halam bulmuş la birini, baştan kıyameti kopardım, sonra çocugun resmi görünce atarım içime kaçtıHiiii kiimmm?!!
tam hayalim yaa, 8 yıl çok ideal bence tanışmak için8 yil kusum, 2004te tanistik, 2012de de evlendik
benim ki kesin fos çıkar yine, fazla umut etmemek lazımIkizlerin kismet acik bu ara onu anladik
Ciddimi diyon kizhalam bulmuş bana birini onunla
8 yil kusum, 2004te tanistik, 2012de de evlendik
Ciddimi diyon kiz
kac yasinda kimmis neciymis
Biz bir yil sonra ayni eve ciktik zatenhalam bulmuş la birini, baştan kıyameti kopardım, sonra çocugun resmi görünce atarım içime kaçtıbaktım iyi de gidiyor konuşması 2 haftadır devam ediyoruz bakalım. insanın beklentisi olmayınca çok rahat konuşuyormuş
tam hayalim yaa, 8 yıl çok ideal bence tanışmak için
Bir omur yasayacagiz kuzum umarim ne bikmasiVayy helal hexee hic bikmadinmi 10 sene olmus
Belli mi olur be?ciddiyim kız, ama çok ciddiye almıyorum ben nedense bu durumu o yuzden işin eglencesindeyim şuan
26 yaşında, bankacı, istanbulda yaşayan bir beyefendi kendisi
haydaa o nerden çıktı kız, önemli bişey değildir inşallahBiz bir yil sonra ayni eve ciktik zaten
Belli mi olur be?
Ay hatunlar ya canim sikildi, kayinpeder konusamiyormus acile goturmusler, pihti olabilir demisler...
Kalbine iniyordu sevgilinin, acildelermis, bu ne ya!!
Bir sey cikmasa bari
Onceden de boyle olmus, ustelememisler, her seye kontrole giderler buna gitmeyecekleri tutmus iste...haydaa o nerden çıktı kız, önemli bişey değildir inşallah
teşhis konmamış mı daha, ne zaman belli olurmuş?
Gecmis olsun canimBiz bir yil sonra ayni eve ciktik zaten
Bir omur yasayacagiz kuzum umarim ne bikmasi
Belli mi olur be?
Ay hatunlar ya canim sikildi, kayinpeder konusamiyormus acile goturmusler, pihti olabilir demisler...
Bir sey cikmasa bari
Sagolasin...Gecmis olsun canim
Nasilmis durumu suanSagolasin...
Bilmiyorum canim, 12 den sonra sonuclar cikacakmis sanirim, o zaman arayacak...Nasilmis durumu suan
Onceden de boyle olmus, ustelememisler, her seye kontrole giderler buna gitmeyecekleri tutmus iste...
Doktorda kan pihtisi olabilir, onemli bir sey, neden gelmediniz demis...
Bugun stressiz gun gecirelim dedik, saglik haberi aldik, aman iyi olsun da hic onemli degil tabi ama her sey ust uste, ust uste...
12 de cikacakmis sonuclar, onu bekliyorlarmis, tetkikler yapilmis iste
8 yil kusum, 2004te tanistik, 2012de de evlendik
Biz bir yil sonra ayni eve ciktik zaten
Bir omur yasayacagiz kuzum umarim ne bikmasi
Belli mi olur be?
Bir sey cikmasa bari
hani salı gününe kadar gelmeyecektinUlan amma konuşmuşsunuz be
2004te ben lisedeydim.
Gideyim?hani salı gününe kadar gelmeyecektin
Hexi merak ettim.Normalde işim var da sıkıldım bi bakam dedim napıyolar diye. Yarın ve pzrts de yokum uğrarım ama 5 dk
bekleriz kuzum ne zaman uygun olursan. önce işlerini hallet de gerisi kolay iş
hex i ben de merak ettim ya, 12 de belli olacak sonuçlar diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?