Sahibinden full+full yapili geyik!!

Diktatörlüğe Alerjin Var!

Senin diktaya ve baskıya karşı mutlak bir alerjin var. Hayatına en yakının bile karışamazken, ne demekmiş diktatörün karışması. Yok efendim onu giymeyecekmişsin, yok efendim onu içmeyecekmişsin... İçinde bulunan asi ve özgür ruha en yakının bile karışamazken, elin siyasetçisinin karışması da ne demekmiş. Ama şunu unutma, yine de diktanın geceleri uykularını kaçıran senin bu başına buyrukluğun. Sıksınlar bakalım ne sıkıyorlarsa, ama bilsinler ki fikirler kurşun geçirmez

Sevgiliykende bakardim,kocam oldu hala bakarim hastalik derecesinde kiskancim da aldatsa diri diri yakarım herhalde

Of seninki fenaymış ben hiç takip etmem rahat bırakırım aldatırsa da s.ktiri çekerim Hiç aldatıldığıma şahit olmadım görmedim duymadım bilmiyorum

Yok onu hiçbir şartta yapmam sanırım kaç tane sevgilim oldu daha bir tanesinin bile telefonunu elime almışlığım yok.
Abartmam ama arada soyle bir yoklarim, ha bir sey yapacaksan bir once yap bana da daha fazla vakit kaybettirme diyorum o ayri
Sevgiliykende bakardim,kocam oldu hala bakarim hastalik derecesinde kiskancim da aldatsa diri diri yakarım herhalde
Aha manyak
Ben daha çok böyleyim

Sirf beyaz tene o gozler var diye is yapiyor, sende de var allah allah

Bibigim

Zerre abartmiyorum, cok guzel pislik

Hem güzel hem pislik hımmm   bence de guzelse kesin pisliktir   

"Grace Kelly" çıktı!
İnsanlık yıllar yılı "güzel"i aramıştır. Bilimi, felsefesi, edebiyatı... hep onu arayıp durmuştur. Yıllarca uğraşacaklarına sana baksalardı, bunca zahmete girmelerine gerek kalmayacaktı. Çünkü sen saf güzelliğin ve de kusursuzluğun tanımısın. Bunu göremeyene "kör" bile denmez, çünkü en kör yarasa bile, senin güzelliğini radarlarıyla algılayabilir. Bunun yanında nüktedan ve ironiksin de: Kendine ait bir espri kabiliyetin var ki, şuraya geliyoruz: Güzel + zeki = Sen! Bir kusurun varsa sen söyle de bilelim. Yoksa bizim aklımıza gelmedi valla :)

http://onedio.com/haber/hangi-klasik-hollywood-aktrisisin--311563

Cok havaliyim
"Sophia Loren" çıktı!
Şu evrende senin kadar çekici yok -çok net-. Abartma demeyin; çünkü bizim memlekette seksiye seksi denir! Çok güzel olduğunu söylemek güç; fakat ah o tavırlar, ah o edalar yok mu ah!.. Bakan uçar, dokunan yanar. Bazen bir leopar kadar vahşi, bazen bir ahu kadar masum olabiliyorsun. Çok büyük bir soru işaretisin sen, akıllara takılan. Bir felsefesin kısaca: philoSOPHIA!

Pislik değilim sevimsizim
Tamam dogru sevimsizsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…