Hadi ya, ee super...Cok guzel gecti hexeee
Aynen mevsim geregi de uzun daha iyi gider...anlıyorum canımm havada sogudu aslındaa üşütmiyim ne zor şey yaa
tamam canımda bu gıdısle alamıycamAynen mevsim geregi de uzun daha iyi gider...
Alinca bize de haber ver, merak ederim ben
hayırdırŞu an kafam allak bullak, tükürecem böyle hayata
Benim standart hayatım ya özel bişey yokhayırdır
bazen rutin ıyıdır ama,bızımkı ınıslı cıkıslı ben napıyım yaBenim standart hayatım ya özel bişey yok
Yok rutin değil her zaman problemli standart derken onu kast ettim.bazen rutin ıyıdır ama,bızımkı ınıslı cıkıslı ben napıyım ya
herkesınmı problemlı yaa bakıyorum herkeste sorun varrrYok rutin değil her zaman problemli standart derken onu kast ettim.
İllaki herkeste vardır da önemli olan büyük yüzde kaplamaması benim sorunlar>hayatımherkesınmı problemlı yaa bakıyorum herkeste sorun varrr
bak onda haklısın sorun ne anlatmak ıstersen dınlemek ısterımİllaki herkeste vardır da önemli olan büyük yüzde kaplamaması benim sorunlar>hayatım
Sağ ol, anlat anlat bitmez benim. Ya aslında bir çok insana göre güzel bir hayatım bile olabilir ama benim istediğim değil işte. Keşke değişebilsek başkalarıyla, aa ben tam da bunu istiyodum ya diyen biriyle değişmeye razıyım.bak onda haklısın sorun ne anlatmak ıstersen dınlemek ısterım
dunyada oyle bır sansımız olsa keske dımı bır cok ınsan degısırdı hayatlarınıSağ ol, anlat anlat bitmez benim. Ya aslında bir çok insana göre güzel bir hayatım bile olabilir ama benim istediğim değil işte. Keşke değişebilsek başkalarıyla, aa ben tam da bunu istiyodum ya diyen biriyle değişmeye razıyım.
Ya işte öyle.dunyada oyle bır sansımız olsa keske dımı bır cok ınsan degısırdı hayatlarını
inşallah kuzum, bu kadarla geçmiş olsun.Kisa zaman once benzer olmus, bildigin grip sanmislar, konusma zorlugu olmus falan ama gecmis, bu ikinci olmus...
Umarim kalici bir sey degildir...
köydeyim la bildigin vınn ımı getirdim yanımda sırf sana malzeme vermeyim diye
gel beraber tükürekŞu an kafam allak bullak, tükürecem böyle hayata
Sen gittin mi?inşallah kuzum, bu kadarla geçmiş olsun.
köydeyim la bildigin vınn ımı getirdim yanımda sırf sana malzeme vermeyim diyeama işte ancak yatırdım tontişleri de laptopumu açtım
gel beraber tükürek
Sen gittin mi?
Haftaya bulusuruz heralde calisiyor oHadi ya, ee super...
Bir daha ne zaman bulusuyorsunuz?
Haftaya bulusuruz heralde calisiyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?