Sahibinden full+full yapili geyik!!

Nefes alsın yeter modundasın bakıyorum da bebek
Vurcan kırbacı vurcan kırbacı
Karisti ortalik, sabah naz androyu bir yokladi bosta mi diye ben hoytt dedim, sonra androyla ben malum dolu dizgin, gerci sabah nerdeyse ayriliyorduk, tam iyi olduk derken sana sulandi, senden de onay geldi, benim koca okusa kalbine iner, seninkini de sasar kalir, ben senin kumanim, andro benim, kim kime dum duma

Hadiii 4 ay mı? Az kalmış :) bize de beklerim mutlaka :)
Ay evet, artik kurtulsam ben de, monoton hayat diye yalvariyorum gunlerdir...
Gerci bu 4 ayda yapmam gerekenleri saysam benim adima icli icli aglarsin yemin ederim, aman hepsi olur zamani gelince deyip takiliyorum iste...

Bizde böyle Ben de 24 yaşında yeşil göz beyaz ten efendime söyliyim kahverengi saç kronik işsiz ve kronik yalnız nevi şahsına münhasır bir garip üyeyim.
Wuuuuuuuuuu dur hemen canlandırdım gözümde :)güzellllllllllll
Neden yalnız peki bu garip üye?

Hahahhaaaa naza bak sennnnnÇok poligami gördüm kendimi

Yok yok esmerim canim ben, ya da bugday tenliyim bilmiyorum, aman neyse bence esmerim, sac rengim acik diye oyle kalmistir aklinda, koyarim bir ara resim
MissisHippi senin bildirim bir degisik olmus, soyle cevap vereyim, icine yazmissin cevabini

Gerçekten öyle yahu, hem de 2 buçuk yıldır yalnızım. Öyle güzelliğe bakmıyor bu işler.
2 buçuk mu? Hmmm..
Orası öyle boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye..
Ünlü bir düşünür boşuna dememiş "rihanna nın dayak yediği,adriana nın aldatıldığı bir dünyada biz neyiz ki"
Yanlışta hatırlıyor olabilirim böyle bir sözdü

Saç renginden öyle hatırlıyorum o zaman
Valla değişiyor bazen içine bazen dışına yazıyorumBildirimden aldığım elektriğe bağlı

Valla öyle şans yok bende

Yok hiç de iyi hissetmiyorum Hatta arada hönkürüyorum burda yalnızım aşk istiyorum diye Flört ettiğim biri bile olmadı onca zamandır.
Özellikle aradığın,şu olmazsa olmaz dediğin,bulunması zor birini mi istiyorsun?
Ne önemli senin için mesela?karşı cins de ne olsa etkilenirsin?
Aşk dr. u gibi hissettim kendimi

Özellikle aradığın,şu olmazsa olmaz dediğin,bulunması zor birini mi istiyorsun?
Ne önemli senin için mesela?karşı cins de ne olsa etkilenirsin?
Aşk dr. u gibi hissettim kendimi
Şimdi şöyle söyleyim, 2 senedir yeni biriyle tanışmadım bile Yani o yüzden kriterlerime uymuyor diye kimseyi reddetme durumum olmadı. Ay çok zavallı hissettim kendimi, kısmetsiz miyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…