- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Ya ne zavallısı ne kısmetsizi allasenŞimdi şöyle söyleyim, 2 senedir yeni biriyle tanışmadım bileYani o yüzden kriterlerime uymuyor diye kimseyi reddetme durumum olmadı. Ay çok zavallı hissettim kendimi, kısmetsiz miyim neyim
Değilim aslında, üniversitedeyken gelip tanışan çok olurdu. Okul bitti ortamım da kalmadı haliyle. İş bulamadım o konuda da kısmetsizim. O yüzden evdeyim, bana nikah düşen biriyle karşılaşmıyorum zatenYa ne zavallısı ne kısmetsizi allasen
Acaba soğuk bir görüntün mü var? Belki karşı taraf çekiniyordur reddedileceğini düşünüp.
Tabii kısmet işleri bunlar ne desek boş.
Hmm hayırlısı olsun..Değilim aslında, üniversitedeyken gelip tanışan çok olurdu. Okul bitti ortamım da kalmadı haliyle. İş bulamadım o konuda da kısmetsizim. O yüzden evdeyim, bana nikah düşen biriyle karşılaşmıyorum zatenKaldım öyle rapunzel gibi saçlarımı sarkıtıcam artık bi umut
Umutsuz vakayım dimiHmm hayırlısı olsun..
Güzel maaşı olan bir iş,hayırlı bir eş nasip etsin Allah inşallah(amin)
Ailenle mi yaşıyorsun?
Değilsin,gerçekten değilsin.Umutsuz vakayım dimi
Amin işim olmasını çok istiyorum en çok o koyuyor. Evlenmek de istemiyorum aslında sadece hayatımda sevdiğim sevenim olsun istiyorum o kadar.
Evet ailemle yaşıyorum, başka şansım da yok zaten
Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işteDeğilsin,gerçekten değilsin.
Evlenmek için yaşın genç zaten boşver,az önce dedim yine tekrar edeyim herşey senin elinde(ilişki anlamında diyorum).
Ya güven sorunun var yada başka birşey,set çekmişsin önüne bence ve bu yüzden kimseyi göremiyorsundur(kesin).
En önemlisi iş konusu,işe girsen kendine gelirsin ve bu karamsarlıktan(öyle hissettim belki yanlış) kurtulursun.
Ailenle anlaşıyorsan miss..
Hakkında hayırlısı olsun canım.Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işteArada evdekileri de geriyorum çünkü çok bunaldım iş aramaktan ve eli boş dönmekten. Onun haricinde iyidir ailem.
Bence herhangi bir ortama giremediğimden kimseyi görmüyorum çünkü dediğim gibi yeni biriyle tanışmıyorum bile.
Neyse belki de böyle olması gerekiyordur bilmiyorum.
Ee sen hangi kitaplardan hoşlanıyorsun bakalım bi kitap kurduna çattın
Ben de Dexter serisini yeni bitirdimHakkında hayırlısı olsun canım.
Ben gerilim,bol ölü insan içerikli yaşanmış hikayeler okumaktan hoşlanıyorum.(psikopat mıyım neyim).
Karanlığı yiyenler diye bir kitap okumuştum bi kaç önce(etkilendiğim için bunu yazıyorum).
Gerçek bir hikaye..
İngiliz bir hostes Japonya da kayboluyor,ailesi polis ile basın arasında kalıp basını seçiyor ve hikaye başlıyor.
Gerçek,kızın fotosu falan var.Ben de Dexter serisini yeni bitirdimDönem dönem tür tercihim değişiyor Dexter dan önce bilimsel kitaplara sarmıştım en son bir beyin cerrahının anılarını okudum çok güzeldi.
Bahsettiğin kitabı bilmiyorum gerçekse ben de bir bakayım
Elif Şafak ı bir türlü sevemedim ben.Yıllar önce okuduğum iki kitap beni çok etkilemiştir..
İkisi de yaşanmış gerçek hayat hikayeleriydi.
Yazarlarının isimlerini hatırlamıyorum,o kitapları tekrar bulup okumak istiyorum.
Biri Taciz diğeri Eroin..
Okurken ağlamıştım..
Elif Şafak severim.
Aslında enteresan bulduğum,ilgimi çeken kitapları okuyorum ve zor seçiyorum.
Evet o, dizi kitaptan uyarlama zaten. Bugün ilk bölümünü izledim de kitabı daha güzel bence. İyi ki önceden diziyi izlememişim.Gerçek,kızın fotosu falan var.
O dönem tüm gazateler de kızla ilgili çıkan haberler var kitapta.
Dexter bizim bildiğimiz dexter mi?hani şu dahi bir o kadar psikopat kan analisti?
Grange vayy severiz :)Elif Şafak ı bir türlü sevemedim ben.
Grange kitapları severim okumuşsundur sen de kesin. Özellikle Siyah Kan.
Distopya ve bilim kurgu da severek okuyorum.
Toza Sor - John Fante favorim ama, etkilemişti beni.
Diziyi çok seviyorduk,adamımızdı o bizimEvet o, dizi kitaptan uyarlama zaten. Bugün ilk bölümünü izledim de kitabı daha güzel bence. İyi ki önceden diziyi izlememişim.
Grange vayy severiz :)
Taş meclisi
Sisle gelen yolcu
Kaiken
Koloni ve tabi ki Kızıl Nehirler(favorimiz) kitaplığımız da mevcut olanlar.
Bilim kurgu bana göre değil arkadaş ya,film bile izleyemiyorum.
Eşim çok sever bilim kurgu o izlerken ben uyuklarım. :)
Diziyi çok seviyorduk,adamımızdı o bizimKitabını okusam mı?
Keşke önce kitabı okusaydım..
Tarih ovv çok sert :))Ben de sonradan sardım bilim kurguya, gerçek hayattan bunalınca can simidi gibi geliyor valla
Tarihi de severim ben entrikalı olanları
Tarih ovv çok sert :))
Eşimle aram da geçen minik bir diyalog..
Belgesel izliyoruz,eşim"aşkım mesela alman ordusu o dönem.."
Ben:aa aşkım hitler neden esmermiş yaa hahahahahahahaaa
Eşim:ahh aşkım hiç mi ilgini çekmiyor?
Ben:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?