gun isi gücü bitaktim aksama kadar forumda takildim

Resmen mala bagladim yaa,kedinin cigere baktigi gibi konulari okudum uzuuuun konulari es geçip okumuyorum,useniyorum banliyken hepsini okudum neler varmis öyle

Yok onu hiçbir şartta yapmam sanırım kaç tane sevgilim oldu daha bir tanesinin bile telefonunu elime almışlığım yok.
Sevgiliykende bakardim,kocam oldu hala bakarim hastalik derecesinde kiskancim da aldatsa diri diri yakarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…