Naber yavru?Selam cicisler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar.640/
yarışmaya katılır mısınız..
Makyaj yarismasi mi?Katılalım mı hex
Daralmasan şaşardımMakyaj yarismasi mi?Daralirim ben o kadar makyaj yaparken, bir eyeliner bir rimellik makyajim var benim
Gorusme bir sureŞey ya saçımdan sıkıldım ben
İğrençsin, sırf 2000 olsun diye beğendim.Gorusme bir sure
I ıh bu bana yakışmaz
Nasil bir sey istiyorsun, degistirmeyi dusunursen?I ıh bu bana yakışmaz
Boyatmak istemiyorum yıpranıyor, ama şekil değişikliği de öyle pek radikal olmuyor ne bileyimNasil bir sey istiyorsun, degistirmeyi dusunursen?
Ya ben uzun sure kut kullandim, bir ara epey uzun kullandim, simdi de ara boyda, en rahati o kesin, saclarini bilmiyorum, benim ince telli ama sacim coktur, dolayisiyla katli kesim yaptirmam, daha sakin duracak sac modelleri yaptiririm...Ama kalin telli ise kut isine girme mesela ya da bakimsiz olduysa uzun tutma, orta boy yap...Boyatmak istemiyorum yıpranıyor, ama şekil değişikliği de öyle pek radikal olmuyor ne bileyim
Saçlarımı nasıl bilmezsin yaYa ben uzun sure kut kullandim, bir ara epey uzun kullandim, simdi de ara boyda, en rahati o kesin, saclarini bilmiyorum, benim ince telli ama sacim coktur, dolayisiyla katli kesim yaptirmam, daha sakin duracak sac modelleri yaptiririm...Ama kalin telli ise kut isine girme mesela ya da bakimsiz olduysa uzun tutma, orta boy yap...
Kuzum fotolardan nasil anlayayim ya?Saçlarımı nasıl bilmezsin yaSen beni sevmiyosun
Kokusunu bile bilmen lazımKuzum fotolardan nasil anlayayim ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?