Yazmadan duramayan kk uyesi bn olcamNeverOne
@cesmi_naz
_Sitare_
Yavrular, KK'nin enlerine katilalim, adaylarimizi verelim yani, Aralik 1 son gunmus...Eglenceli olur
Yok ben senin icin katagori ekletecegim, en cok "migrenim tuttu" diyen uye olacaksin senYazmadan duramayan kk uyesi bn olcam
Ayy evettt en dertli uye bnm galiba bu konudaYok ben senin icin katagori ekletecegim, en cok "migrenim tuttu" diyen uye olacaksin sen
Yok ben senin icin katagori ekletecegim, en cok "migrenim tuttu" diyen uye olacaksin sen
"En sevimsiz uye"
Boğazım acıyo"En sevimsiz uye"
Balli ihlamur yap kuzum, ilikken ic...Boğazım acıyo
Tamam kolay gelsinBalli ihlamur yap kuzum, ilikken ic...
Ben de bu ara ha hasta oldum ha olcam, danismanlarda tezin son halini bekliyor bugun saat 12 oldu hala oturuyorum...
Ben simdilik kaciyorum kuzum, arada ugrarim, yat dinlen sen de
Sende bir taafini kisa kes,bir tarafini uzun birak hem modaya da uyarsinSacim omuzlarimin altinda bi yanim birak uzun olsun diyor bi yanim kut kes diyor
Hosgeldiniz efenim, nabersiniz?
sacin ince telliyse kut kesebilirsin, aksi halde hic bulasma derimSacim omuzlarimin altinda bi yanim birak uzun olsun diyor bi yanim kut kes diyor
Nabun?Sende bir taafini kisa kes,bir tarafini uzun birak hem modaya da uyarsin
Nabum takiliyom,senNabun?
İstersen sağ üst köşeden tam ekran bile oluyorBu mesaj yazma paneli neden nal gibi olmus ya?!!!
Nolsun tezNabum takiliyom,sen
Sen gene gece elbisesi mi ariyorsun?Ne giyecem lan ben
Farkettim ve denedim, icim daraldiİstersen sağ üst köşeden tam ekran bile oluyor
Hosgeldiniz efenim, nabersiniz?
sacin ince telliyse kut kesebilirsin, aksi halde hic bulasma derim
Nabun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?