- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
İyidir canım,herifi bekliyorum :) sen nasılsın? Never görünmüyor?Naber missim?
Basim agriyor ya, dus aldim simdi oturuyorum oyle... Bdv'ye sardim bu araİyidir canım,herifi bekliyorum :) sen nasılsın? Never görünmüyor?
Migren falan mı?başın ağrırken nasıl ekrana bakabiliyorsun? Hazır duş almışken biraz kestir,baş ağrısına iyi gelir.Basim agriyor ya, dus aldim simdi oturuyorum oyle... Bdv'ye sardim bu ara
Never dun bir ugradi, bugun gelmedi, isi falan var herhalde kina, dugun, elbise vs. diyordu...
Gelir yakin zamanda duramaz bensiz
Ben zaten buralara ilk bdvyle sardim, sonra siyaset, sonra geyikMigren falan mı?başın ağrırken nasıl ekrana bakabiliyorsun? Hazır duş almışken biraz kestir,baş ağrısına iyi gelir.
Bdv fena bağımlılık yapıyor,bende bağımlıyım..Gerçi eskisi gibi sık girmiyorum..
Ne kınası? Ne düğünü? Ne zaman buldu damatı?
Tamam canım uzan iyi gelir baş ağrına..Ben zaten buralara ilk bdvyle sardim, sonra siyaset, sonra geyik
Arada zaman buldukca sariyorum hala...
Yok bir arkadasinin dugunu, gerci donunce ogrencez bakalim dun sevgilim zart zurt yaziyordu buralara sevimsiz
Migren degil kusum ya, regl geliyor, bende her zaman bas agrisi olur oncesinde...
Dus aldim, aynen uzanayim ben biraz...
Uzandim geldim, hala bas agrisi ayni benim, en guzeli film koyup izlemek...ıyı geceler bayanlarrr :)sesım gelıyo mu huuu
hosgeldın ne ızlıcenUzandim geldim, hala bas agrisi ayni benim, en guzeli film koyup izlemek...
Kactim gene ben
Daha karar vermedim, dizime mi devam etsem acaba, person of interest'e sardim bu ara, 2. sezondayim, onu izlerim belki...Sen gene gececi kalmissin bu saate, buralarda olursan ugrarim, simdilik gorusuruzhosgeldın ne ızlıcen
7000. mesaj da senin olmus
gecenin körü gelmiş, bagırmış buralarda nerdesiniz diyeNerdesiniz be?!!
sen zaten hiç uğramıyorsun bizim buralaraValla ben burdayım..
Kizlar guzelmi kolyemle küpem
Evet cnm takim degil yoktu kartanesi bunu begendim aliyim dedimben kar tanesi modeline bayılırım, kolyenin benzerinden bende de var hatta da küpeyle takım degiller sanırım degil mi
Evet cnm takim degil yoktu kartanesi bunu begendim aliyim dedim
Tsk ederim canimgayet güzelmiş canım bu da, ben begendim. güle güle kullan
Benden 1 yas buyuk iyi birine benziyorkimmiş, neymiş, necilerdenmiş
Benden 1 yas buyuk iyi birine benziyor
Sagol canim ama cok zayif tipi iyi ama zayifhayırlısı olsun bakalım o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?