xyzt-5544 şunun bir de Ankara versiyonunu yapsalar fena olmaz hani
http://onedio.com/haber/zengin-ve-b...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
oha lan tam dün konuştuğumuz konune iyi olurdu, birinci sıradan başlardık dolaşmaya
İnsanlar bu duruma mecburen geliyomuş lan onu anladım, dalga geçerdim eskiden zengin koca kovalayan kadınlarlaE aşk yok iş yok para yok umut yok napsın insanlar ha napsın?
Aşkta falan gözüm yok artık, mantık evliliğizengin koca demek eksik olan herşeyimizi bir anda tamamlamak demek never, bu yaştan sonra tek tek iş arayalım, aşk arayalımla uğraşmak yerine bi çırpıda hepsini halletmek için tek umudumuz bu
Aşkta falan gözüm yok artık, mantık evliliği
Zengin ve yakışıklı olmaz olum, zengin ve çirkin olur zengin ve aptal olur ama zengin ve yakışıklı ı ıhadam zengin ve yakışıklı olursa aşık da olursun la, daha ne isteyecen belanı mı
Zengin ve yakışıklı olmaz olum, zengin ve çirkin olur zengin ve aptal olur ama zengin ve yakışıklı ı ıhHa oyuncudur, ne bileyim sporcudur o zaman olur
oyuncu ya da sporcuysa kesin benim koca göbegime bakar zaten
100 yaşına geldim hala aşk arıyorum la, ben de akıllanmam ha
Aşk ne lan?
semra kaynana gibi diyecem ben de.
aşık olunca ben söylerim sana
Nasıl bişey acaba
Niye b.k gibi olsun anlamadımb.k gibi bişey
yalnız bi kere aşık olup da hayatta kaldıgını anladıktan sonra eskisi kadar acıtmıyor
Niye b.k gibi olsun anlamadımGüzel değil mi herkes niye aşk diye ölüyor? Sen niye aşk arıyosun?
Acı niye?ben artık ölmeyeceğimi bildiğim için mutlu olabilirim diye umduğumdan aşk arıyorum
acı çektiren kısmı b.k gibi olduğu için hem kaçıyor insanlar, hem de mutlu olma ihtimaline karşı bekliyorlar aşkı
Acı niye?
Ama bunun aşkla ilgisi yok ki yani kötü olan aşk değil aşık olduğun adam. Hep yanlış kişiye aşık olacaksın diye bir şey yok.aşık oldugun kişinin insan olmadıgını anlayınca hissettigin duyguya acı deniyor.
aşkla ilgili sorularına sok noktayı koyuyorum neverAma bunun aşkla ilgisi yok ki yani kötü olan aşk değil aşık olduğun adam. Hep yanlış kişiye aşık olacaksın diye bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?