Bende senin gbiyim hicbirseyi unutamiyorum bazen boyle hicbirsey yolunda gitmeyince ailemin yaptiklari soyledikleride aklima geliyor iyice bunalima griyorumvalla paramparça etti never, çarşıya çıktık guya kendimi sıkmaktan sırtım ağrımış. sinirden titriyorum.
sanki benim seçimim bu b.ktan hayat, valla en çok şu hayatta para mevzularından laf yemek zoruma giderdi ezelden beri, Allah da hep parasızlıkla sınadı beni.
amin canım saol
ben öyle iki güzel söze kanıp da unutamıyorum söylenenleri lorin, hele ki bunu en canım annem yapınca.
çarşıda da durup durup hadi şuna bak, buna bak diyor, evden çıkmadan da bi dolu yedik birbirimizi, o ağladı ben ağladım falan. yok işte o kadar kolay geçmiyor bende.
Ne gördün? Güven veremedi mi sana?Ben onda biseyler gordum dun konusmayalim artik dedim ama cok uyumluyduk keske boyle olmasaydik bn anneme soylemistim oda annesine soylemisti tanisacaklardi ayni mahallede oturdgumuz icin
bunalımdan çıkmıyorum ben artık, sınanıyorum sürekli ama yok bitmiyor..Bende senin gbiyim hicbirseyi unutamiyorum bazen boyle hicbirsey yolunda gitmeyince ailemin yaptiklari soyledikleride aklima geliyor iyice bunalima griyorum
Nazom dönünce baleye götürcem ben seni dahabunalımdan çıkmıyorum ben artık, sınanıyorum sürekli ama yok bitmiyor..
Nazom dönünce baleye götürcem ben seni daha
Cuma halloween party vardır burda olsaydın ona giderdik. Neyse bizim yaşımıza göre değil zatenpazar öğlen ankaradayım yavrum, ne zaman istersen görüşelim, baleye gidelim, gezelim nasıl istersen
Cuma halloween party vardır burda olsaydın ona giderdik. Neyse bizim yaşımıza göre değil zaten
E anlamışın iştehalloween party ne lanben türkiye sınırlarının dışına çıkmadım anlamam öle cadılar bayramı falan
anlıyorum da uygulama sıfır
Tuh ya burada olaydın kesin giderdik uygulardın o zaman
Evet kostümlü. bak ben buldum bile sanabu cadılar bayramı dedigin kostumlu falan bişey olmuyor mu laben nerden bulacam kostümü
Evet kostümlü. bak ben buldum bile sana
Facesinde benden once kizlara yazdiklarinu okudumNe gördün? Güven veremedi mi sana?
Bende oyleyim inan 18 yasindan beri calisiyorum elimde para var ama oda bi yillik ozele yetiyor ikinci yılı ne olacak yne calismam lazimbunalımdan çıkmıyorum ben artık, sınanıyorum sürekli ama yok bitmiyor..
Facesinde benden once kizlara yazdiklarinu okudum
Hyr benimleyken yazmamis ama bana demistiki senden once bana teklif ediyolardi kabul etmedim vs vs ve butun kizlara bu yazmis faceden bazilarina dha ileri gitmis yazdiklarinda ve erkek arkadaslarina kiz arkadasiyla yaptıklarını anlatmis cok sogudum yrn bnmle birlikte yaptgi seyleride anlatir haksız miyimNe yazmış ki?Seninleyken de yazıyor muymuş?
O kötüymüş canım ya iyi yapmışsın o zaman ayrılmakla. Karaktersizmiş.Hyr benimleyken yazmamis ama bana demistiki senden once bana teklif ediyolardi kabul etmedim vs vs ve butun kizlara bu yazmis faceden bazilarina dha ileri gitmis yazdiklarinda ve erkek arkadaslarina kiz arkadasiyla yaptıklarını anlatmis cok sogudum yrn bnmle birlikte yaptgi seyleride anlatir haksız miyim
içine sinmeyen başka şeyler yoksa eğer bu tek başına bi sebep değil be canım, sonuçta senden öncesi seni ilgilendirmez ki.Facesinde benden once kizlara yazdiklarinu okudum
hayat gereksiz yere çok zorluyor bazen. isyan etmek de istemiyorum da valla patlayasım var şuanBende oyleyim inan 18 yasindan beri calisiyorum elimde para var ama oda bi yillik ozele yetiyor ikinci yılı ne olacak yne calismam lazim
Hyr benimleyken yazmamis ama bana demistiki senden once bana teklif ediyolardi kabul etmedim vs vs ve butun kizlara bu yazmis faceden bazilarina dha ileri gitmis yazdiklarinda ve erkek arkadaslarina kiz arkadasiyla yaptıklarını anlatmis cok sogudum yrn bnmle birlikte yaptgi seyleride anlatir haksız miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?