Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bende senin gbiyim hicbirseyi unutamiyorum bazen boyle hicbirsey yolunda gitmeyince ailemin yaptiklari soyledikleride aklima geliyor iyice bunalima griyorum

Bende senin gbiyim hicbirseyi unutamiyorum bazen boyle hicbirsey yolunda gitmeyince ailemin yaptiklari soyledikleride aklima geliyor iyice bunalima griyorum
bunalımdan çıkmıyorum ben artık, sınanıyorum sürekli ama yok bitmiyor..

Ne yazmış ki? Seninleyken de yazıyor muymuş?
Hyr benimleyken yazmamis ama bana demistiki senden once bana teklif ediyolardi kabul etmedim vs vs ve butun kizlara bu yazmis faceden bazilarina dha ileri gitmis yazdiklarinda ve erkek arkadaslarina kiz arkadasiyla yaptıklarını anlatmis cok sogudum yrn bnmle birlikte yaptgi seyleride anlatir haksız miyim

O kötüymüş canım ya iyi yapmışsın o zaman ayrılmakla. Karaktersizmiş.

Facesinde benden once kizlara yazdiklarinu okudum
içine sinmeyen başka şeyler yoksa eğer bu tek başına bi sebep değil be canım, sonuçta senden öncesi seni ilgilendirmez ki.
Bende oyleyim inan 18 yasindan beri calisiyorum elimde para var ama oda bi yillik ozele yetiyor ikinci yılı ne olacak yne calismam lazim
hayat gereksiz yere çok zorluyor bazen. isyan etmek de istemiyorum da valla patlayasım var şuan

ohaa bunu şimdi gördüm yani özellikle arkadaşlarına sevgilileriyle olanları anlatması iyi yapmışsın sanırım yolvermekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…