Nerede ofisinkendı ofısım canım,baglı bulundugum ınsaat sırketlerı var onlarla koordınelı calıyorum,bezen bagımsız ısler alıyorumm
iş dolayısı ıle 6 hafta yokoyyy kıyamaammmhayırdır neden gidiyor yurtdışına? ne zaman dönecek ?
Kimi izliyosun
ayy en büyük hayalim o benim yaakendı ofısım canım,baglı bulundugum ınsaat sırketlerı var onlarla koordınelı calıyorum,bezen bagımsız ısler alıyorumm
ıstanbul kadıkoyNerede ofisin
iş dolayısı ıle 6 hafta yok
ınsallah hayalın gercek olur ama cok stres ve sıkıntılı oluyo bazennalişanla çağlayı
bende ona bakıyorum bır taraftan cagla ne kadar fit ya
ayy en büyük hayalim o benim yaabi işe girip çalışıp para biriktirebilsem, ben de çok istiyorum kendi ofisimi açmayı
6 hafta dedigin göz açıp kapayıncaya kadar geçer meslektaşım
Vayy bnm memleketim orasi ya isci ariyosan bn varim bakıstanbul kadıkoy
Cok sıkıcı onlarin program ya muge anli bile dha iyi kizalişanla çağlayı
ayy en büyük hayalim o benim yaabi işe girip çalışıp para biriktirebilsem, ben de çok istiyorum kendi ofisimi açmayı
aklımda olsun canım yanımda su an ıkı calısan varr,sen kadıkoydemı oturuyosunVayy bnm memleketim orasi ya isci ariyosan bn varim bak
Yok cnm gebzedeyim ama is duyarsan bana soyle cunki babam hergun bzm arabayla kadikoye gdiyor gelis gdis sıkıntı olmaz yaniaklımda olsun canım yanımda su an ıkı calısan varr,sen kadıkoydemı oturuyosun
tahmin edebiliyorum biraz. başkasının yanında çalışırken bile bu kadar zorsa mutlaka kendi ofisine sahip olmak hastalık sebebidir. ama işte böyle de iş ara, bul elalemle uğraş yerine kendi ofisim olsa daha çekilir gibi geliyor. bi de küçük memleketteyim ben, burda sanırım sizin oralar kadar zor olmaz. yani öyle umuyorumınsallah hayalın gercek olur ama cok stres ve sıkıntılı oluyo bazenn
ınsallah ewdede yalnız kalamam hıc yaa
kanal gezerken onda kalmış zaten yaa, yoksa bu saatlerde izlenecek hiç bişey yok tv deCok sıkıcı onlarin program ya muge anli bile dha iyi kiz
tahmin edebiliyorum biraz. başkasının yanında çalışırken bile bu kadar zorsa mutlaka kendi ofisine sahip olmak hastalık sebebidir. ama işte böyle de iş ara, bul elalemle uğraş yerine kendi ofisim olsa daha çekilir gibi geliyor. bi de küçük memleketteyim ben, burda sanırım sizin oralar kadar zor olmaz. yani öyle umuyorum
bazen cok streslı olabılıyo aksamları genelde br bas agrısı
o sorun bende de var yaakardeşin falan yok mu yakında gelip sende kalsa, en azından sen alışana kadar
aılem ankarada yasıyo.,buralarda esım ve arkadaslarımdan baska kımse yokk
kanal gezerken onda kalmış zaten yaa, yoksa bu saatlerde izlenecek hiç bişey yok tv de
Fox u izle dedikodu programi =)tahmin edebiliyorum biraz. başkasının yanında çalışırken bile bu kadar zorsa mutlaka kendi ofisine sahip olmak hastalık sebebidir. ama işte böyle de iş ara, bul elalemle uğraş yerine kendi ofisim olsa daha çekilir gibi geliyor. bi de küçük memleketteyim ben, burda sanırım sizin oralar kadar zor olmaz. yani öyle umuyorum
o sorun bende de var yaakardeşin falan yok mu yakında gelip sende kalsa, en azından sen alışana kadar
kanal gezerken onda kalmış zaten yaa, yoksa bu saatlerde izlenecek hiç bişey yok tv de
nılgun belgun hıc yaslanmayacak mı ya :)Fox u izle dedikodu programi =)
Sohbetide hos ayricanılgun belgun hıc yaslanmayacak mı ya :)
evet pozıtıf elektrıgı yuksek kımı ınsanlar boyle yaaSohbetide hos ayrica
aılem ankarada yasıyo.,buralarda esım ve arkadaslarımdan baska kımse yokk
o da olabilirmiş bakFox u izle dedikodu programi =)
Burclari anlatiyorlar ilk bnm burc sansimaevet pozıtıf elektrıgı yuksek kımı ınsanlar boyle yaa
Burclari anlatiyor cnm ilgini cekiyorsa izleo zaman inşallah sıkıntısız geçirirsin bu günleri
o da olabilirmiş bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?