Naber?efendim şekerim
Naber?
Sen işte misin hala? Değilsen neti nerden buldun o dediğimden mi aldın?iyidir canım, ne var ne yok diye bakınıyorum laptopta, senden naber
Sen işte misin hala? Değilsen neti nerden buldun o dediğimden mi aldın?
Hadi hayırlısıyok canım ne işi Allah korusun
telefonumu modem olarak açtım da laptoptan bağlandım. nasıl olsa eve gidiyorum ya kotayı aşma sıkıntısı yaşamam diye düşündüm, umarım yanılmam
Hadi hayırlısı
Yettin nayi yettin boo, yanboooo
Yok yok video izlemeden, bir sey indirmeden bitmez 4gb...4 gb kota buralarda takılmakla falan hemen bitmez dimi yaa
7 saat geri dedik ya haci, aksam uzeri 5:12 daha burdaakşam oldu mu sizin oralarda bacım
Yok yok video izlemeden, bir sey indirmeden bitmez 4gb...
7 saat geri dedik ya haci, aksam uzeri 5:12 daha burda
Yok yok kolay kolay bitmez rahat olyok yaa korkudan resim bile bakmıyorum valla, ancak bilgilendirici içeriği olan bikaç site açık o kadar
Umdugumdan erken bitti isim, erken geldim diye agladin ya la!!akşam olunca gelirim dedin de kandırdın mı sen bizi
Yok yok kolay kolay bitmez rahat ol
Dondugunde de hallet su isi
Umdugumdan erken bitti isim, erken geldim diye agladin ya la!!
Ay ama iyi oldu sen aksam da gelince kuzu ya, alismisiz malum...kendimi kandırılmış hissettim ben ondan agladım
misafirhaneye geçme ihtimalim var onu bekliyorum, orda internet var mı yok mu bilmiyorum daönümüzdeki hafta gerekli görüşmeleri yapıp kalacagım yeri kesinleştirip, internet işine acil bir çözüm bulacagım. yoksa bitmez bu geceler bana
Ay ama iyi oldu sen aksam da gelince kuzu ya, alismisiz malum...
Yarin sabah yola cikiyordun galiba, donus ne zaman, aldin mi bilet?
Aaa plan su bahsettigin elemanli mi gene? Ne oldu ben onu kacirdim ya?yarın sabah degil canım, yarın akşam çıkacagım yola. gündüz arkadaşlarla planımız var da
bileti de annemler alacaktı guya bu akşam ama hiç sesleri çıkmadı, yarın sabah hatırlatırım. genelde bilet konusu pek sıkıntı olmuyor bizim oraya. dönüş de haftaya pazar olacak işte, pazartesi yine işe gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?