Kafana takma canim insan calismayinca boyle düşünüyor benm durumumda tam tersi evdeyim calistiklarimdan param var biyere gdince bisey alinacaksa bana para vermiyolar hep benden gdiyor en son calistgm yerden biraz para almistim sor paran varmi die yok harcadinmi desen oda yok gitti iste
Emin ol bizden daha fazla üzülüyorlar. Nasıl kafaya taktıklarını ben biliyorum her şeyi düşünür onlar. Senin işini evliliğini çocuklarını... Biz öldükten sonra mutlu olacak mı bunu bile düşünüyorlar. Konu ne bilmiyorum ama o para mevzusu bişeyin üzerine mi açıldı?ben herşeyin farkındayım zaten de bi de bunu demek mantıklı mı yani? benden çok üzülüyor olamazlar ya lanet olsun elimden bişey de gelmiyor.
sevmiyorlar tabi, insan sevse çocuğuna verdiği para batıp da laf sokar mı? valla sinirimden yine ağlamaya başladım. alıp başımı gidecem sonunda o olacak
Naz uzulme lutfen ben annemlere 7 bin tl vermistim 19 yasindaydim universiteye gdiyimmi dedim bze verdgin para kadr gdersin demisti annem onu hic unutmuyorum seni okutmuslar ne guzel
Benim hayatımda da hiçbir şey yolunda gitmiyor ama ben içmiyorum, sigara bir çözüm değil kuzum içme ne olur kendine zarar çevreye zarar hiç bir anlamı yokIciyorum iste icim sıkılıyor hicbisey yolunda gitmiyor bende sigara iciyorum
Emin ol bizden daha fazla üzülüyorlar. Nasıl kafaya taktıklarını ben biliyorum her şeyi düşünür onlar. Senin işini evliliğini çocuklarını... Biz öldükten sonra mutlu olacak mı bunu bile düşünüyorlar. Konu ne bilmiyorum ama o para mevzusu bişeyin üzerine mi açıldı?
Cok haklisin benden büyüksun elbette senin daha cok hayat tecruben var ama sanki kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen ona sariliyorum heraldeBenim hayatımda da hiçbir şey yolunda gitmiyor ama ben içmiyorum, sigara bir çözüm değil kuzum içme ne olur kendine zarar çevreye zarar hiç bir anlamı yok
Sıkışıklar mı bu ara acaba ondan mı dertli olabilir mi?10 - 15 tl lik bişeyi dedim çarşıya gidince alalım diye, gerekli değil ama çok beğendiğim bişeydi. ki haftasonu ananemdeydim param vardı zaten. neyse ben deyince alalım diye, off ladı, ben de buna da mı hakkım yok anne dedim. orda aldı yürüdü işte mevzu.
Anlıyorum canım benim alışkanlık da var sende şimdi öyle bırak deyince bırakılmıyordur eminim ama yine de içmemeye çalış bak mideni de ağrıtıyormuş. Tedavine engel oluyor.Cok haklisin benden büyüksun elbette senin daha cok hayat tecruben var ama sanki kafayi yiyecek gibi oluyorum bazen ona sariliyorum heralde
Sıkışıklar mı bu ara acaba ondan mı dertli olabilir mi?
Size bisey anlaticam ben ...Anlıyorum canım benim alışkanlık da var sende şimdi öyle bırak deyince bırakılmıyordur eminim ama yine de içmemeye çalış bak mideni de ağrıtıyormuş. Tedavine engel oluyor.
Cok haklisin ama yaslada alakasi yok biliyomusun istersen 50 yasina gel aile yine dsunuyormus evladini bunu dun anladim
yok be canım bankada fazla fazla paraları var istedikleri zaman kullanabiliyorlar. bugün çıkıp da yeni bulaşık makinası alındı eve, sıkışık değiller.
sadece annem empati yeteneğini kaybetti aklına geleni söylüyor. babam da böyleydi eskiden 2 seneye yakın konuşmadık onunla, annemin de canı öyle olsun istiyor heralde. sıkıldıysa demek benden, kurtulmak istiyordur artık
Seni o kdr iyi anliyorum ki ... ama kendini uzme lutfen hersey yoluna girer okumussun ne guzel Allah yardimcin olsunyok be canım bankada fazla fazla paraları var istedikleri zaman kullanabiliyorlar. bugün çıkıp da yeni bulaşık makinası alındı eve, sıkışık değiller.
sadece annem empati yeteneğini kaybetti aklına geleni söylüyor. babam da böyleydi eskiden 2 seneye yakın konuşmadık onunla, annemin de canı öyle olsun istiyor heralde. sıkıldıysa demek benden, kurtulmak istiyordur artık
Anlat canımSize bisey anlaticam ben ...
Cok haklisin dusunmeden konusuyorlar diyorum ya cok iyi anlıyorum seni annen gelip gonlunu alacaktir kiyamaz sanakeşke düşündüklerini doğru ifade edebilseler o zamn. paramparça ettikten sonra insanın içini boş düşüncelerin çok anlamı olmuyor.
Ben bisuredir bi cocukla konusuyordum yani daha cok yeni ama dun bitti hersey is bulamiyorum okuyamiyorum filan onun ustune iliskilerimde duzgun gitmiyor hayat ne kdr zor gelde sigara icme valla yaslandim kendimi hic genç gibu hissetmiyorumAnlat canım
Ben bisuredir bi cocukla konusuyordum yani daha cok yeni ama dun bitti hersey is bulamiyorum okuyamiyorum filan onun ustune iliskilerimde duzgun gitmiyor hayat ne kdr zor gelde sigara icme valla yaslandim kendimi hic genç gibu hissetmiyorum
valla paramparça etti never, çarşıya çıktık guya kendimi sıkmaktan sırtım ağrımış. sinirden titriyorum.Yahu olur mu öyle şey. Ya ben kalıbımı basarım evlenmediğine takıyordur o kesin. Anneler öyle benimki bile düşünüyor söylemiyorlar ama anlaşılıyor. Başka şeye olan üzgünlüğünü böyle çıkartıyor işte farkında olmadan kalp kırıyorlar
amin canım saolSeni o kdr iyi anliyorum ki ... ama kendini uzme lutfen hersey yoluna girer okumussun ne guzel Allah yardimcin olsun
ben öyle iki güzel söze kanıp da unutamıyorum söylenenleri lorin, hele ki bunu en canım annem yapınca.Cok haklisin dusunmeden konusuyorlar diyorum ya cok iyi anlıyorum seni annen gelip gonlunu alacaktir kiyamaz sana
Ben onda biseyler gordum dun konusmayalim artik dedim ama cok uyumluyduk keske boyle olmasaydik bn anneme soylemistim oda annesine soylemisti tanisacaklardi ayni mahallede oturdgumuz icinNeden bitti peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?