Eski sistem 24 saat sayiyordu bu saymiyor 12 dedimi acti bani ama bende daha saat aksam 6-7 dedim, onlar icin de 24 saat saymadigini soyledim zaten yeni sistemin...Saat farkindan az ban yeme vurgusu sacma olmus onda haklisinOlum cahil cahil konuşmayın hexinki 7 saatte açıldıysa herkesinki açılmıştır, buradakiler için de 24 saat olmadı ki. 12ye kadar banlamışlar demek ki
Eski sistem 24 saat sayiyordu bu saymiyor 12 dedimi acti bani ama bende daha saat aksam 6-7 dedim, onlar icin de 24 saat saymadigini soyledim zaten yeni sistemin...Saat farkindan az ban yeme vurgusu sacma olmus onda haklisin
Tekmeye yastıkla karşılık vermek?Tam senden beklenecek bi performans
Gir o onu istiyortekme tokat mı gireyim lan illa
Tamam affediyorum bu seferlik.
Naber?
Isin tadi ordatekme tokat mı gireyim lan illa
Isin tadi orda
Noldu anlatNe zaman eve gitsen kavga ediyosun
Olur öyle. Sevmez olurlar mı naz saçmalama sevmediklerini nasıl düşünürsün. Sevmeyen insan takmaz da. Üzülüyorlar hayatımız düzene giremedi diye. Benimkiler de öyle takma. Bu lafı sen kendin de söylüyosun hala babamdan para alıyorum diye, ben de söylüyorum kendi kendime. Bunlar hep hayal kırıklığından üzülüyor olmaktan işte. İşe girince unutulur hepsi boş ver.beni sevmiyorlar da bi türlü kabul etmediklri için sorun oluyor işte
saçma sapan bi sebepten 11 sene oldu üniversiteye başlayalı hala baban para gönderiyor sen de begenmiyorsun gibi empatiden yoksun sözlerle muattap oldum bugün.
yeminle kafamın ağrısından ölesim var.
Sigara da kullandığım icin ondan da agri yapiyorNe olacak böyle?Sen şekerine baktıracaktın o ne oldu?
Olur öyle. Sevmez olurlar mı naz saçmalama sevmediklerini nasıl düşünürsün. Sevmeyen insan takmaz da. Üzülüyorlar hayatımız düzene giremedi diye. Benimkiler de öyle takma. Bu lafı sen kendin de söylüyosun hala babamdan para alıyorum diye, ben de söylüyorum kendi kendime. Bunlar hep hayal kırıklığından üzülüyor olmaktan işte. İşe girince unutulur hepsi boş ver.
Kafana takma canim insan calismayinca boyle düşünüyor benm durumumda tam tersi evdeyim calistiklarimdan param var biyere gdince bisey alinacaksa bana para vermiyolar hep benden gdiyor en son calistgm yerden biraz para almistim sor paran varmi die yok harcadinmi desen oda yok gitti istebeni sevmiyorlar da bi türlü kabul etmediklri için sorun oluyor işte
saçma sapan bi sebepten 11 sene oldu üniversiteye başlayalı hala baban para gönderiyor sen de begenmiyorsun gibi empatiden yoksun sözlerle muattap oldum bugün.
yeminle kafamın ağrısından ölesim var.
Naz uzulme lutfen ben annemlere 7 bin tl vermistim 19 yasindaydim universiteye gdiyimmi dedim bze verdgin para kadr gdersin demisti annem onu hic unutmuyorum seni okutmuslar ne guzelben herşeyin farkındayım zaten de bi de bunu demek mantıklı mı yani? benden çok üzülüyor olamazlar ya lanet olsun elimden bişey de gelmiyor.
sevmiyorlar tabi, insan sevse çocuğuna verdiği para batıp da laf sokar mı? valla sinirimden yine ağlamaya başladım. alıp başımı gidecem sonunda o olacak
E bırak o zaman lorin yazık değil mi bu yaşta ne sigarası yaSigara da kullandığım icin ondan da agri yapiyor
Iciyorum iste icim sıkılıyor hicbisey yolunda gitmiyor bende sigara iciyorumE bırak o zaman lorin yazık değil mi bu yaşta ne sigarası ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?