Yazar herhalde bir haber alınca, inşallah önemli bir şey yoktur.
Hex var mı bir haber??
Hexi merak ettim.Normalde işim var da sıkıldım bi bakam dedim napıyolar diye. Yarın ve pzrts de yokum uğrarım ama 5 dk
Kuzular tekrar aradik, norolojide de bakacaklarmis, salmiyorlar bugunluk ama iyiyiz yani sanirim cok onemli bir sey degil... Yani dili donmuyormus adamin, ama su an gozetim altinda yani...Umarim iyi haberlerini aliriz kisa surede...bekleriz kuzum ne zaman uygun olursan. önce işlerini hallet de gerisi kolay iş
hex i ben de merak ettim ya, 12 de belli olacak sonuçlar diyordu
Hosgeldin, naber?ben geldım :))
hosbulduk senden naberrKuzular tekrar aradik, norolojide de bakacaklarmis, salmiyorlar bugunluk ama iyiyiz yani sanirim cok onemli bir sey degil... Yani dili donmuyormus adamin, ama su an gozetim altinda yani...Umarim iyi haberlerini aliriz kisa surede...
Hosgeldin, naber?
tanısı konmuş bi rahatsızlığı var mıydı acaba hex im ya önceden? nerden çıkmış ki bir anda?Kuzular tekrar aradik, norolojide de bakacaklarmis, salmiyorlar bugunluk ama iyiyiz yani sanirim cok onemli bir sey degil... Yani dili donmuyormus adamin, ama su an gozetim altinda yani...Umarim iyi haberlerini aliriz kisa surede...
Kisa zaman once benzer olmus, bildigin grip sanmislar, konusma zorlugu olmus falan ama gecmis, bu ikinci olmus...tanısı konmuş bi rahatsızlığı var mıydı acaba hex im ya önceden? nerden çıkmış ki bir anda?
Kisa zaman once benzer olmus, bildigin grip sanmislar, konusma zorlugu olmus falan ama gecmis, bu ikinci olmus...
Umarim kalici bir sey degildir...
cok guzeller ya ama secemedım bır tane yardımcı olacak yokmuuuNeverOne
S svda83
Hatunlar onceden de paylasmistim, tekrar gelmis, cok guzel modeller var...
Bir bakinin derim;
http://www.trendyol.com/Milla-by-trendyol---Gece-Koleksiyonu/ButikDetay/28132
Tartı!Buzdolabı!
Senin asaletin mesafeli duruşundan. Bazıları ilk izlenime aldanıp seni soğuk, burnu havada sanıp senden çekinirler. Ama farkında olmadıkları senin içinde onlar için ne güzellikler sakladığın. Tabii keşfetmesini bilene!
http://onedio.com/haber/evde-surekli-kullandigin-esyalardan-hangisi-senin-ruh-ikizin--386070
Neyse en azından saksı değilim
Uzun elbise mi dusunuyorsun kisa mi onu soyle oncecok guzeller ya ama secemedım bır tane yardımcı olacak yokmuuu(
Tartı dedin de yine aldım verdiğim kiloyuTartı!
Doğruların, salt gerçeklerin yegane savunucusu sensin! Her soruna mantıklı açıklamalar sende, her derde kesin çözümler yine sende. Herkes sürekli sana akıl danışıyor. Ne diyelim yükün ağır!
Uzun elbise mi dusunuyorsun kisa mi onu soyle once
Bana kalirsa uzun giy...
Ben de aldim, ayh bir de ona kasamam vallahi, bin tane isim var, 2 ay kassam hallederim ben, dotumde buyuk olsun napayim ya aaaTartı dedin de yine aldım verdiğim kiloyu
Seni alan almış tabiBen de aldim, ayh bir de ona kasamam vallahi, bin tane isim var, 2 ay kassam hallederim ben, dotumde buyuk olsun napayim ya aaa
Ne alakasi var be?!! Cidden isler aralansin baslayacagim su islere, 10 yildir rejim nedir bilmiyordum o yuzden sastim kaldim ne yapsam diye, neyse ortalik aralansin seni de gaza getiririm ben, merak etmeSeni alan almış tabi
Alakası şu bana bu dobiklikle kimse bakmazNe alakasi var be?!! Cidden isler aralansin baslayacagim su islere, 10 yildir rejim nedir bilmiyordum o yuzden sastim kaldim ne yapsam diye, neyse ortalik aralansin seni de gaza getiririm ben, merak etme
57 kiloda kendine dobik mi dedin sen?Alakası şu bana bu dobiklikle kimse bakmaz
55.5i gördüydüm ne güzel neyse az daha kasayım şu sınav geçsin57 kiloda kendine dobik mi dedin sen?
Gun gecmiyor ki neverim sacmalamasin...
Aynen sinavdan sonra abanirsin kusum55.5i gördüydüm ne güzel neyse az daha kasayım şu sınav geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?