Sahibinden full+full yapili geyik!!

konuları merak edip okuyorum da yorum yazmaya üşeniyorum ya

napıyor ki kiracı
2 kucuk cocugu var kadin onlardan daha cok bagiriyor onlar 2. Katta biz 3. Kattayiz evde tv bile acik olsa kadinin ne konuştuğunu duyuyoruz evden suan evde hic ses yok ders calistgm icin drumu sen dsun uyuz oluyorum

2 kucuk cocugu var kadin onlardan daha cok bagiriyor onlar 2. Katta biz 3. Kattayiz evde tv bile acik olsa kadinin ne konuştuğunu duyuyoruz evden suan evde hic ses yok ders calistgm icin drumu sen dsun uyuz oluyorum

apartmanda oturmayı bilmeyenleri koymamak lazım bence. biz tv nin sesini bile ayarlı açarız, ayagımıza yumuşak terlik giyeriz ki sıkıntı olmasın diye ama nerde o düşünce insanlarda pess

apartmanda oturmayı bilmeyenleri koymamak lazım bence. biz tv nin sesini bile ayarlı açarız, ayagımıza yumuşak terlik giyeriz ki sıkıntı olmasın diye ama nerde o düşünce insanlarda pess
Evde kosuyo bile dusun sesi borozan gibi mubarek bi ara konusmuyordum kendi geldi konusmaya calisti annemde konus dedi ayni binadayiz diye konustum ama pek muhattap olmuyorum gdip uyarsammi acaba

Evde kosuyo bile dusun sesi borozan gibi mubarek bi ara konusmuyordum kendi geldi konusmaya calisti annemde konus dedi ayni binadayiz diye konustum ama pek muhattap olmuyorum gdip uyarsammi acaba

eğer rahatsız oluyorsan git uyar canım. ama kavga etme, haklıyken haksız olursun.

Çok rahatsızsan gidip bi konuş bence rica et ders çalışıyorum de kötü bişey değil ki bu.

o zaman bugunluk sabret bakalım canım, akşam annen halleder
Zaten annemle babam onlari bu halr getrdi aman cocuklari oldu kirayi arttimayalim diye diye 4 yildir 0 evde 300 tl ye oturuyolar ne zmn paraya sıkıs salar bzmkiler verir bn istesem kesin para yok der onlara hep var bn anlamiyorum annemi babami bu kdr enayi olmak zorundalarmi yani

Yardım ediyorlar canım enayilik değil bu öyle deme.

zor durumda olanlara yardım ediyorlar canım onu öyle düşünme de, en azından seslerini azaltsalar, sizi rahatsız etmeseler o yeterdi

Yardım ediyorlar canım enayilik değil bu öyle deme.

zor durumda olanlara yardım ediyorlar canım onu öyle düşünme de, en azından seslerini azaltsalar, sizi rahatsız etmeseler o yeterdi
insanlara yardim edersin ama birde bakarsin karsindaki insanlar seni kullaniyormu kullanmiyormu bn davranislarini sahte buluyorum ve yardimdan anlayacak insanlar degiller ustune bide rahatsiz oluyoruz ne bileyim ya hic rahat degilim sevmiyorum bu evi keske bu sene bolum tutsaydi da gitseydim lanet olsun

Bide zor durumda degiller kizlar inaninki son moda kiyfetlerle gezerler susten esyadan hic eksik kalmazlar kotu bi durumlari yok yani bitek evleri yok

önümüzdeki seneye daha sıkı çalış da kurtul canım

önümüzdeki seneye daha sıkı çalış da kurtul canım

annenler görüyorlardır bu durumu ama niye yardım ediyorlar ki hala
bilmiyorum gercekten bunu hala anlayamadim.bi ara cidden sinirimi bozdu bu olay ama artik kimse umrumda degil ailemlede sorunlarm oldugu icin umursamamaya calisiyorum kim naparsa yapsin bn eskiden cok ah ettim anneme simdi kardesimden cok cekiyor daha da beter olacaklar bliyorum Izliyorum sadece

İyilik yap denize at demişler, boşver sen.
Bunalmışsın evde biraz da ondan takıyorsun.

Annem de onun gibi dogudan buraya gelin geldigi icin iki kucuk cocukla yillarca evde hapis gbi yasadigi icin sanirim eskiyi dusunup aciyor bnm fikrim bu yonde...

İyilik yap denize at demişler, boşver sen.
Bunalmışsın evde biraz da ondan takıyorsun.
Bir kere merdivenleri yikiyorduk onun kapisida acikti 4 yaşında kizi var icerden kostu disari merdivenlerde kopuklu halde o zmn bn bi anda sakin gelme dusersin dedim panikle duser diye gözünde de gözlük vardi gelip bana sen ndn cocuga bagiriyosun dedi biraksaydim dusecekti onu istiyordu galiba biraz tuhaf bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…