hee çarşamba akşam geldim ben. benimle hiç ilgilenmemişsin farkında mısın
dur la hele şu sınav bi geçsin de bakalım, sonra doğu mu batı mı görürürz. hemen düşürme kendini.Vaktim mi vardı? Normalde şu anda bile burda olmamam gerek de canıma tak etti işte. Ben de gidiciyim yakında %80 doğu
Çalıştım yeter, zaten normalde çalışılacak bişey değil de ben garanti olsun diye şeettim. Normalde çalışmadan giriyor herkes. Neyse bakalım nolcak.dur la hele şu sınav bi geçsin de bakalım, sonra doğu mu batı mı görürürz. hemen düşürme kendini.
hem git çalış su sınava kıracam ağzını
ne zamana açıklanırmış ki sonuçlar acaba?Çalıştım yeter, zaten normalde çalışılacak bişey değil de ben garanti olsun diye şeettim. Normalde çalışmadan giriyor herkes. Neyse bakalım nolcak.
Haftaya açıklanırne zamana açıklanırmış ki sonuçlar acaba?
haydi hayırlısı o zaman bebekHaftaya açıklanır
Oldu oldu durum iyi akilli duzgun biriyse devam eder degilse sutlarizgörüştünüz de elektrik oldu mu peki, durum nedir şimdi ayrıntı ver biraz
Oldu oldu durum iyi akilli duzgun biriyse devam eder degilse sutlariz
Sagol canimiyi bakalım canım hayırlısı olsun o zaman
Niverrr naberNolmuş?
İyidir lorincim senden naber? Ne iş manita falan?Niverrr naber
Kardesinin dugunu, nasil alamayacaksin, eninde sonunda alacaksin, resim bekliyoruz baktamam canımda bu gıdısle alamıycam
Yok biraz degil ben ayrinti beklerimgörüştünüz de elektrik oldu mu peki, durum nedir şimdi ayrıntı ver biraz
Ne kadar sevgi dolusun sen oyle, masallahOldu oldu durum iyi akilli duzgun biriyse devam eder degilse sutlariz
Ama ben o kadar ciddi yapabilir miyim emin degilim
Sen bu kadar durabilir misin ben ondan bile emin değilimAma ben o kadar ciddi yapabilir miyim emin degilim
PokSen bu kadar durabilir misin ben ondan bile emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?