Sahibinden full+full yapili geyik!!

yogun, sıkıcı, bunaltıcı bır gunun ardından herkese ıyı aksamlar

oha lan tam dün konuştuğumuz konu ne iyi olurdu, birinci sıradan başlardık dolaşmaya

İnsanlar bu duruma mecburen geliyomuş lan onu anladım, dalga geçerdim eskiden zengin koca kovalayan kadınlarla E aşk yok iş yok para yok umut yok napsın insanlar ha napsın?

İnsanlar bu duruma mecburen geliyomuş lan onu anladım, dalga geçerdim eskiden zengin koca kovalayan kadınlarla E aşk yok iş yok para yok umut yok napsın insanlar ha napsın?

zengin koca demek eksik olan herşeyimizi bir anda tamamlamak demek never, bu yaştan sonra tek tek iş arayalım, aşk arayalımla uğraşmak yerine bi çırpıda hepsini halletmek için tek umudumuz bu

zengin koca demek eksik olan herşeyimizi bir anda tamamlamak demek never, bu yaştan sonra tek tek iş arayalım, aşk arayalımla uğraşmak yerine bi çırpıda hepsini halletmek için tek umudumuz bu
Aşkta falan gözüm yok artık, mantık evliliği

adam zengin ve yakışıklı olursa aşık da olursun la, daha ne isteyecen belanı mı
Zengin ve yakışıklı olmaz olum, zengin ve çirkin olur zengin ve aptal olur ama zengin ve yakışıklı ı ıh Ha oyuncudur, ne bileyim sporcudur o zaman olur

Zengin ve yakışıklı olmaz olum, zengin ve çirkin olur zengin ve aptal olur ama zengin ve yakışıklı ı ıh Ha oyuncudur, ne bileyim sporcudur o zaman olur

oyuncu ya da sporcuysa kesin benim koca göbegime bakar zaten
100 yaşına geldim hala aşk arıyorum la, ben de akıllanmam ha

Niye b.k gibi olsun anlamadım Güzel değil mi herkes niye aşk diye ölüyor? Sen niye aşk arıyosun?

ben artık ölmeyeceğimi bildiğim için mutlu olabilirim diye umduğumdan aşk arıyorum
acı çektiren kısmı b.k gibi olduğu için hem kaçıyor insanlar, hem de mutlu olma ihtimaline karşı bekliyorlar aşkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…