Ben gelince alcam, olma mi?Bana bi kitap alan olsa keşke
OlarBen gelince alcam, olma mi?
kısa gıymeyı dusunuyorum,neden uzun sence :)Tartı!
Doğruların, salt gerçeklerin yegane savunucusu sensin! Her soruna mantıklı açıklamalar sende, her derde kesin çözümler yine sende. Herkes sürekli sana akıl danışıyor. Ne diyelim yükün ağır!
Uzun elbise mi dusunuyorsun kisa mi onu soyle once
Bana kalirsa uzun giy...
Merhabakısa gıymeyı dusunuyorum,neden uzun sence :)
Bugun 4 tane aldim kitapBana bi kitap alan olsa keşke
Geçen aldıklarını bitirdin mi nasıldı?Bugun 4 tane aldim kitap
hemen bakıyorum ve fıkrımı soyluyorum canımMerhabaBen o koleksiyonda iki elbiseyi çok beğeniyorum ama hep tükenmiş oluyor yetişemiyorum Saks mavisi straplez olan ve sıklamen rengi tek omuz olan
ewet guzelmıs valla ama onlarıda gıydınm ıc camasırı sorun oluyo ,bende file detaylı ekru elbıseyı begendım :)MerhabaBen o koleksiyonda iki elbiseyi çok beğeniyorum ama hep tükenmiş oluyor yetişemiyorum Saks mavisi straplez olan ve sıklamen rengi tek omuz olan
ewet guzelmıs valla ama onlarıda gıydınm ıc camasırı sorun oluyo ,bende file detaylı ekru elbıseyı begendım :)
evet o da olabılır c-strıng de olabılırSırf önden takılan çamaşırlar var silikon onlarla giyilebilir aslında
Bitirmeden aliyorum yenisini 5 tane kitaba 25 tl verdim uygun aldim biri kurk mantolu Madonna biri maksim gorki anaGeçen aldıklarını bitirdin mi nasıldı?
Bilmem kardesin ya, uzun her zaman daha agir duruyor...kısa gıymeyı dusunuyorum,neden uzun sence :)
Eeee, anlat...Bgn bulustuk biz
Kimnen?Bgn bulustuk biz
Bilmem kardesin ya, uzun her zaman daha agir duruyor...
Hepsi guzel cidden ya, hepsinin gideri var bence...
aslıirnda sende haklısın ama kısanın bir cazıbesı var aslında uzun yere süründüğü zaman gıcık oluyorum ben yaa :)
Eeee, anlat...
ManitamlaKimnen?
Cok guzel gecti hexeee
Bilmem kardesin ya, uzun her zaman daha agir duruyor...
Hepsi guzel cidden ya, hepsinin gideri var bence...
Eeee, anlat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?