O zaman niye umutlandırıyosun kızımbi de bi çift olacak yanımızda yaa onlar işe yaramaz
O zaman niye umutlandırıyosun kızım
Ben napıyım onu be, sen alyüksek mevkilerdeki arkadaş için demiştim ben onu
Ben napıyım onu be, sen al
Öf öyleyse sen de alma boşver, yemişim mevkisini mesai bitip eve geldiğinizde mevki mi konuşacaksınızşimdi ısrar ederim sana sen al diye, boy desen 170 ya var ya yok, bikaç seneye kel olacak falan, sırf mevkisi güzel diye seni yakmayım bence
Öf öyleyse sen de alma boşver, yemişim mevkisini mesai bitip eve geldiğinizde mevki mi konuşacaksınız
Orasi oyle!!Tek suçlu hex, kıskançlığından herkesi birbirine düşürüyor.
Ama efendi durun, sonra benim pislik yapmak konusunda citami yukseltiyorsunuznasıl olsa bugun gelmeyecekmiş ya atıp tutalım hep beraber arkasından
oohh o zaman bugun günlerden hex i yerden yere vurma günü
Haspan yesin seniBulduğum evleri de beğenmedi zaten haspam, oturmazmış oralarda
Ama efendi durun, sonra benim pislik yapmak konusunda citami yukseltiyorsunuz
Haspan yesin seni
Bir otobus diyordu, bu andro bik bik otunce bak sen de basladinzaten sırf biz gelmeyelim diye gidecek teee eryamana
Evet, keyfi bilir ekleri falan unutsun bence o
O orduevini dagitmak farz oldubiz ordu evinde alır eklerimizi yeriz, ona ekler falan yok
Bir otobus diyordu, bu andro bik bik otunce bak sen de basladin
O orduevini dagitmak farz oldu
Ben kaçıyorum
Tarzim sert bebegim biliyorsunuzsen olmayacaksın diye iki dedikodu yaptık hemen basıldıkbi de tehditler falan hiç yakışıyor mu sana
Tarzim sert bebegim biliyorsunuz
Andro nasil sivisti yaayy evet doğruuseviyorum senin tarzını
Andro nasil sivisti ya
Ben de kaciyorum nazim, gorusemezsek, yarin cikiyormussun yola iyi yolculuklar, gidince haber ver bize, opuldun cok
O değil de kız bi geldi benim 10 saatte yazdığımı 10 saniye yazdıBu abd ye beyin göçü değil çene göçü yapmış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?