doyamadım kocişime2 aydan sonra 2 ay ayri kalmaniz kotu olmus hakikaten...
Lan 700 kusur sayfada kac kere konusmusum bak bakalim, konusan da kabahatöyle tabi canım doğru değeri vermemişim ondan eminiz
lan bi maşallah diyim size, amma reklam yaptın bu akşam haa
Hexee sana bisey soyliycem bzmki annelerimizi tanistiralim mi dedi bende anneme soyledim tmm dedi sence tanistrmalimiyimIyi iyi, tezle, okul, donus isleri onlarla ayni iste...
Sen de gitseydin derdim ama isin var iste...doyamadım kocişime
maalesef ıs var ucak fobım varSen de gitseydin derdim ama isin var iste...
Oyle deme ya kavusursunhz yinedoyamadım kocişime
Honk! Sacmalama be...Hexee sana bisey soyliycem bzmki annelerimizi tanistiralim mi dedi bende anneme soyledim tmm dedi sence tanistrmalimiyim
daha cok var yaaaOyle deme ya kavusursunhz yine
Anladim...maalesef ıs var ucak fobım var
sırketın projesı var onun basında durmaya gıttı bırde arkadası var yanındaAnladim...
2 ay ne yapacaklar orda ya, uzunmus cidden...
yok la nispet yapma, yalnızlıktan ölür giderim valla şurdaLan 700 kusur sayfada kac kere konusmusum bak bakalim, konusan da kabahat
Simdi bir nispet yaparim aklin sasar da
çok erken degil mi canım yaHexee sana bisey soyliycem bzmki annelerimizi tanistiralim mi dedi bende anneme soyledim tmm dedi sence tanistrmalimiyim
Biz ayni mahallede oturuyoruz babalarimiz filan taniyomus birbirini bide hemseriyiz annesi demiski ben annesiyle tanismak istiyorhm diye yani ciddi anlamda degil tabiki smdi biz konustugmz icinHonk! Sacmalama be...
Daha bir kere gorustunuz, bir tani kimdir nedir, sapik mi, manyak mi, salak mi, sinir hastasi mi bir gor...
Simdiden anne falan sokma isin icine, sakin lorin...
Sen bu insanla neden olmasin dersen, artik is ciddiye dogru gidince tanistirirsiniz istersen...
Gorunen o ki cok sikayet etmeden o 2 ayi beklemek zorundasin....sırketın projesı var onun basında durmaya gıttı bırde arkadası var yanında
Bende cok sasirdim ama yukarda yazdgm gbi canim suan ciddi bisey olacagindan degil konustugmz icin annesi annemle tanismak istemisyok la nispet yapma, yalnızlıktan ölür giderim valla şurda
çok erken degil mi canım ya
Ben cicegem yatti mi ya? Sinavi kacta acabayok la nispet yapma, yalnızlıktan ölür giderim valla şurda
çok erken degil mi canım ya
haklısında ewın tadını nasıl cıkartıyımGorunen o ki cok sikayet etmeden o 2 ayi beklemek zorundasin....
Sikayet ettikce senin icin daha da zor olur, emin ol...
Evin tadini cikar iste
Bende cok sasirdim ama yukarda yazdgm gbi canim suan ciddi bisey olacagindan degil konustugmz icin annesi annemle tanismak istemis
sabah demişti ama tam saatini bilmiyorum. yatmıştır inşallahheyecandan uykusuz kalmış olmasın bideBen cicegem yatti mi ya? Sinavi kacta acaba
Ben kep toreninde esimin ailesiyle tanistim, o da 1 yil sonra falan kuzenimin dugununde benim annemle tanisti, yani 6-7 yilin sonunda... Bana gore bu kadar erken cok ama cok gereksiz... Sen bilirsin yavrucum...Biz ayni mahallede oturuyoruz babalarimiz filan taniyomus birbirini bide hemseriyiz annesi demiski ben annesiyle tanismak istiyorhm diye yani ciddi anlamda degil tabiki smdi biz konustugmz icin
Film izle, yayil mis gibi, kitap oku cit cikmaz, yemek yapma, disardan soyle...haklısında ewın tadını nasıl cıkartıyım
valla yavrum tamam aynı mahalle falan ama annelerin tanışması bile olsa bir an bir ciddiyet verir ilişkiye. daha bir kere görüşülmesi için bence çok fazla.
sabah demişti ama tam saatini bilmiyorum. yatmıştır inşallahheyecandan uykusuz kalmış olmasın bide
annem dediki olur annesiyle tanisirim dedi sende tanisirsin cocuklaBen kep toreninde esimin ailesiyle tanistim, o da 1 yil sonra falan kuzenimin dugununde benim annemle tanisti, yani 6-7 yilin sonunda... Bana gore bu kadar erken cok ama cok gereksiz... Sen bilirsin yavrucum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?