Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hosgeldin yavru Ne yapalim, ben derse ara verdim, lak lak ediyorum...
Sen ne yapiyorsun?
İyi yapmışsın,hep ders hep ders biraz da eğlenmek lazımUzattım ayaklarımı keyf yapıyorum,yatmadan önce bir bakayım kk ya dedim

Aaa plan su bahsettigin elemanli mi gene? Ne oldu ben onu kacirdim ya?

toplu bir görüşme olacak ve o görüşmenin bi parçası da o çocuk işte
bişey de kaçırmadın aslında cicim, ortada bişey yok yani. arkadaş grubu olarak zoraki görüşüyoruz. ne ben istiyorum aslında ne de onun istedigini sanıyorum

Napeyonuz hatunlar?Yatmadan önce bir selam vereyim dedim

iyi yapmışsın true cugum, hoşgeldin

İyi yapmışsın,hep ders hep ders biraz da eğlenmek lazımUzattım ayaklarımı keyf yapıyorum,yatmadan önce bir bakayım kk ya dedim
Bana keyif deme, bir sey dusunmeden, yapmam gerekenlerin baskisi olmadan vakit gecirdigim zamanlari hatirlamayacak haldeyim...Yerinde olmak isterdim

Hoşbuldum canım,Leon u izledik ne ağladım beee

Bir ara bana olani biteni detayli anlat, olmaz boyle ustun koru...
O zaman yarin ne samimi, ne de uzak dur, ikisi de onemsedigini gosterir, merhaban olan herhangi biri gibi davran, onemsenmedigini gorsun

Bir ara bana olani biteni detayli anlat, olmaz boyle ustun koru...
O zaman yarin ne samimi, ne de uzak dur, ikisi de onemsedigini gosterir, merhaban olan herhangi biri gibi davran, onemsenmedigini gorsun

mantıklı bu söyledigin. zaten samimi olmam içimden gelmiyor, uzak durursam da ortak arkadaş tepeler beni orta karar bi şekilde takılırız artık
sen işlerini yoluna koy, bir musait zamanda olanı biteni özetlerim ben sana

Tamam genis bir zamanda anlat kesin, yarin musaitim epey ama yarin da sen yoksun

o filmde ben de çok ağlamıştım bu ara yine ağlak bi film izleyesim var bulamıyorum bi türlü. aklıma hep eski izlediklerim geliyor, kendimi geliştiremiyorum hiç
100 kere izlesem yine aynı etkiyi veriyor,ne biçim film yapmış adamlar bea
Bak ben sana bir film önereyim çok ağlamıştım,gerçi ben ota b.ka ağlarım ama
"Joe" mutlaka izle.

Tamam genis bir zamanda anlat kesin, yarin musaitim epey ama yarin da sen yoksun

yarın bu saatlerde buralarda olabilirim sanırım. eve varmış olacagım yani. eğer yolda uyumuş ve uykumu almış olursam anlatırım mutlaka

100 kere izlesem yine aynı etkiyi veriyor,ne biçim film yapmış adamlar bea
Bak ben sana bir film önereyim çok ağlamıştım,gerçi ben ota b.ka ağlarım ama
"Joe" mutlaka izle.

ilk fırsatta izleyecegim söyledigin filmi, zira ben de o dedigin ota b.ka ağlayan insanlar kategorisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…