Hoh!Kokusunu bile bilmen lazım
Tamam bebekHoh!Sen benimkini biliyor musun da atip tutuyorsun sevimsiz?
Ilk bulusmamiz cok sacma olacak, gozumun onune geldi
Ben kaciyorum yavrum
Neyse ben kaçar... İyi akşamlar... Memnun oldum...
NAZ sen ayvadan ürperen kişi miydin?
Yani şayet öyleyse hatırlatmak istemezdim özür dilerim ama seni nasıl anımsayacağımı bilemedim.
Eee nereye gittin naz
İğrençsin, sırf 2000 olsun diye beğendim.
günaydın şekerimGunaydin canlar
Günaydın ağzını kırdıklarımUlan rüyamda 20 yıllığına ban yemiştim Fake mişim güya banlıyken okuyorum topiği benim arkamdan konuşuyosunuz
Evet hexle ikiniz ben anlamıştım zaten falan diyosunuzayyy koptuummmhemen de arkandan konuşuruz biliyorsun huyumuz budur
Evet hexle ikiniz ben anlamıştım zaten falan diyosunuzBen de okurken bıraksam yatağımda uyuyacaklardı pisliklere bak diyorum
Naz sen de yanımda şöyle fakir fakir gezme dur seni de beğenem2000. begenin bu msj a kısmetmiş
ohaa ağır yardırmışız arkandanseni gördüm la ben bide, o kadar fake nasıl olabilmişsin ki
Naz sen de yanımda şöyle fakir fakir gezme dur seni de beğenem
Bu devirde babana bile güvenmicen hacı1.5 kilo vermişim çoh mutluyum
hex geçen 74 tane msj ımı begenmemiş üşenmemiş de
la benim anlamadıgım öyle boş konuşan biri nsan da degilimdir neden beni hiç begenen yok
pardon da o 1.5 kiloyu hangi kemiğini kopartarak verdinzira sırf kemikten ibaret bir insansın sen
Hacı sen yanlış yerde çene yoruyosun, ne varsa bdv de var
Senin görmediğin yerler var
bdv de darlanıyom ben yaa, onların dertleri kendime dert edip çözüm düşünüyorum falan sıkıntılı iş
hee görmedigim yerler varsa saol ben almayım, sen devam et ordan kilo vermeye
Sorma kalkiyorum iste ders calismam lazim sabah uyusukluktan calisamiyorum simdi calisayim dedim kiracinin sesinden anlamiyorum okudgumu s.lak kadin yaevet canım ben oydumbu arada dün pek konuşamadık seninle acil çıkmam gerekti, her zaman bekleriz buralara
evinde kalacagım arkadaş erken geldi yavru, bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldımbugun koca evi bana bırakıp gittiler, yalnızım
2000. begeniyi ben yapayım da agzımın gözümün dagılmasından kurtulayım
günaydın şekerimee çalışmıyormuşsun da artık, ne işin var bu saatte ayakta
Ruyaya bakGünaydın ağzını kırdıklarımUlan rüyamda 20 yıllığına ban yemiştim Fake mişim güya banlıyken okuyorum topiği benim arkamdan konuşuyosunuz
O zaman şikayet etmicen bebeğim asıl maden orası
napıyor ki kiracıSorma kalkiyorum iste ders calismam lazim sabah uyusukluktan calisamiyorum simdi calisayim dedim kiracinin sesinden anlamiyorum okudgumu s.lak kadin ya
Valla öyle olduRuyaya bakpsikolijin bozulmus senin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?