Oyle olsa gelirdi buraya ya, uyur o simdi dana gibivalla yavrum tamam aynı mahalle falan ama annelerin tanışması bile olsa bir an bir ciddiyet verir ilişkiye. daha bir kere görüşülmesi için bence çok fazla.
sabah demişti ama tam saatini bilmiyorum. yatmıştır inşallahheyecandan uykusuz kalmış olmasın bide
Yanlis yapiyorsun tekrar soyleyeyim de umarim haksiz cikarim...annem dediki olur annesiyle tanisirim dedi sende tanisirsin cocukla
cumartesı parti var parti :)Film izle, yayil mis gibi, kitap oku cit cikmaz, yemek yapma, disardan soyle...
Arkadaslarini cagir eglen falan fesmekan
benim annem kesin kabul etmezdi bide paylardı beni muattap etme beni diyeannem dediki olur annesiyle tanisirim dedi sende tanisirsin cocukla
o da doğruOyle olsa gelirdi buraya ya, uyur o simdi dana gibi
Ooo bir de bana akil soruyorsun, kimler geliyor bakalim partine, kac kisiler?cumartesı parti var parti :)
Partinin moduna bagli, hatun muhabbeti yapalim, sarap icelim iki dedikodu yapalim derseniz, evde kalsin sevgililer...kız arkadaslar gelıyoo sewgılılerı gelsınmı dıye dusunuyoruz 12 kısıyız
valla rahat ortam lazımPartinin moduna bagli, hatun muhabbeti yapalim, sarap icelim iki dedikodu yapalim derseniz, evde kalsin sevgililer...
Yok geyik ortam dersen hepsi gelsin...
Nasil rahat?valla rahat ortam lazım
sewgılılerı varken dedıkodu yapamayız yaniNasil rahat?
Tabi tabi, siz hatun gecesi duzenleyin atin stresinizi, sen de kafa dagitirsin hemsewgılılerı varken dedıkodu yapamayız yani
ewet :)Tabi tabi, siz hatun gecesi duzenleyin atin stresinizi, sen de kafa dagitirsin hem
Bir insanın yılda ortalama 3-4 sevgilisi oluyormuş, bu duruma göre ben insan değilim.
bu söz bize gelsin
Oyle olsa gelirdi buraya ya, uyur o simdi dana gibi
hiç bi zaman insan olamamışım la
Sen de ot gibi yaşıyon naz ya tek sevgiliyle ömür mü geçer
Nerde arıyosun?geçmedi işteyeni yeni aşklar arıyorum kendime
Nerde arıyosun?Geçen baleye gittim ya başroldeki çohoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?