parası az olan da zaten kısıtlı paramla iş yaptırıyorum diye duygu sömürüsüne giriyor. insanlarla uğraşmak her türlü zor malesefmaalesef oyle ınsanlara bgendırmek zorr
gazetede oyle okumuştum inşallah yanılıyorumdureger oyle ıse ewet ayp etmıs vefasız
Biraz ara verelim demis Sertap da tatile ayri cikalim demis sonra adam cikmis aciklama yapmis
ara vermek ne demek yaaara verelim diyen dili kopaymış, ne uyuz şu erkek milleti yaaa
Ev kusu basladi safiye soymanin evinde suanara verelim diyen dili kopaymış, ne uyuz şu erkek milleti yaaa
Ayrilalim anlamina getirmis iste adamara vermek ne demek yaa
ozlemek mı acaba
ara vermek ne demek yaa
ozlemek mı acaba
ben o evrim akın mıydı neydi onu pek sevmedigimden izleyemiyorum o programıEv kusu basladi safiye soymanin evinde suan
fox tv ye devamEv kusu basladi safiye soymanin evinde suan
ınsanların evıne gırıyo dolaplarını acıyo yaa dusunsenıze hıc olmadık sey cıkıyo karsısına18 yılın ardından özlemeyi beklemek de saçma ama biraz. artık alışıp da bi parçası olman gerekiyor karşındaki insanın. biraz heyecan aranmış sanırım demir demirkan
ben o evrim akın mıydı neydi onu pek sevmedigimden izleyemiyorum o programı
fox tv ye devam
güldür güldür
geleceklerini bildiginden hazırlanıyorlardır mutlaka da çok yapmacık geliyor o kız banaınsanların evıne gırıyo dolaplarını acıyo yaa dusunsenıze hıc olmadık sey cıkıyo karsısına
ya unuttularsa gozden kactıysaben de öyle yaptımali sunal ı çok seviyorum ben yaa, gülüşü bile eglendiriyor beni
babası gıbı olmasada bu programı ıyı tuttu
geleceklerini bildiginden hazırlanıyorlardır mutlaka da çok yapmacık geliyor o kız bana
ayyyy ne kotuo zaman yandılar işte
ayyyy ne kotu
oradan ne cıksa rezıl olurlar :)
:)))))doga rutkayın corabıda cok ıtıcı yaaavalla benim dolapları karıştırsalar herşey çıkar da ünlülerden ne çıkar bilemiyoırum
haha dusunsene sevgılısını dolapta unutmus o cıkıyomus :)valla benim dolapları karıştırsalar herşey çıkar da ünlülerden ne çıkar bilemiyoırum
:)))))doga rutkayın corabıda cok ıtıcı yaaa
kadınsal şeylerin çıkması da korkutucu olurhaha dusunsene sevgılısını dolapta unutmus o cıkıyomus :)
kadınsal seyler ????vampirlikleri hepsinin çok itici olmuş resmen
ewet :)
kadınsal şeylerin çıkması da korkutucu olur
:)))ewet yaa hersey cıkabılırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?