Pavyona
Yuh o kadar gezdirmeyin, yakinlarda bir yere gidelim
sizin eve rakı içmeye
Yuh o kadar gezdirmeyin, yakinlarda bir yere gidelim
Oha o kadar mi kotu?Ben kusmaya gidiyorum
Duzeni kurayim sizi raki sofrasina cagiracagim aklimda zatenyok ya o kadar da yakınlarda takılmayalım değişiklik olsun sana da
gelse artık bir an önce o günler ne güzel olurDuzeni kurayim sizi raki sofrasina cagiracagim aklimda zaten
Hic sorma yagelse artık bir an önce o günler ne güzel olur
strestendir o canım. sarımsak basınca geçer derlerHic sorma ya
ya sabah ucuk cikti nal gibi oldu dudagimda bildigin yarin ders onemliydi ama gitmicem, gidemem boyle
biraz daha bekleyelim de msj atarım olmazsaNeverOne Yavrum ses et iyi misin?
Yok ya sarimsaklik isi kalmadi...strestendir o canım. sarımsak basınca geçer derler
biraz daha bekleyelim de msj atarım olmazsa
Gec oldu zaten, o kotu olduysa yatar kusum...biraz daha bekleyelim de msj atarım olmazsa
tez tam olarak bitene kadar olur byle şeyler, sonrasında bi daha çıkmaz kolay kolayYok ya sarimsaklik isi kalmadi...
Benim ucugum cok lanet...
Sabah anlamadim alerjiden mi sisti dudagim ucuk mu diye sallamadim, demin baktim aynaya dana gibi olmus
3-4 gune gecer herhalde...
sulardan kaynaklı sanırım, resmen sarı akıyor çeşmeden. dün de ben öyleydim, yattım kalktım kustum, bugune bişey kalmadı. öyle olur inşallah never ındaGec oldu zaten, o kotu olduysa yatar kusum...
Su nane limonu yapar umarim...
Ya bugun banyo yapti apor topar konusma actik ben gec kalmayayim diye, usudum falan da dedi o an anlamadi da hasta mi oldu lan, vicdan yaptimtez tam olarak bitene kadar olur byle şeyler, sonrasında bi daha çıkmaz kolay kolay
sulardan kaynaklı sanırım, resmen sarı akıyor çeşmeden. dün de ben öyleydim, yattım kalktım kustum, bugune bişey kalmadı. öyle olur inşallah never ında
yok be o kadardan mide bozulmaz herhalde. uyuyunca geçer sanırımYa bugun banyo yapti apor topar konusma actik ben gec kalmayayim diye, usudum falan da dedi o an anlamadi da hasta mi oldu lan, vicdan yaptimUmarim yarina turp gibi olur...
tamam bebekim iyi çalışmalar sana, öpüyorum seni görüşürüz
ahahahahh ulan vrya su morel bozukluğumda o kadar iyi güldürdün ki beniii canm canımmm ya.. allah senmi davul etmesin
Tezim bitti ve yuksekokula gonderildi...
Bu esnada yanimdan hic ayrilmayan gozumun nuru yavuklumNeverOne 'a...
Her ne kadar pro olmasa da kalbi proxyzt-5544 'a...
Ve diger yavru kuslarim_Sitare_ SeSiLya_ Mascara S svda83 MissisHippi EnHarbiKiz ve daha aklima gelmeyen varsa iste onlara tesekkuru borc bilirim...
Gaza geldim, Ulusa Seslenis konusmasi yapacagim, yarin sabah ATV, saat 10:30, beni izlemeyi unutmayin...
Evlerden irak not: Duzeltme gelirse cok pis dot olurum!
Tokat gibi yuzume carpan not: Hala irgat gibi calismaya devam, degisen bir sey yok ama ossun, tez bitti la boru mu?
Beyin terk not: Tezimin basligini vucuduma dovme yaptirmayi dusunuyorum, fikirlere acigim, dot nasil?
Cenemi kapadim, siz bu satirlari okurken, ben dudagimda tarti kadar ucugumla uyuyor olacagim, saygilar sevgiler
günaydın lan napyıngunaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?