Sahibinden full+full yapili geyik!!

yo mıgren yok ta dun kızlarla takıldık bıraz gec uyudum sanırım ondan bu bas agrısı

yo mıgren yok ta dun kızlarla takıldık bıraz gec uyudum sanırım ondan bu bas agrısı
cok geçmiş olsun canım bir ılık su ile duj al istersen bol bol dinlen bugun yorma kendini
baş agrısı cok fena birşey geçsin inşallah en kısa zamanda :)

cok geçmiş olsun canım bir ılık su ile duj al istersen bol bol dinlen bugun yorma kendini
baş agrısı cok fena birşey geçsin inşallah en kısa zamanda :)
kalkar kalkmaz dus aldım bır turk kahvesı ıctım uzanıyorum sımdı elımde tablet foruma bakınıyorum

cıkmak zorunda degılsen cıkma takıl evde ,ıstanbulda bugun yaz havası var sen nerede yasıyosun kı ?
cıkmak zorundayım canm
bana kalsa yatar uyurum valla dinlenirim ya.
dünde düğün vardı cok yorgunum zaten
tatil günüm koşuşturmayla geçti
yarında iş başı hoff ulannnnn hoff
konyadayım ben oh ne güzel
burada nerdese kar yagacak ya
sen evlimidin bu arada :)

ben cıkmıyacam bugun ewdeyım butun gun
ewlıyım evet sız ewlımısınız

ben 32 yasındayım,ya sız kac yasındasınız
okuyomusunuz yada ne ısle ugrasıyorusunuz
ayy cok soru sordum :

ben 32 yasındayım,ya sız kac yasındasınız
okuyomusunuz yada ne ısle ugrasıyorusunuz
ayy cok soru sordum :
olsun canm ya hiç proplem değil tabiki sorabilirsin :)
Ben açıktan okuyorum son senem okulum bitiyor
Resmi bir kurumda Genel sekreterim çalışıyorum işte
cumartesi pazarm boş :)
Yaşım büyüdükce düşüncelerim cok değişiyor.
Hayatımda birisi var nerede ise 3 yıldır. ama cok sorunlarımız
var be biz bunları bir türlü aşamadık bu hafta cuma asker askere gidiyor..
ŞU an sorunların üstüne birşey örttük gibi.. konuşmuyrz hiç bahsetmyrz
Ama o askere gidince iyice oturup düşünecem herşeyi.
Kendimi çok yalnız hissediyorum..
Sanki böyle cevremde beni anlayan kimse yok
Klabalık içinde yalnız hissetme gibi
Ay çok mu konuştum birden
Bu arada 21 yaşındayım bende

s
sanırım o yokken daha bır mantıklı dusuneceksın sorunlar ılerleyen zamanlarda asılamayacak duruma geldıgınde daha kotu gunler gecırebılırsın ıyı duunulmelı bu konular

s

sanırım o yokken daha bır mantıklı dusuneceksın sorunlar ılerleyen zamanlarda asılamayacak duruma geldıgınde daha kotu gunler gecırebılırsın ıyı duunulmelı bu konular
haklısın canım biliyorum.. artık hep ilerimi düşünüyorum. geleceğimi düşünüyoum.
Evlilik hiç kolay birşey değil.
Hep sorguluyorum kendimi
ben cok değişik biriyim.. yapamam diyorum. sonra bana bir gülüyor.. herşey değişiyor.. ama yine aynı

bence yaşın ewlılık dusunmen ıcın cok erken

Hep olmak istedigim ama hicbir zaman olamayacagim meslek, cikmasi bile sevindirdi lan!
"Tasarımcı" çıktı!
Sen büyücü gibi bir şeysin. Mesela dünyanın en kazulet insanını, o acayip hilelerinle kainat güzeline evirebilirsin. Fontların, renk bilgin, tasarladığın logolarınsa zaten takdire şayan. Tek kötü özelliğin, yavaşlığın. Ama Michelangelo gibisin sen: 1 ay mermere bakarsın da, 1 günde Davut Heykelini meydana getirebilirsin, ki "deadline"ı kaçırdığın vaki değildir :)

Deadline burada da çıktı ya karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…