ıclerınden halen unutamadıgınız oldumu
idolümsün hexNe 20si 18de tanistik, universite basladi 1 ay sonra baktik kavusmusuz
Oncesi ve o 1 ay bile yokus asagiydi
Butun erkekler bana eglencelik, aptal gelirdi ya...o konuda çok inatçıyımdır ben silersem silerim
idolümsün hex
ben 3. sewgılımı ali yı hıc unutamam mesela :)Butun erkekler bana eglencelik, aptal gelirdi ya...
Dogru kisi geyigi benim icin dogru en azindan
Hiic hatirlamam, hayatimda yer eden yok cunku, kucuktum de zaten, ama bu iliskim evlerden irak bitse asla unutamam...ıclerınden halen unutamadıgınız oldumu
ben 3. sewgılımı ali yı hıc unutamam mesela :)
Cevabi vermissin zatenHiic hatirlamam, hayatimda yer eden yok cunku, kucuktum de zaten, ama bu iliskim evlerden irak bitse asla unutamam...
Senin var mi?
onunla uzıun surdu unıwersıte cagında cok seyler yasadıkCevabi vermissin zaten
BBG evi gibi olmus, 03 Ali
Niye unutamadin?
Esinle ne zaman tanistin, kac yasinda evlendin?onunla uzıun surdu unıwersıte cagında cok seyler yasadık
Butun erkekler bana eglencelik, aptal gelirdi ya...
Dogru kisi geyigi benim icin dogru en azindan
Naber fistuk?
Iyiyim canim senden naber bakalimNaber fistuk?
Her sey insanlar icin ya, ben de kesin konusamam, bu benim icin de onun icin de gecerli...doğru kişiye inanırım ben yaa, sadece yanlış adama doğru kişi demek sanırım benim gibi aptalların işi.
ben nişanlım için birileri ilerde ayrılırsanızaa gibi bi cümle bile kursa sinirden delirirdim, o kadar emindim ayrılacagımıza ama geçti gitti işte. artık anlayabilir miyim doğru insanı pek emin degilim o yuzden
Iyi, nasil gidiyor sevgili isleri?Iyiyim canim senden naber bakalim
Aa yeniymis cidden...esımle tanısalı 1,5 sene oluyoo,evlenmemızde daha yenı 2 ay
Suan iyi gdiyor... sen nasilsin hersey yolundamiIyi, nasil gidiyor sevgili isleri?
cıcekte kalmadı burundaAa yeniymis cidden...
Daha cicegi burnunda
Iyi iyi, tezle, okul, donus isleri onlarla ayni iste...Suan iyi gdiyor... sen nasilsin hersey yolundami
2 aydan sonra 2 ay ayri kalmaniz kotu olmus hakikaten...cıcekte kalmadı burunda(
Her sey insanlar icin ya, ben de kesin konusamam, bu benim icin de onun icin de gecerli...
Belki 5 yil sonra birbirimizden soguyup yollarimizi ayiracagiz bilemem ki...
Ama su an icin huzurlu oldugum, sevdigim, dibimden 5 dakika yarilinca ozledigim biriyleyim, gerisini dusunemem...
Takma kafana, senin verdigin onem dogru kisiye degilmis belki de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?