Eveeet.Ne tarz seversin daha çok? Hep yerli mi okursun?
Lisans bitirme tezi hazırlıyorsun zannedersem değil mi?Mağdurum da mağdurum.
Psikoloji okuyorum, senin alanın nedir?
Çıldırmasam iyi, cidden çok stresli bi süreçmiş yahu, zor olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.
Kimya mühendisliği benim ama ben tez yazmıyorum bizimMağdurum da mağdurum.
Psikoloji okuyorum, senin alanın nedir?
Çıldırmasam iyi, cidden çok stresli bi süreçmiş yahu, zor olduğunu biliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim.
Hep yerli okumam ama şuan sıradakilerin çoğu yerli. ( :
Fazıl'ın ideolojisini kavrama üçlüm var İçimizdeki Şeytandan sonra.
Sonra siyaset kitaplarım var.
Eric hobsbawm'ın çağları var. ( :
Var da var...
Evet, lisans bitirme tezi yazıyorum ama tabi tezden önce ben bitmezsem dediğin gibi olacak.Lisans bitirme tezi hazırlıyorsun zannedersem değil mi?
Olsun hazırladığın konuda epey bilgi sahibi oluyorsun, uzmanlaşıyorsun bir nevi, öyle düşün... (;
Hıııı, teşekkür ederim.
Evet, lisans bitirme tezi yazıyorum ama tabi tezden önce ben bitmezsem dediğin gibi olacak.Allah'tan bölümü severek okuyorum yoksa hiç katlanamazdım. Bakmayın söylendiğime, çok seviyorum psikolojiye dair herşeyi. =)
Hıııı, teşekkür ederim.
Sana da bana da ona da buna da şuna da, herkese kolay gelsiiinnn
Bu arada,
Yaşlarınız kaç bayanlar??
Ay sen hep Sottile olur mu? Böyle paylaşım yapalım okudukça yorumlarını beklerim
Evet, lisans bitirme tezi yazıyorum ama tabi tezden önce ben bitmezsem dediğin gibi olacak.Allah'tan bölümü severek okuyorum yoksa hiç katlanamazdım. Bakmayın söylendiğime, çok seviyorum psikolojiye dair herşeyi. =)
Hıııı, teşekkür ederim.
Sana da bana da ona da buna da şuna da, herkese kolay gelsiiinnn
Bu arada,
Yaşlarınız kaç bayanlar??
Çok memnun olurum, inan.
Ben de okuduklarımı paylaşmayı kritiğini yapmayı çok severim, sizi sıkmayacaksam seve seve...
Okuduğun bölümü seviyorsan gerisi teferruat, ben de bölümüme aşık bir şekilde okudum-bitirdim hala aşığım.
Kamu yönetimi okudum.
Tam benlik bir bölümdü, ideolojiler, siyasal akımlar, hukuklar...
Bir daha gidip okuyabilirim, öyle seviyorum.
Önümüzdeki ay 26 olacağım ben nasipse.
Sen? (;
klasik olacak ama küçük prens i çok sevmişimdir, bide ben biraz daha hikayesi olan kitapları seviyorum sanırım, kralın soytarısı kitabını çok sevmiştim mesela. sizin kadar çok bilgim yok kitap konusunda onu kabul ediyorumAma lütfen gerçekten odaklan okurken.
O zaman yaşayacağına eminim... :)
Sen en çok hangi kitabı sevdin şimdiye kadar?
Ne demek sıkılmak memnun oluruz. Burada hepimiz kitap delisiyiz tam yerine geldin. :)
Napıyon kiz burdaklasik olacak ama küçük prens i çok sevmişimdir, bide ben biraz daha hikayesi olan kitapları seviyorum sanırım, kralın soytarısı kitabını çok sevmiştim mesela. sizin kadar çok bilgim yok kitap konusunda onu kabul ediyorum
klasik olacak ama küçük prens i çok sevmişimdir, bide ben biraz daha hikayesi olan kitapları seviyorum sanırım, kralın soytarısı kitabını çok sevmiştim mesela. sizin kadar çok bilgim yok kitap konusunda onu kabul ediyorum
klasik olacak ama küçük prens i çok sevmişimdir, bide ben biraz daha hikayesi olan kitapları seviyorum sanırım, kralın soytarısı kitabını çok sevmiştim mesela. sizin kadar çok bilgim yok kitap konusunda onu kabul ediyorum
Tam yerine denk gelmişim diye seviniyorum ben de.
Güzel bir bulmuşluk oldu...
Üstün zekalı çocukların ebeveyenlerinin yaklaşımını algılama şekilleriyle ebeveynlerinin anksiyete düzeyleri arasındaki ilişki... diye özetleyeyim :)Konun ne? Psikolojiye merakım var benim de
24 benim. Sen?
Ne mutlu sana ki sevdiğin bölümü okuma şansın olmuş. O kadar çok insan çeşitli nedenlerle hayallerine veda ediyor ki...Okuduğun bölümü seviyorsan gerisi teferruat, ben de bölümüme aşık bir şekilde okudum-bitirdim hala aşığım.
Kamu yönetimi okudum.
Tam benlik bir bölümdü, ideolojiler, siyasal akımlar, hukuklar...
Bir daha gidip okuyabilirim, öyle seviyorum.
Önümüzdeki ay 26 olacağım ben nasipse.
Sen? (;
İyi ki doğdun o zamanÜstün zekalı çocukların ebeveyenlerinin yaklaşımını algılama şekilleriyle ebeveynlerinin anksiyete düzeyleri arasındaki ilişki... diye özetleyeyim :)
Pazartesi Günü itibariyle 23 olacağım ben de *-*
Ne mutlu sana ki sevdiğin bölümü okuma şansın olmuş. O kadar çok insan çeşitli nedenlerle hayallerine veda ediyor ki...
Ben de Pazartesi Günü 23 olacağım. :]
Ya distopya dedin de ben hala bin dokuz yüz seksen dört'ü okumadım.Distopya sever misin?
En erken kutlama bu oldu, hihih, teşekkür ederiimmm =)İyi ki doğdun o zaman
Üstün zekalı çocukların ebeveyenlerinin yaklaşımını algılama şekilleriyle ebeveynlerinin anksiyete düzeyleri arasındaki ilişki... diye özetleyeyim :)
Pazartesi Günü itibariyle 23 olacağım ben de *-*
Ne mutlu sana ki sevdiğin bölümü okuma şansın olmuş. O kadar çok insan çeşitli nedenlerle hayallerine veda ediyor ki...
Ben de Pazartesi Günü 23 olacağım. :]
Ya distopya dedin de ben hala bin dokuz yüz seksen dört'ü okumadım.
Ama tarz olarak daha çok severim, daha gerçekçi... (;
V for Vendetta da o kategoriye giriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Ki muhteşem bir filmdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?