Kalktim, kahvalti yapiyorum, sonra da kahve koyup hop teze, bugun bitsin diye yalvariyorum icimdenNabıyon?
Dışardan geldim şimdi oturdum öyle bakınıyorum işte.Kalktim, kahvalti yapiyorum, sonra da kahve koyup hop teze, bugun bitsin diye yalvariyorum icimden
Sen nabiyon?
Buraya bakarlar...Dışardan geldim şimdi oturdum öyle bakınıyorum işte.
Evet kuzum, sabah 10daydi otobusu, inmistir sanirim...Naz bugün mü dönüyordu ya?
Selam hosgeldin, naber?Selamlar..
Selam hoşgeldinSelamlar..
Selam hosgeldin, naber?
Selam hoşgeldin
İyi yapmışsın. Ben iyiyim. Şimdi geldim takılıyoruz biz de işte böyle.Teşekkür ederim, hoşbuldum..
Sizler nasılsınız?
Çatladım evde sıkıntıdan, bir sohbet topiğine atayım kendimi dedim..
Cok iyi yapmissinTeşekkür ederim, hoşbuldum..
Sizler nasılsınız?
Çatladım evde sıkıntıdan, bir sohbet topiğine atayım kendimi dedim..
Nasil?İyi yapmışsın. Ben iyiyim. Şimdi geldim takılıyoruz bizde işte böyle.
Skype mkype falanNasil?
İyi yapmışsın. Ben iyiyim. Şimdi geldim takılıyoruz bizde işte böyle.
Cok iyi yapmissin
Sıkıntıdan patlayabilecegin bir gunun var, tadini cikar
Sen topiğin müdavimi gibi duruyorsun ama sen de hoşgeldin öyleyse. (;
Benim günlerim epey bir süre sıkıntıdan patlayabileceğim bir modda devam edecek gibi duruyor, Allah ömür verirse tabii.. (;
Zor bulununca tadı güzel oluyor da aynı seyirde ilerlemek zorunda olunca keyfi olmuyor.(Bu kahkaha atan surat çok manasız olmuş, nasıl gelmiş anlamadım. )
Neyse ki kitaplar var, kk var..
Yanina gelince de kese kagidiyla gelecegim, hic yuzumu gostermeyecegim sanaSkype mkype falan
Kovaliyoruz arada gitmiyor, dokunmuyoruz biz de artikSen topiğin müdavimi gibi duruyorsun ama sen de hoşgeldin öyleyse. (;
Onda haklisin, 1-2 gun gevsek gevsek takilmak hayal gibi geliyor ama, simdi sansim olsa 3. gun soylenmeye baslarimBenim günlerim epey bir süre sıkıntıdan patlayabileceğim bir modda devam edecek gibi duruyor, Allah ömür verirse tabii.. (;
Zor bulununca tadı güzel oluyor da aynı seyirde ilerlemek zorunda olunca keyfi olmuyor.
Neyse ki kitaplar var, kk var..
Yanina gelince de kese kagidiyla gelecegim, hic yuzumu gostermeyecegim sana
Kovaliyoruz arada gitmiyor, dokunmuyoruz biz de artik
Onda haklisin, 1-2 gun gevsek gevsek takilmak hayal gibi geliyor ama, simdi sansim olsa 3. gun soylenmeye baslarim... En guzeli kitap oku, film-dizi izle, kk da doyasiya takil,benim yapamadiklarimi yap
Acalim mi lan?Gel açayım gel
Fazla zeksi giyinmeAcalim mi lan?11 e kadar zamanim var...
Dur zeksi bir seyler giyinip geliyorum
Yok be ev hali, ayi gibiyim rahat olFazla zeksi giyinme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?