Karisti ortalik, sabah naz androyu bir yokladi bosta mi diye ben hoytt dedim, sonra androyla ben malum dolu dizgin, gerci sabah nerdeyse ayriliyorduk, tam iyi olduk derken sana sulandi, senden de onay geldi, benim koca okusa kalbine iner, seninkini de sasar kalir, ben senin kumanim, andro benim, kim kime dum dumaNefes alsın yeter modundasın bakıyorum da bebek
Vurcan kırbacı vurcan kırbacı
Ay evet, artik kurtulsam ben de, monoton hayat diye yalvariyorum gunlerdir...Hadiii 4 ay mı? Az kalmış :) bize de beklerim mutlaka :)
Wuuuuuuuuuu dur hemen canlandırdım gözümde :)güzellllllllllllBizde böyleBen de 24 yaşında yeşil göz beyaz ten efendime söyliyim kahverengi saç kronik işsiz ve kronik yalnız nevi şahsına münhasır bir garip üyeyim.
Cok guzel hem de bizim kizWuuuuuuuuuu dur hemen canlandırdım gözümde :)güzellllllllllll
Neden yalnız peki bu garip üye?
Alan yokWuuuuuuuuuu dur hemen canlandırdım gözümde :)güzellllllllllll
Neden yalnız peki bu garip üye?
Hahahhaaaa naza bak sennnnnKaristi ortalik, sabah naz androyu bir yokladi bosta mi diye ben hoytt dedim, sonra androyla ben malum dolu dizgin, gerci sabah nerdeyse ayriliyorduk, tam iyi olduk derken sana sulandi, senden de onay geldi, benim koca okusa kalbine iner, seninkini de sasar kalir, ben senin kumanim, andro benim, kim kime dum duma
Tabi tabi hep öyledir zaten,güzel olduğun için dışlama adamları neticede onlarda insanAlan yok
Gerçekten öyle yahu, hem de 2 buçuk yıldır yalnızım. Öyle güzelliğe bakmıyor bu işler.Tabi tabi hep öyledir zaten,güzel olduğun için dışlama adamları neticede onlarda insan
Bir kara gaci ben kaldim, bebelere bak, rusyadayiz sanki[/QU
Ya sen kara değilsin ki ama yanlış mı hatırlıyorum?
2 buçuk mu? Hmmm..Gerçekten öyle yahu, hem de 2 buçuk yıldır yalnızım. Öyle güzelliğe bakmıyor bu işler.
Saç renginden öyle hatırlıyorum o zamanYok yok esmerim canim ben, ya da bugday tenliyim bilmiyorum, aman neyse bence esmerim, sac rengim acik diye oyle kalmistir aklinda, koyarim bir ara resim
MissisHippi senin bildirim bir degisik olmus, soyle cevap vereyim, icine yazmissin cevabini
Ben kactim simdilik, geri dondugumde bulacagim sahneden korkmuyor degilim
Optum ikinizi de
2 buçuk mu? Hmmm..
Orası öyle boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye..
Ünlü bir düşünür boşuna dememiş "rihanna nın dayak yediği,adriana nın aldatıldığı bir dünyada biz neyiz ki"
Yanlışta hatırlıyor olabilirim böyle bir sözdü
Sen gelene kadar olanlar olmuş olacakBen kactim simdilik, geri dondugumde bulacagim sahneden korkmuyor degilim
Optum ikinizi de
Böyle iyi hissediyorsun kendini bence,yoksa mutlaka girerdi hayatına biri.Valla öyle şans yok bende
Yok hiç de iyi hissetmiyorumBöyle iyi hissediyorsun kendini bence,yoksa mutlaka girerdi hayatına biri.
Özellikle aradığın,şu olmazsa olmaz dediğin,bulunması zor birini mi istiyorsun?Yok hiç de iyi hissetmiyorumHatta arada hönkürüyorum burda yalnızım aşk istiyorum diye Flört ettiğim biri bile olmadı onca zamandır.
Şimdi şöyle söyleyim, 2 senedir yeni biriyle tanışmadım bileÖzellikle aradığın,şu olmazsa olmaz dediğin,bulunması zor birini mi istiyorsun?
Ne önemli senin için mesela?karşı cins de ne olsa etkilenirsin?
Aşk dr. u gibi hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?