- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Tamamdır okuayacağım o zaman. :)Bence oku, ama olaylar dizidekiyle aynı yani sonunu bilerek okuyacaksın aynı tadı alır mısın bilmem. Yalnız dizideki karakter cuk oturmuş tam hayal ettiğim gibi. İyi bulmuşlar.
Adamın soyu belli değil ki,Avısturyalı ama ordakiler de sarışın..Neden esmer hakkaten yaa
Ya ben lisedeyken onun hayat hikayesini okumuştum aslında, prematüre doğmuş yanlış hatırlamıyorsam yaşamaz bu falan demişler. Allahın işi işteAdamın soyu belli değil ki,Avısturyalı ama ordakiler de sarışın..
O adam ne ayaktı ya?
Tamamdır okuayacağım o zaman. :)
Bak mesela Hipnozcuyu okumuştum ve çok beğenmiştim..
Sonra filmi yapıldı izledim ve hiç beğenmedim.
Karakterler olmamış,kitapta yoğunluk bir karakterdeyken film de o karaktere çok az yer verilmişti.
Kitaptan uyarlanan filmler yada diziler riskli bence.
Bak sen ne diyorsun,karakter cuk oturmuş..haa böyle yapabiliyorlarsa yapsınlar yapamıyorşarsa sadece kitap olarak kalsın.
Geç kaldın bebeğim biz işi pişirdik çoktan
Ya yok seviyeli seviyeli kitap muhabbeti yapmissiniz, nerde kan, isyan, ask, gozyasiGeç kaldın bebeğim biz işi pişirdik çoktan
Ne hırs varmış adamda yaw daha prematüreyken belliymiş aslında ne olacağı.Ya ben lisedeyken onun hayat hikayesini okumuştum aslında, prematüre doğmuş yanlış hatırlamıyorsam yaşamaz bu falan demişler. Allahın işi işte
Cinayet görüyorum, kan görüyorum, bıçak görüyorumYa yok seviyeli seviyeli kitap muhabbeti yapmissiniz, nerde kan, isyan, ask, gozyasi
Acının,gözyaşının,isyanın Dibine vururuz bee.Ya yok seviyeli seviyeli kitap muhabbeti yapmissiniz, nerde kan, isyan, ask, gozyasi
Simdi kolacan ediyorum yorumlari, du...Cinayet görüyorum, kan görüyorum, bıçak görüyorum
Bir kere benle kitap muhabbeti yaptin mi la?! Hep optum gigidan, fistik yanaktan, ne objesiyim senin gozunde andro hah!!!Tanıma aşamasındayız şu anda çay içiyoruz daha, seninle ilk günümüz daha bile mesafeliydi
Bunlar hep icki kafasi isteAcının,gözyaşının,isyanın Dibine vururuz bee.
Evlenilecek ayrı eğlenilecek ayrıBir kere benle kitap muhabbeti yaptin mi la?! Hep optum gigidan, fistik yanaktan, ne objesiyim senin gozunde andro hah!!!
Benle ciddi düşünüyor.Bir kere benle kitap muhabbeti yaptin mi la?! Hep optum gigidan, fistik yanaktan, ne objesiyim senin gozunde andro hah!!!
Eglen benimle bebegimEvlenilecek ayrı eğlenilecek ayrı
Benimle de ciddiydi, 1-2 hafta once ev bakiyordu bize, yeme bunlari hippiBenle ciddi düşünüyor.
Gene gel missSohbetinize doyum olmaz kızlar ama herif beni çağırıyor..
Miss kaçarrrrrİyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?