Hayat bunlara guzel cidden ya
Mutlu olmalarinin sebebi guclu bir kadin, birey olmak istemiyorlar ki...bu cinsler bizim yaşadığımız hayatı yaşasalar nasıl nefes alırlardı acaba merak içindeyim
Mutlu olmalarinin sebebi guclu bir kadin, birey olmak istemiyorlar ki...
O yasa gelmis hala babasinin parasiyla caka satiyor millete dusunsene...
Benim babam zengin istersem alirim kuzu falan diyor sen yap bakalim yapabiliyor musun empati...
Yani hayat amaclari cok vasat, evlen koca baba parasiyla takil, eltinle takis, anne evine dedikoduya git, komsuyla bozus falan...
Bizdeki hayat amaci yok yavrum onlarda o yuzden mutlular...
Kimse kusura bakmasin ama cehalet hakikaten mutluluk...
Hayir tanismadik Kimseyi tanimiyorum :/ kendimi hir anda burda buldum :) 26 yasinda deli dolu bazen uyuz bazen cok seker biri oluyorum :) uyuz yanim cok yok biraz tembelim -.- sevgilimde yok evde kalmaya adayimöyle sem :)
Mutlu olmalarinin sebebi guclu bir kadin, birey olmak istemiyorlar ki...
O yasa gelmis hala babasinin parasiyla caka satiyor millete dusunsene...
Benim babam zengin istersem alirim kuzu falan diyor sen yap bakalim yapabiliyor musun empati...
Yani hayat amaclari cok vasat, evlen koca baba parasiyla takil, eltinle takis, anne evine dedikoduya git, komsuyla bozus falan...
Bizdeki hayat amaci yok yavrum onlarda o yuzden mutlular...
Kimse kusura bakmasin ama cehalet hakikaten mutluluk...
Bosuna hayat onlara guzel demiyorum iste, neyse ya salla, bizim isle yoluna girsin de kim ne halt ederse etsin...mutlu gözükmüyorlar ki, şikayet edecek milyonlarca sebep buluyorlar. bu mantığı anlamıyorum yani.
dibine kadar parasızım, ailemle sorunlarım var, işsizim vs. ama diyorum ki sağlığım yerinde şükür. bunu bile diyemeyecek kadar dertleniyorlar ona sinir oluyor insan.
ellerindeki şansın farkında değiller ya, çok gıcık oluyorum çok
Hosgeldinıyı aksamlar herkese ben geldımmm :))
Ne yalan soyleyeyim benim deTam hayalimdeki yaşam
Vandalizme karsiyimBugün Gratis'i talan ettim
aynen yaa, bi de bizim dertlerimiz çözülsün artıkBosuna hayat onlara guzel demiyorum iste, neyse ya salla, bizim isle yoluna girsin de kim ne halt ederse etsin...
Ayyhh bende oturdum kaldim yaaynen yaa, bi de bizim dertlerimiz çözülsün artık
Ayyhh bende oturdum kaldim yaDur kahve koyayim...
Lazım olur hamama gidersin
Estağfurullahsen bana pissin, git yıkan mı demek istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?