Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hexee sana bisey soyliycem bzmki annelerimizi tanistiralim mi dedi bende anneme soyledim tmm dedi sence tanistrmalimiyim
Honk! Sacmalama be...
Daha bir kere gorustunuz, bir tani kimdir nedir, sapik mi, manyak mi, salak mi, sinir hastasi mi bir gor...
Simdiden anne falan sokma isin icine, sakin lorin...
Sen bu insanla neden olmasin dersen, artik is ciddiye dogru gidince tanistirirsiniz istersen...

Lan 700 kusur sayfada kac kere konusmusum bak bakalim, konusan da kabahat
Simdi bir nispet yaparim aklin sasar da
yok la nispet yapma, yalnızlıktan ölür giderim valla şurda
Hexee sana bisey soyliycem bzmki annelerimizi tanistiralim mi dedi bende anneme soyledim tmm dedi sence tanistrmalimiyim
çok erken degil mi canım ya

Biz ayni mahallede oturuyoruz babalarimiz filan taniyomus birbirini bide hemseriyiz annesi demiski ben annesiyle tanismak istiyorhm diye yani ciddi anlamda degil tabiki smdi biz konustugmz icin

Gorunen o ki cok sikayet etmeden o 2 ayi beklemek zorundasin....
Sikayet ettikce senin icin daha da zor olur, emin ol...
Evin tadini cikar iste
haklısında ewın tadını nasıl cıkartıyım

Bende cok sasirdim ama yukarda yazdgm gbi canim suan ciddi bisey olacagindan degil konustugmz icin annesi annemle tanismak istemis

valla yavrum tamam aynı mahalle falan ama annelerin tanışması bile olsa bir an bir ciddiyet verir ilişkiye. daha bir kere görüşülmesi için bence çok fazla.
Ben cicegem yatti mi ya? Sinavi kacta acaba
sabah demişti ama tam saatini bilmiyorum. yatmıştır inşallahheyecandan uykusuz kalmış olmasın bide

Biz ayni mahallede oturuyoruz babalarimiz filan taniyomus birbirini bide hemseriyiz annesi demiski ben annesiyle tanismak istiyorhm diye yani ciddi anlamda degil tabiki smdi biz konustugmz icin
Ben kep toreninde esimin ailesiyle tanistim, o da 1 yil sonra falan kuzenimin dugununde benim annemle tanisti, yani 6-7 yilin sonunda... Bana gore bu kadar erken cok ama cok gereksiz... Sen bilirsin yavrucum...

Ben kep toreninde esimin ailesiyle tanistim, o da 1 yil sonra falan kuzenimin dugununde benim annemle tanisti, yani 6-7 yilin sonunda... Bana gore bu kadar erken cok ama cok gereksiz... Sen bilirsin yavrucum...
annem dediki olur annesiyle tanisirim dedi sende tanisirsin cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…