yılbasında donecek ınsaat muhendısı sırketten bır arkadası ıle gıttıAlintin yalan oluyor bazen, parantezin icine yaziyorsun sanirim...
Ne zaman donecek, ne is yapiyor, tek mi gitti?
Dikkat cekmeye calisiyor ya, o da ayri antipatik di mi gi?
Anladim, ozlersin de sen simdi, dogal olarak...yılbasında donecek ınsaat muhendısı sırketten bır arkadası ıle gıttı
Arkandan yapsak daha mi iyi?yüzüme karşı dedikodumu yapmayın bari
Bagirma
Yilda 3-4 ne lan, cok sacma, 4 ayda bir sevgili degistirsem ben aklimdan suphe ederimBir insanın yılda ortalama 3-4 sevgilisi oluyormuş, bu duruma göre ben insan değilim.
bu söz bize gelsin
Anladim, ozlersin de sen simdi, dogal olarak...
ozledım bılee ya((
Arkandan yapsak daha mi iyi?
Yilda 3-4 ne lan, cok sacma, 4 ayda bir sevgili degistirsem ben aklimdan suphe ederim
ınsallah cabuk gecer
Cok iliski matah bir sey degil ki zaten...o da doğru lan ben yokmuşum gibi rahar rahat konuşun
benim 29 yıllık ömrümde 4 sevgilim olmadı lan, bunlar yılda 1 diyor
Yalniz kalinca malum yalniz yatiliyorınsallah cabuk gecer
ewet yalnız kalıcam ıkı gundur yalnız yatıyomm :)
Cok iliski matah bir sey degil ki zaten...
Az da iyi degil...
Deneyimli olacak kadar cok, tadi kacmayacak kadar az olmali iliski...
Yemin ederim cok havali laf ettim su an!!
Yalniz kalinca malum yalniz yatiliyor
benım evlenmeden once 6 erkek arkadaım olmustubenim sayı nasıl la havalı mı ezik mi
benım evlenmeden once 6 erkek arkadaım olmustu
havalı :)hex yorum yapıyor bu konularda, havalı mı ezik mi diye
Yaniiiibenim sayı nasıl la havalı mı ezik mi
Yaniiii
Ben sevgiliyimle tanisinca frenledim, yokus asagi gidiyordum yoksa
Ya uzun iliski yasamissin sen hep, en guzeli bence, daha agirdir ayriligi ama bana da olmasi gereken o gibi gelir...
5. ile omrunun sonuna kadar olsun insallah yavrum
ıclerınden halen unutamadıgınız oldumuayy inşallah valla canım, gerçekten 5 te kalayım bence artık, hem uğurlu sayımda olur kendisi
sen zaten 20 yaşında tanışmadın mı kocanla, oından önce nasıl hızlı yuvarlandın lan, benim ilk sevgilim 19 yaşında oldu zaten
Ne 20si 18de tanistik, universite basladi 1 ay sonra baktik kavusmusuzayy inşallah valla canım, gerçekten 5 te kalayım bence artık, hem uğurlu sayımda olur kendisi
sen zaten 20 yaşında tanışmadın mı kocanla, oından önce nasıl hızlı yuvarlandın lan, benim ilk sevgilim 19 yaşında oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?