Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hex var mı bir haber??

Hexi merak ettim. Normalde işim var da sıkıldım bi bakam dedim napıyolar diye. Yarın ve pzrts de yokum uğrarım ama 5 dk

bekleriz kuzum ne zaman uygun olursan. önce işlerini hallet de gerisi kolay iş
hex i ben de merak ettim ya, 12 de belli olacak sonuçlar diyordu
Kuzular tekrar aradik, norolojide de bakacaklarmis, salmiyorlar bugunluk ama iyiyiz yani sanirim cok onemli bir sey degil... Yani dili donmuyormus adamin, ama su an gozetim altinda yani...Umarim iyi haberlerini aliriz kisa surede...
Hosgeldin, naber?

hosbulduk senden naberr

Kuzular tekrar aradik, norolojide de bakacaklarmis, salmiyorlar bugunluk ama iyiyiz yani sanirim cok onemli bir sey degil... Yani dili donmuyormus adamin, ama su an gozetim altinda yani...Umarim iyi haberlerini aliriz kisa surede...
tanısı konmuş bi rahatsızlığı var mıydı acaba hex im ya önceden? nerden çıkmış ki bir anda?

tanısı konmuş bi rahatsızlığı var mıydı acaba hex im ya önceden? nerden çıkmış ki bir anda?
Kisa zaman once benzer olmus, bildigin grip sanmislar, konusma zorlugu olmus falan ama gecmis, bu ikinci olmus...
Umarim kalici bir sey degildir...

Geçmiş olsun kuzum, iyice baktırsalardı. Önemsemeyip üzerine düşmeyince böyle oluyor işte
Kisa zaman once benzer olmus, bildigin grip sanmislar, konusma zorlugu olmus falan ama gecmis, bu ikinci olmus...
Umarim kalici bir sey degildir...

Tartı!
Doğruların, salt gerçeklerin yegane savunucusu sensin! Her soruna mantıklı açıklamalar sende, her derde kesin çözümler yine sende. Herkes sürekli sana akıl danışıyor. Ne diyelim yükün ağır!

cok guzeller ya ama secemedım bır tane yardımcı olacak yokmuuu (
Uzun elbise mi dusunuyorsun kisa mi onu soyle once
Bana kalirsa uzun giy...

Tartı dedin de yine aldım verdiğim kiloyu

Ne alakasi var be?!! Cidden isler aralansin baslayacagim su islere, 10 yildir rejim nedir bilmiyordum o yuzden sastim kaldim ne yapsam diye, neyse ortalik aralansin seni de gaza getiririm ben, merak etme
Alakası şu bana bu dobiklikle kimse bakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…