Sahibinden full+full yapili geyik!!

bu cinsler bizim yaşadığımız hayatı yaşasalar nasıl nefes alırlardı acaba merak içindeyim
Mutlu olmalarinin sebebi guclu bir kadin, birey olmak istemiyorlar ki...
O yasa gelmis hala babasinin parasiyla caka satiyor millete dusunsene...
Benim babam zengin istersem alirim kuzu falan diyor sen yap bakalim yapabiliyor musun empati...
Yani hayat amaclari cok vasat, evlen koca baba parasiyla takil, eltinle takis, anne evine dedikoduya git, komsuyla bozus falan...
Bizdeki hayat amaci yok yavrum onlarda o yuzden mutlular...
Kimse kusura bakmasin ama cehalet hakikaten mutluluk...

mutlu gözükmüyorlar ki, şikayet edecek milyonlarca sebep buluyorlar. bu mantığı anlamıyorum yani.
dibine kadar parasızım, ailemle sorunlarım var, işsizim vs. ama diyorum ki sağlığım yerinde şükür. bunu bile diyemeyecek kadar dertleniyorlar ona sinir oluyor insan.
ellerindeki şansın farkında değiller ya, çok gıcık oluyorum çok

Hayir tanismadik Kimseyi tanimiyorum :/ kendimi hir anda burda buldum :) 26 yasinda deli dolu bazen uyuz bazen cok seker biri oluyorum :) uyuz yanim cok yok biraz tembelim -.- sevgilimde yok evde kalmaya adayim öyle sem :)

Birden kanım ısındı sana

Tam hayalimdeki yaşam

Bosuna hayat onlara guzel demiyorum iste, neyse ya salla, bizim isle yoluna girsin de kim ne halt ederse etsin...
ıyı aksamlar herkese ben geldımmm :))
Hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…