Sahibinden full+full yapili geyik!!

Neyse ben kaçar... İyi akşamlar... Memnun oldum...

NAZ sen ayvadan ürperen kişi miydin?
Yani şayet öyleyse hatırlatmak istemezdim özür dilerim ama seni nasıl anımsayacağımı bilemedim.

evet canım ben oydum bu arada dün pek konuşamadık seninle acil çıkmam gerekti, her zaman bekleriz buralara
Eee nereye gittin naz

evinde kalacagım arkadaş erken geldi yavru, bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım bugun koca evi bana bırakıp gittiler, yalnızım
İğrençsin, sırf 2000 olsun diye beğendim.

2000. begeniyi ben yapayım da agzımın gözümün dagılmasından kurtulayım
günaydın şekerim ee çalışmıyormuşsun da artık, ne işin var bu saatte ayakta

Günaydın ağzını kırdıklarım Ulan rüyamda 20 yıllığına ban yemiştim Fake mişim güya banlıyken okuyorum topiği benim arkamdan konuşuyosunuz

hex geçen 74 tane msj ımı begenmemiş üşenmemiş de
la benim anlamadıgım öyle boş konuşan biri nsan da degilimdir neden beni hiç begenen yok

Hacı sen yanlış yerde çene yoruyosun, ne varsa bdv de var

pardon da o 1.5 kiloyu hangi kemiğini kopartarak verdin zira sırf kemikten ibaret bir insansın sen

Senin görmediğin yerler var

Hacı sen yanlış yerde çene yoruyosun, ne varsa bdv de var

Senin görmediğin yerler var

bdv de darlanıyom ben yaa, onların dertleri kendime dert edip çözüm düşünüyorum falan sıkıntılı iş

hee görmedigim yerler varsa saol ben almayım, sen devam et ordan kilo vermeye

bdv de darlanıyom ben yaa, onların dertleri kendime dert edip çözüm düşünüyorum falan sıkıntılı iş

hee görmedigim yerler varsa saol ben almayım, sen devam et ordan kilo vermeye

O zaman şikayet etmicen bebeğim asıl maden orası

Sorma kalkiyorum iste ders calismam lazim sabah uyusukluktan calisamiyorum simdi calisayim dedim kiracinin sesinden anlamiyorum okudgumu s.lak kadin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…