Sahibinden full+full yapili geyik!!

strestendir o canım. sarımsak basınca geçer derler

biraz daha bekleyelim de msj atarım olmazsa
Yok ya sarimsaklik isi kalmadi...
Benim ucugum cok lanet...
Sabah anlamadim alerjiden mi sisti dudagim ucuk mu diye sallamadim, demin baktim aynaya dana gibi olmus
3-4 gune gecer herhalde...

Yok ya sarimsaklik isi kalmadi...
Benim ucugum cok lanet...
Sabah anlamadim alerjiden mi sisti dudagim ucuk mu diye sallamadim, demin baktim aynaya dana gibi olmus
3-4 gune gecer herhalde...
tez tam olarak bitene kadar olur byle şeyler, sonrasında bi daha çıkmaz kolay kolay
Gec oldu zaten, o kotu olduysa yatar kusum...
Su nane limonu yapar umarim...
sulardan kaynaklı sanırım, resmen sarı akıyor çeşmeden. dün de ben öyleydim, yattım kalktım kustum, bugune bişey kalmadı. öyle olur inşallah never ında

Ya bugun banyo yapti apor topar konusma actik ben gec kalmayayim diye, usudum falan da dedi o an anlamadi da hasta mi oldu lan, vicdan yaptim Umarim yarina turp gibi olur...

Ya bugun banyo yapti apor topar konusma actik ben gec kalmayayim diye, usudum falan da dedi o an anlamadi da hasta mi oldu lan, vicdan yaptim Umarim yarina turp gibi olur...
yok be o kadardan mide bozulmaz herhalde. uyuyunca geçer sanırım
xyzt-5544 Yavrum ben kaciyorum, teze oturmam lazim gene, yarin konusuruz uzun uzun opuldun
tamam bebekim iyi çalışmalar sana, öpüyorum seni görüşürüz

Tezim bitti ve yuksekokula gonderildi...
Bu esnada yanimdan hic ayrilmayan gozumun nuru yavuklum NeverOne 'a...
Her ne kadar pro olmasa da kalbi pro xyzt-5544 'a...
Ve diger yavru kuslarim _Sitare_ SeSiLya_ Mascara S svda83 MissisHippi EnHarbiKiz ve daha aklima gelmeyen varsa iste onlara tesekkuru borc bilirim...
Gaza geldim, Ulusa Seslenis konusmasi yapacagim, yarin sabah ATV, saat 10:30, beni izlemeyi unutmayin...
Evlerden irak not: Duzeltme gelirse cok pis dot olurum!
Tokat gibi yuzume carpan not: Hala irgat gibi calismaya devam, degisen bir sey yok ama ossun, tez bitti la boru mu?
Beyin terk not: Tezimin basligini vucuduma dovme yaptirmayi dusunuyorum, fikirlere acigim, dot nasil?

Cenemi kapadim, siz bu satirlari okurken, ben dudagimda tarti kadar ucugumla uyuyor olacagim, saygilar sevgiler

Son düzenleme:
ahahahahh ulan vrya su morel bozukluğumda o kadar iyi güldürdün ki beniii canm canımmm ya.. allah senmi davul etmesin
hayırlı ugurlu olsun gözün aydın bebegm bundan snrası inşalah daha iyi olur senin için
çok sevindimm gözlerin aydınnn
geçmiş olsun bu arada o ucukta nazarn olsun senin
elem terafiş kem gözlere şiş püpüppüpüüü maşalllah :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…