benım burcum balıkk :)Burclari anlatiyorlar ilk bnm burc sansima
En son senin burcu anlatcakta cok az anlatti koc burcunubenım burcum balıkk :)
Kimdi acaba ne yaptikibır astrolog vardı adı neydı yaa onun ewını ben dızayn etmıstım cok nalet bır ınsandıı
Hmm parani aldiysan sorun yok cnm ama insan sinir olurburada ısım vermem dogru olmaz,cok kaprıslı kokoş bırsey begenmez
paramı aldım ama agzımdan burnumdan getrdıHmm parani aldiysan sorun yok cnm ama insan sinir olur
Burclari anlatiyor cnm ilgini cekiyorsa izle
iç mimar mısın sen, yoksa iç mimarlıkta mı yapıyorsunbır astrolog vardı adı neydı yaa onun ewını ben dızayn etmıstım cok nalet bır ınsandıı
ıc mımarım ben canımmutfakta çay koyuyordum kendime burçları kaçırmışım ama sertab dedikodusuna yetiştimikizler burcuyum bende
iç mimar mısın sen, yoksa iç mimarlıkta mı yapıyorsun
Gordum ozel msjini bn bu kisiyi hic tw de gormedim yaparamı aldım ama agzımdan burnumdan getrdı
Sertap erener haketmedi bunu bencemutfakta çay koyuyordum kendime burçları kaçırmışım ama sertab dedikodusuna yetiştimikizler burcuyum bende
iç mimar mısın sen, yoksa iç mimarlıkta mı yapıyorsun
ıkılı ılıskıde bunu bılemeyızkı ayrılıgın nedenınıSertap erener haketmedi bunu bence
ıc mımarım ben canım
Dogru soyluyorsun ama adam bn bitirdim die aciklama yapmis o yuzden oyle dedimıkılı ılıskıde bunu bılemeyızkı ayrılıgın nedenını
maalesef oyle ınsanlara bgendırmek zorrsen daha kaprisli insanlarla uğraşıyorsundur o zaman. elinde parası olan herkese herşeyi yaptırabilir gibi hissedip burnumuzdan getiriyor her zaman
Gormedim ben belkide tanimadgim icin dikkatimi cekmedigecenlerde kanal d bır programda cıktı
Sertap erener haketmedi bunu bence
Biraz ara verelim demis Sertap da tatile ayri cikalim demis sonra adam cikmis aciklama yapmisaralarında tam olarak ne yaşandı bilemem tabi de, eğer bahsedildigi gibi sertab yurt dışındayken demir bunu fırsat bilip evi taşıdı, ayrıldı, hatta aldattı gibi bir durum varsa cidden çok ayıp olmuş. 18 yılın sonu böyle karaktersiz bitemezdi bence
eger oyle ıse ewet ayp etmıs vefasızaralarında tam olarak ne yaşandı bilemem tabi de, eğer bahsedildigi gibi sertab yurt dışındayken demir bunu fırsat bilip evi taşıdı, ayrıldı, hatta aldattı gibi bir durum varsa cidden çok ayıp olmuş. 18 yılın sonu böyle karaktersiz bitemezdi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?