Sevgiliykende bakardim,kocam oldu hala bakarimhastalik derecesinde kiskancim da aldatsa diri diri yakarım herhalde
Gozlerimle sahit olup gözlerini oymak isterimOf seninki fenaymış ben hiç takip etmem rahat bırakırım aldatırsa da s.ktiri çekerimHiç aldatıldığıma şahit olmadım görmedim duymadım bilmiyorum
Abartmam ama arada soyle bir yoklarim, ha bir sey yapacaksan bir once yap bana da daha fazla vakit kaybettirme diyorum o ayriYok onu hiçbir şartta yapmam sanırım kaç tane sevgilim oldu daha bir tanesinin bile telefonunu elime almışlığım yok.
Aha manyakSevgiliykende bakardim,kocam oldu hala bakarimhastalik derecesinde kiskancim da aldatsa diri diri yakarım herhalde
Ben daha çok böyleyim
Aldatılıyorsam ben de bilmek isterim tabi ama olmadı hiç böyle bir olay bilmiyorum yani çaktırmadan yaptılarsa da bilemicemGozlerimle sahit olup gözlerini oymak isterim
Bence cok benziyosun canimBu kadın çok iyi ya
Beni bu kıza benzetiyolar benziyo muyum la
Ay bu kadin beni bu ara mahvettiBu kadın çok iyi ya
Beni bu kıza benzetiyolar benziyo muyum la
Daha guzel, ciddiyimBence cok benziyosun canim
Bence cok benziyosun canim
Ay bu kadin beni bu ara mahvetti
Gozlerin ve yuzun andiriyor sanki, ama bence sen daha kadinsin, o daha cocuk, begenmiyorum o kizi
Daha guzel, ciddiyim
Valla mi kizz Daha guzel, ciddiyim
Sirf beyaz tene o gozler var diye is yapiyor, sende de var allah allahBen de beğenmiyorum ya çok ablak
Bibigim
Zerre abartmiyorum, cok guzel pislikValla mi kizz 
Hem güzel hem pislik hımmm  Zerre abartmiyorum, cok guzel pislik
Sonuna kadar katiliyorumHem güzel hem pislik hımmm  bence de guzelse kesin pisliktir   
Sirf beyaz tene o gozler var diye is yapiyor, sende de var allah allah
Bibigim
Zerre abartmiyorum, cok guzel pislik
Hem güzel hem pislik hımmm  bence de guzelse kesin pisliktir   
Cok havaliyim"Grace Kelly" çıktı!
İnsanlık yıllar yılı "güzel"i aramıştır. Bilimi, felsefesi, edebiyatı... hep onu arayıp durmuştur. Yıllarca uğraşacaklarına sana baksalardı, bunca zahmete girmelerine gerek kalmayacaktı. Çünkü sen saf güzelliğin ve de kusursuzluğun tanımısın. Bunu göremeyene "kör" bile denmez, çünkü en kör yarasa bile, senin güzelliğini radarlarıyla algılayabilir. Bunun yanında nüktedan ve ironiksin de: Kendine ait bir espri kabiliyetin var ki, şuraya geliyoruz: Güzel + zeki = Sen! Bir kusurun varsa sen söyle de bilelim. Yoksa bizim aklımıza gelmedi valla :)
http://onedio.com/haber/hangi-klasik-hollywood-aktrisisin--311563
Tamam dogru sevimsizsinPislik değilim sevimsizim
Kıskanclık boyle bisey istePislik değilim sevimsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?