Sagol canim ama cok zayif tipi iyi ama zayif
Saa nee?!! (uyuz uyanmis hexe)noldu la
Saa nee?!! (uyuz uyanmis hexe)
O zaman onune bak, soru sorma, ugrasicakmis peh!!!git yat uykunu al laa o zaman, senle mi uğraşacam ben( bütün gün yatmaktan sıkılmış naz modeli )
O zaman onune bak, soru sorma, ugrasicakmis peh!!!(hakikaten azicik daha uyusam mi aklindan gecen hexe modeli)
Neyse timam ya, susalim sabah sabahkabahat senle ilgilenen de zaten( biraz daha uyuyup da insana döndüğünde çok daha sevimli olacagını düşünen naz modeli )
Neyse timam ya, susalim sabah sabah(bosu bosuna da payladim kizi diye dusunen hexe modeli)
Ayyhh yeter
Neveri ara hex seni topikte bekliyormus, darma duman edecekmis seni, mahallede dedikodu olmus baska sevgili falan diye, ucan tekme calisiyor su an tukkanda de!!
Bnden biraz daha uzun 1.70 vardrboyu ne kadar ?
Bnden biraz daha uzun 1.70 vardr
Sabah oyle haci, lanet bir sey oluyorum ama cok surmuyorburda akşam oldugundan dolayı ben bu geyiğe yüz yıl daha devam edebilirdim sanırım, can sıkıntısından full enerji doluyum şuansen de bi kahvaltı et kahve iç kendine gel, amma nemrut oluyormuşsun uyanınca be, ben senin evinde hayatta kalmam sen bogarsın da kesin sabah sabah
harbi msj atam mı never a? yavuklun yollara düştü seni bekliyor, nerde kaldın, kız huysuzluktan kırdı geçirdi diyem mi
Noliyi?Bnden biraz daha uzun 1.70 vardr
Kuzum eskisi gibi sık girmiyorum ki ama..aa hiç fark etmemişim
gecenin körü gelmiş, bagırmış buralarda nerdesiniz diye
sen zaten hiç uğramıyorsun bizim buralara
Yavru naber?Kuzum eskisi gibi sık girmiyorum ki ama..
Girincede bdv ye saplanıp kalanıyorum.
İyidir huysuz ve tatlı kadın..Yavru naber?
Bir aday cikti daNoliyi?
Yok oyle durmuyo ama yuzu guzele öyle çok da uzun degilmiş ya iyice değnek gibi durmaz
tamamdır attım msj ıSabah oyle haci, lanet bir sey oluyorum ama cok surmuyor
At at mesaji bekliyorum, ticini kaldirip iki ses etsin haspam!!
boşver bdv yi bizimle ilgilenKuzum eskisi gibi sık girmiyorum ki ama..
Girincede bdv ye saplanıp kalanıyorum.
İyidir huysuz ve tatlı kadın..Senden naber ?
e o zaman zayıflıgı da kusuru olsun boşverYok oyle durmuyo ama yuzu guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?