aynen bende dolabımda ozellıkle cok dagınıgımdır gıysı cok napıyım :)neyse ki benim evime gelme ihtimalleri yok
aynen bende dolabımda ozellıkle cok dagınıgımdır gıysı cok napıyım :)
kadın haklııı :)o problem bende de var yaasığmadığım için herşey üst üste alt alta. ben aradıgım herşeyi bulabiliyorum da annem gördükçe cinleniyor
kadın haklııı :)
sana ayrı ev yolu gorunmus bebiişimben de bana şato tutun o zaman diyorum napayım, odaya sığmıyorsam suçlu ben miyim
sana ayrı ev yolu gorunmus bebiişim
tez zamanda bulucan emınım hayurlısıyla tabi kiankarada iş arıyorum işte aylardır, bi bulsam olacak evimde olamadı bi türlü
tez zamanda bulucan emınım hayurlısıyla tabi ki
Bn kanald yi izliyorum suanfox tv ye devam
güldür güldür
Ndn sevmiyosun18 yılın ardından özlemeyi beklemek de saçma ama biraz. artık alışıp da bi parçası olman gerekiyor karşındaki insanın. biraz heyecan aranmış sanırım demir demirkan
ben o evrim akın mıydı neydi onu pek sevmedigimden izleyemiyorum o programı
bızde muhabbet koyu ve surukleyıcı :)Bn kanald yi izliyorum suan
Aynen amaa cok da itici degil izlenebilitesi var bana gore bos zamandayapmacık geliyor bana biraz
Böyle bi yeni kalkmışlıııık, böyle bi süzük gözleeer, böyle bi mahmurluuuk, böyle bi isyan eden kaslaaar, böyle bi kalın sesi açma girişimleriii, hı? Atlattık mı bu evreleri?Gunaydin yavrular
Ooo geldim kendime de ortaligi bile toparladim, simdi bir kahvemi alip keyfe geliyorumBöyle bi yeni kalkmışlıııık, böyle bi süzük gözleeer, böyle bi mahmurluuuk, böyle bi isyan eden kaslaaar, böyle bi kalın sesi açma girişimleriii, hı? Atlattık mı bu evreleri?
günaydıns.
7000. mesaj da senin olmus18 yılın ardından özlemeyi beklemek de saçma ama biraz. artık alışıp da bi parçası olman gerekiyor karşındaki insanın. biraz heyecan aranmış sanırım demir demirkan
ben o evrim akın mıydı neydi onu pek sevmedigimden izleyemiyorum o programı
Valla ben burdayım..Nerdesiniz be?!!
Naber missim?Valla ben burdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?