Teşekkür ederiimmm, senin de musmutlu. huzurlu, umut dolu yılların olsuunnn =)Nice güzel, mutlu yılların olsun şimdiden... (;
Haklısın o konuda, ben de şanslı hissederim o sebepten sevdiğim bölüm olduğu için.
Oku onu lütfen muhakkak oku. Bugünümüzü de göreceksin zaten
Allah dağına göre kar veriyor diyebiliriz.Teşekkür ederiimmm, senin de musmutlu. huzurlu, umut dolu yılların olsuunnn =)
Evettt, herkese nasip olsa keşke..
İnsan sevmediği işi yapınca hayat zindan olur. Mesela ben senin bölümü okusam hayatta başarılı olamazdım.
Fahrenheit 451 de benden olsun o zamanHayvan çiftliği de aynen öyle değil mi zaten?
Listemde var, cesur yeni dünya da aynı şekilde. (;
Ben de çok teşekkür ederiiimmmm. :)Allah dağına göre kar veriyor diyebiliriz.
Amin, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Hoşçakal yine beklerizBen de çok teşekkür ederiiimmmm. :)
...* Ben kaçıyorum kızlar, tanıştığıma çok memnun oldum. Uğrarım ben böyle arada :) Görüşürüz, hoşçakalııınnnn...
Fahrenheit 451 de benden olsun o zaman
Ben de çok teşekkür ederiiimmmm. :)
...* Ben kaçıyorum kızlar, tanıştığıma çok memnun oldum. Uğrarım ben böyle arada :) Görüşürüz, hoşçakalııınnnn...
Olursun olursunListedeki isimler çoğalıyor hadi bakalım. ( :
2 yıl sonra buradan dönüşte ordinaryus olmam lazım benim, daha düşüğü kurtarmaz.
Ben de memnun oldum, görüşmek üzere...
Evet, esas hedefim İdari Hakimlik ama bu yıl düğün telaşımdan dolayı süre yetersiz kaldı.Olursun olursun
Kpssye mi hazırlanıyorsun şu anda?
aa ben buranın mudavimlerindenim karşılaşmadık mı daha önce seninle burdaNapıyon kiz burda
Naz uzattın ama haaaO kadar özür diledik
severim kitap okumayı ama sanırım sizin kadar degilOkudukça oluyor, okudukça da açılıyor ve alışıyor insan.
Bol okumalı günlerimiz olsun...
aa ben buranın mudavimlerindenim karşılaşmadık mı daha önce seninle burda
yalnız özelden görüşme muhabbeti yapıp da burda küsmem de hiç hoş olmamış
severim kitap okumayı ama sanırım sizin kadar degil
ben de yabancı dizi çok severim mesela, ordan geçerim belki sizi
Evet, esas hedefim İdari Hakimlik ama bu yıl düğün telaşımdan dolayı süre yetersiz kaldı.
Planım, KPSS hazırlığı yapıp arkasından İdari Yargı'ya yüklenmek.
KPSS'nin hakkını verirsem İdari Yargı daha kolay gelecek diye düşünüyorum.
Hukukların bir çoğunu yutmuş olmalıyım çünkü... (;
Maliye-İktisat da bonusum olacak hakkını verirsem.
aa ben buranın mudavimlerindenim karşılaşmadık mı daha önce seninle burda
yalnız özelden görüşme muhabbeti yapıp da burda küsmem de hiç hoş olmamış
severim kitap okumayı ama sanırım sizin kadar degil
ben de yabancı dizi çok severim mesela, ordan geçerim belki sizi
Yooo ,bana kaderimin bir oyunu mu bu? aa ben buranın mudavimlerindenim karşılaşmadık mı daha önce seninle burda
Hadi bakalım olur inşallah istediğin gibi, bir hakim arkadaşımız olur
Dexter ı bıraktım
Devam ediyo mu o dizi hala Dexter ı bıraktım
Yok ben netten izliyodum yeni başlamıştım 4. sezonda bıraktım. Kitabını okumuştum ben onu çok sevmiştimDevam ediyo mu o dizi hala 
Natalie de üşüyor gibi tam da şu anki halim haa, mevsime göre avatar değiştiriyorum. Kaldırdım bikinili kadını
Hee,bende 4 sezon izledim. Sıkıldım sil bastan hep ayni. Hic derdi bitmiyo en baba katilimizinYok ben netten izliyodum yeni başlamıştım 4. sezonda bıraktım. Kitabını okumuştum ben onu çok sevmiştim
şuan internetim kotalı oldugu için bitek dün true dedective başladım o vardı, ama eskilerden çok vardır sevdigimVallahi ben o konuda da yarışa varım...
Hangilerini takip ediyorsun?
o dizi bırakılır mı yaaDexter ı bıraktım
sıkıldın mı bendenYooo ,bana kaderimin bir oyunu mu bu? 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?